yaa cidden $akamisin sen ? TOP MODEL dedigin 3.20 i bmw mi senin ? iyi oku once defalarca laf sokmaya kalkiyorsun
v6 bile yazmadim
v8 v10 v12 dedim extreme
sport diye ok.
3.20 dedigin araca araba diye binmem kapimin onune koymam kimsede koymuyor zaten zira yalan oldu onlar. onun ayarinda diesel tonla. ben dedimki iyi oku extrem
sport sende oyle dedin ve ornek 3.20 dedin birkac mesaj sonra
ben oysa onceden yazdim ama ali$kanlik olmali dinlemiyor ve okumuyorsun
v8 10 12 dedim sen
320 diyorsun arabami afedersin o ?ondan alacagin hazzi dieseldende alabilirsin daha ucuza,hemde yine bmw olarakyada ba$ka markalarda farkyapmaz. ama hazzdan cok ekonomik olamsindan bahsediyorduk konuyu dagitinca boyle oldu iste.okumamaktan hep.ona verdigin para direk cope gitti sayiliyor avrupa ve amerikada! ben laf olsuna demiyorum binmedigim arac yok benim kardes yanli$ anlama ama o safhaya getirdin yani demem lazim. kimse binmez onlara sen yada ayni fikirde olanlar etrafinda alternatifleri olmadigi surece $ekil olsuna binebilirsiniz belki ben orasinida tarti$miyorum...
[i ]$unu iyi kavramalisin ekonomik aractan bahsediyoruz[/i]. ben etrafimda hep pbuyuk makina goruyorum benzinli olan ama harici hep DIESEL diyorum. sen diyorsunki vs vs vs vsvsvsv gereksiz tonla laf... nihayetindede verdigin 3.20 ornegi
kaldiki birde oyle boyle degil bir x model arac benzinli , VW veyyahutta diger dieselerlden az yakiyor dedin cidden $aka olmali bu..ah ahh ne dieseller biliyorum $eklindede serzenite bulundun .ford focustu o mesajida silmi$sin sanirim yada kendi aracin yada ba$kasi farketmez orasini tarti$micam ama benzi dieselden cok yakar bunu bil ve benzinli 100 kmgitmez anlamam ben ur$tan vs... minimum dolu depoyla 750 dogru kullanimda 1000 1100 km gidiyorsa o ford golf vb arac tamam dicem ama yok oyle bi arac... arkada$im 1000 kmyi gec 800 km gidiyorsa o benzinli ford dieseli kullanmamakta haklisin ok.bu budur yani.
kaldiki ba$a donecegim, ben etrafimda hep diesel goruyorum benzinli gordugumdede sadece buyuk makinalar goruyorum extreme dedim.sen bana top model araclar vs dedin top olarak verdigin ornekte 3.20 bmw oldu
)))))))))))))))))))))))
neyse istedigini yaz. sagdan soldan duyma i$ler seninkisii benimkisi tecrube.birebir ya$ami$lik.
benzinli diyince aragaz gelir akla oda ford cargo'dada var. eger traktorse diesel benzinde kamyondur
o mantikla...
buarada unutmadam demem lazim ucuz benzin kullanan amerika3000 5000 motor aracinda komik $ekilde HP ile kullaniyorlar.o bamba$ka bi konu.onu sakin acma yazmam.ve artik asla yazmam sana istedigini yaz
sana karsi bi tepki dusunmedim en ba$indan bu yana ve ben kimseyi toplamadim sitedede inan bana kimseyi tanimiyorum henuz! ben birsey yazdim sen gerisini getirdin karga$aya soktun.
minimum 750 maksimum 1000 1000 km yapan benzinli varsa burdaki hekesin arabasi bozuktur ozaman.ama diesel bunu ba$ariyor. diyor ve kendi tarafimdan konuyu kapatiyorum.ho$cakalin.