Gönderen Konu: lastik alıcam yardım..  (Okunma sayısı 19711 defa)

Çevrimdışı brkdmr38

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: "00 2.5 TDI T4-"04 1.4 TDI 6Y Fabia
Ynt: lastik alıcam yardım..
« Yanıtla #42 : 29 Eylül 2011, 19:47:17 »
4 lastikte biz alacaz 700 lira diyorlar of of ...papaya dedim jant lastik  takımımı alıyoruz diye :)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 29 Eylül 2011, 19:55:28 »
700 hangi ebatlarda ben 205/55/16  91V  model brigstone er300 tanesine 210 tl fiyat aldım. 
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı brkdmr38

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: "00 2.5 TDI T4-"04 1.4 TDI 6Y Fabia
« Yanıtla #44 : 29 Eylül 2011, 20:16:44 »
205 65 15 ebatlar michelin di galiba ama modeli hatırlamıyorum petlasa tane 180 k.kartı 190 dediler piyasada lastik bol kalitesine göre 130 dan başlıyan fiyatlarla...
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Çevrimdışı dreguno

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 03 Ekim 2011, 17:15:53 »
bir ay önce 2004 model pacific bora'ma 195 65 15 DUNLOP LM703 takdırdım. lastikçimin fiyat performans açısından tavsiyesidi. gerçekten lokum gibi lastik. yumuşak, sessiz. yol tutuşu iyi. lastik düşünenler için bir alternatif. tanesi 180 TL.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 03 Ekim 2011, 18:09:21 »
arkadaşlar turanza ER300 ile ilk uzun yolumu yaptım :D gayet iyi performans aldım :D yüksek hızda süper ötesi yol tutuyo :) ıslakda daha denemedim ama cok iyi performans aldım . süper ötesi yapmışlar lastiği yani eski turanzayla arasında dağlar var diyebilirim. eskisi kadar sert değil. bi michelin kadar yumuşaklık beklemedim zaten ama konforu ve sessizliği yeterli. çekinerek ön yargıyla aldım ama iyiki almışım. yarı yolda bırakmıyacak bi lastik . dikine kaldırıma cık in sert çukurlara gir çık yanak kısmı daha dayanıklı olduğu için seni en zor koşullarda bile yarı yolda bırakmıyacak gibi görünüyo. ben çok memnunum . önyargıyla yaklaşmadan deneyerek tercih edin. çünkü teknoloji sürekli değişmekte. en son üretilen lastikleri tercih edin. lastikçinin dediğine göre 2011 üretimi lastik almak bizim doğal hakkımız. yani o para 2011 için geçerli fiyat. ama bazı lastikçiler 2010 veya 2009 lastiklerini veriyolar. 2010 yılı ile bu yılın teknolojisi çok farklı. sesten önemli olarak performansa ve dayanıklılık önemli. zira türkiye yollarında önümüze herşey cıkabiliyo. en son bi çimento kamyonunun altından bijon anahtarı düştü önüme allahtan yere çarpıp havalanmadı yoksa ön camdan içeri gircekti yerde kaldı bnde üzerinden geçtim. o yüzden sağlam lastik tercih edin derim.
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 03 Ekim 2011, 18:09:52 »
valla ben lassa impetus revoları kullanmaya başladım ve size diyebilirimki yol sesleri ve tıkırtılar falan kesildi ... sesi baya bi abzorbe etti ...  yol tutuşu içinde güzel olduğunu söyliyebilirim ama  bunlar  tabiki lastik sıfır olduğu için bir çok lastikte aynı ... ilerleyen zamanlarda  lastik hakkında  fikrim oluşacak ...