Gönderen Konu: Golf sport hangisi tercih edilir  (Okunma sayısı 6636 defa)

Çevrimdışı iko

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf sport hangisi tercih edilir
« Yanıtla #14 : 18 Eylül 2011, 00:17:47 »
gri olanlar pahalı. ankarada bir gri var sunrooflu. 16500 falan istiyor.mk 3 e koyu renkler daha hoş yakışıyor. İko sen satmıyordun bunu.ilana da koymamışsın.hafta içi uğrarım yanına.canavara bakarım.

dostum ilana koymadım müşteri çıkar isteyen olursa veririm diye düşünüyorum çünkü dükkanda sürekli araç zaten isteyen çıkıyor sık sık.. ama para konusunda anlaşamıyoruz.Değişen yok onu söyleyeyim tereddüt olmasın zaten gelirsen görüceksin aracın durumunu sol ön kapının ucunda lokal var gerisi orj. ne taraftasın sen?

Çevrimdışı Halil_50

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 18 Eylül 2011, 02:08:11 »

Çevrimdışı SPARTA

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 18 Eylül 2011, 16:20:40 »
bahçelievlerdeyim ilker o tarafa geçmeden seni ararım.telefonun var zaten öteki ilanda.ok

Çevrimdışı cagdaco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 28 Eylül 2011, 23:36:47 »
Bende satıyorum ilgilenirsen buyur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-gti-gorunumlu-golf-3-sport-34761908/detay/

Çok alakalı olmayacak ama merak ettim. Sis farları için özel tesisat çektirdin mi yoksa hazır bir tesisatı var mı bunun. Her ne kadar ucu boşa çıkıyor gibi görünen bir seri bağlantı görmekle birlikte bunu aramaya vaktim çok olmadı. Merak ettim de (:
Siz daha iyisini yaptığınızı zannetseniz de en iyisi MK III (:

Çevrimdışı Halil_50

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 29 Eylül 2011, 18:03:32 »
Çok alakalı olmayacak ama merak ettim. Sis farları için özel tesisat çektirdin mi yoksa hazır bir tesisatı var mı bunun. Her ne kadar ucu boşa çıkıyor gibi görünen bir seri bağlantı görmekle birlikte bunu aramaya vaktim çok olmadı. Merak ettim de (:
evet özel tesisat çektirdim