Gönderen Konu: Konya'da araba kullanmak  (Okunma sayısı 7891 defa)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
Konya'da araba kullanmak
« : 04 Ağustos 2011, 14:53:10 »
Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Türkiye'nin en rezil,en dikkatsiz,en düşüncesiz ve en mantıksız şöförleri Konya'da,canımı zor kurtardım desem yeridir. Yolunuz Konya'ya düşerse siz siz olun elinizden geldiğince sağdan gidin kimseye bulaşmayın. 2 günde üzerime süren 4 tane tır ve kamyon,hız sınırının 65 olduğu yolda 80le orta şeritte giderken sağımdan girip önüme kıran otomobiller,yine orta şeritte giderken sağdaki otobüsün sola,soldaki minibüsün sağa dönmek istemesi ve bunu ortalarında ben varken aynı anda düşünüp harekete geçmesi... Yine hız sınırının 50 olduğu yolda 70'le en sol şeritte bir tırı sollarken tamponuma yapışıp sellektör yapıp korna çalan ve yol isteyen (heralde ya tırın altına girmemi bekliyordu ya da refujden karşıya zıplamamı...) otomobil sahibi,ana yolda ve sokaklarda bilinçsizce beyinlerine güneş geçmiş şekilde gezinen mobiletliler ve bunun gibi pek çok örnek beni böyle düşünmeye sevk etti. Allah Konya'da yaşayanlara sabır versin...

Çevrimdışı SPoRTeXHauST

• Volkswagen Türkiye
  • Kuzen
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV
Ynt: Konya'da araba kullanmak
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2011, 15:00:27 »
Birisi çıkıp, şurda ki şoförler çok saygılı demediki :)

Antalya - Konya aynı sanırım. Bende Antalya'dan nefret etmiştim.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2011, 15:44:11 »
Son bir hafta da Kırıkkale-Yozgat-Sivas-Nevşehir-Niğde-Aksaray-Konya yaptım,Konya'da katil olmamak elde değil  >:(

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2011, 16:16:06 »
amman siz siz olun konyada kimseye adres sormayın (1)
adres sorarsanız da onun anlattığı yerden gitmeyin (2)

adama adres soruyorsun yav nasıl anlatsam şimdi diyor. güya kendini paralıyor. ulan altı üstü dümdüz yol. yok arkadaş bir değil iki değil üç kez yanıldım. üçünde de yanlış yola soktular beni. artık katiyyen konyalıya adres  sormam.

bir de göbek olayı var akıllara zarar. bakıyorsun bir göbeğe gelmişsin yol yusyuvarlak dönüyor. kim nerden geliyor kim sağa dönecek kim sola belli değil. arkadaş o kadar boşluğu ortada niye bırakıyorsun ver yola koy ışığı.

konyada  afyon yoluna (s.ü. kampüs yolu) fix radar koyarlar dikkat edin. hız sınırı 65dir. ben orada 2vites 60la giderim.

Araba binmek içindir..

Çevrimdışı Atay

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: T3 Luki / Jetta Mk2 / Passat 32b / Jeep Cj8
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2011, 17:07:13 »
Manisa da öyledir. Sinyal kolunun yerini falan bilmezler sizin bilmenize gerekte yok görmezler :)
Food's life! Learn it.

Çevrimdışı nihilist_deniz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2011, 20:48:19 »
Baya ilginç benim yaşadığım en ilginç olay diyarbakırda oldu  teyze oğlum anlatırda inanmazdım ama yaşadım gördüm ve inandım adam sağa sinyal verip sola dönüyor başka biride sola verip sağa dönüyor.
Golf: O bir tutku

Çevrimdışı mehmetk

• MK3 Gti konya 42 he 297
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2011, 22:58:39 »
gani abi konyalı şöförler için düşüncelerinde sonuna kadar haklısın inanırmısın arabama çarparlar diye çarşı içine çıkmadıgım oluyor :) korkumdan hep bana hep bana.. konyalı işte.. biz allahtan bozkırlıyız :p
it ürür kervan yürür...

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 11 Eylül 2011, 23:00:39 »
İzmir gibisi yok trafikte bile bi medeniyet var :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 11 Eylül 2011, 23:25:57 »
:) onnlar heryerdeeeeeeeeeeeeeeee 4 şeritt yolda sol şeritten 90 100 le giden tofaş serileri 1 km geriden sellektör selletör yapa yapa gelenleri görmezzz dipine kdar gelince kornaya  basıpp aynadan diil kafasını çevip bakan bir söför gördünüz müü::)) Ben gördüm istanbulda daha nelerini gördüümmm:)
Exclusive Garage

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 12 Eylül 2011, 00:41:58 »
slm mehmet ben de bozkır-dereliyim.

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 12 Eylül 2011, 01:45:37 »
Ben yolda giderken eğer 42 , 15 , 21 plakaları gördüğümde  eşime sen denk gelirsen aman bu arabalardan uzak dur derim.. Bazen yeni yeni benim oğlanla trafiğe çıkıyo gördüğünde stop et bekle o derecedeler yani .. Ama şans mıdır nediir hep bak 42 li gidiyo diye eşimi uyarırım , daha geçmeye kalmadan adam önüme fırlar ya şaka  gibi .. :(
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2011, 01:46:50 Gönderen: cengizhan_mk3 »

Çevrimdışı passaterdem

• Küllere dönsemde , ateşim sen ol . . .
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 13 Eylül 2011, 15:04:29 »
Ben Giresun'daki saygıyı kimsede görmedim. Gerçekten başka bir ilde olsa katliam çıkar. Sen geçeceksin ben geçeceğim davasına.  :D
Gidenlerin ardından ilk defa bakmıyorum.. Alışkın duygularım.

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
« Yanıtla #12 : 13 Eylül 2011, 16:53:11 »
Ben de 03 plakalardan çok çekiniyorum,farklı bir araba kullanış şekilleri var. :p
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı ceceduman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 13 Eylül 2011, 17:05:46 »
yorumlar çok güzel bende başıma gelen bir olayı söyliyim 2 şeritli yolda yolun ortasına kadar gelip (hızlı akan trafikte) geçmeye çalışan yaşlı amcaya yol vermek için trafiği durdum ve adam bana sen geç diye el işareti yaptı  ??? ben amca geç geberecen gibisine işaret ediyorum o ısrarla geç geeeç diyo  :) enson camdan amca geçsene dedim adam bana madem ısrar ediyosun geçiyim dedi  :D