Arkadaşlar herkese merhabalar.
Öncelikle aranıza yeni katıldım ve üyeliğimin aktif olması sürecinde Golf III’leriniz ile ilgili yazılarınızı mümkün olduğunda okumaya çalıştım. Okuduğum kadarıyla da araçlarınızı ne kadar sevdiğinizi ve değer verdiğinizi anladım. Hatta bu sevginin tutkuya dönüştüğünü de söylesem sanırım abartmamış olurum.
Bir konuda siz profesyonel arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacım var. Kayın validemin 1997 model Golf III ünü satma görevi ailede bana verildi. Bende yapabileceğim en iyi şeyin ilan vermek olduğunu düşünüp ilan verdim. Bu süre zarfında da aracın tam olarak hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek için internette araştırma yaparken sizlerle karşılaştım ve 2-3 gün sonra ilanı yayından kaldırdım. Satmaktan vazgeçmeyi bile düşündüm fakat hem kayın validemin sağlık sorunlarından hem de başka araçlarının da olmasından dolayı satmam gerekiyordu. Benim aracım olmasa burada yazdıklarınızdan sonra ben bile alabilirdim.
Öncelikli amacım ve sizlere sorum bu aracı 1997 ‘de satın alırlarken özel bir seri olduğu bilgisini vermişler. Ne özelliği var bu özel seri olması durumunun onu sormak isterim. Bir de tuhaflık var ruhsatta CL diyor ama
spor koltukları var. Forumdaki bir yazıda yanlışlıkla yazıldığını okumuştum. Bu siteyi gördükten sonra aracı değerini bilecek birine vermek ama aracın tam olarak hangi özellikleri olduğunu siz değerli üstatlardan öğrenmek isterim. Bunun için hangi bilgileri ve fotoğrafları vermem gerekiyorsa elimden geldiğince sizlerle paylaşabilirim. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
Yasin