Gönderen Konu: Golf 4 Silecek Motoru Usta Bilgisi ????? Acil Acillllll  (Okunma sayısı 7336 defa)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
Merhaba Arkadaşlar ,

Bu gün arka silecek motorum iflas etti. :( Su atma işlemi tamam ama silecek kolu sabit durmaya devam.Yetkili servis sadece motor için 252,00 TL fiyat çekti.İşçilik içinde mi netleştirmedim.Sizden ricam anadolu yakasında (istanbul) bildiginiz işinin ehli hakketen sağlam bi usta var mı? Ben dış silecek kolundanda şüphe ediyorum.Ön sileceklerde düşük hızlarda çalışma normal.Fakat silecek kolundan hız derecesini artırınca bi yavaşlama oluyor.Sizce bu neye işaret.Ön tarafın motorunda artık benide değiştirmi diyor.??? Parça tedarik edebileceğim güvenilir yerler var mı?Bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim herkese.

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf 4 Silecek Motoru Usta Bilgisi ????? Acil Acillllll
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2011, 16:51:43 »
ben de merak edıyorum bu konuyu cunku benım arka sılecek de calısmıyor. Yıkama makınasında arka sılecek bozuldu. Sanırım dıslılerınde felan sorun oldu cunku sılecek bosta donuyor.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2011, 16:55:02 »
motor dısarıdan ıslanmıssa olabilir bu durum arabanızın garantisi yok ise bir elektrikçiye gidin eminim  büyük bir sorun yoktur
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Eylül 2011, 18:02:57 »
motor dısarıdan ıslanmıssa olabilir bu durum arabanızın garantisi yok ise bir elektrikçiye gidin eminim  büyük bir sorun yoktur

Hafta sonu yaptırmam lazım.Sonraki hafta muayne var.Silecekler bakılacak maddeler arasında boşu boşuna dönmek istemiyorum.Zaten suna kadar  araca motoru,servisi trigeri , alt takımı osu busu ıvırı zvırı derken 3.000 tl ve üzeri göndüm.Hem golf 4 hastalığı hemde titizlik birleşince aracıma hep orjinal parça taktım. Bu silecek motorlarında boğulmak istemiyorum.En kötü yetkili servis zaten gel gel güzelim diye bekliyor.:)Ama mantıklı işinin ehli bi usta varsa neden dışarda yaptırmıyım.O yüzden sizin bilginiz zanatına güvendiğiniz isimler varsa öneri bekliyorum.

Çevrimdışı ozkan golf4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2011, 03:26:18 »
Bostancı Sanayi Sitesinde en alt sokaklarda (Huzur Hoca Cad. No:70 -  İçerenköy) "Gençler Oto" var. Ben tanıdık vasıtasıyla tanışmıştım. Arabayı bile ustaları tanıyorum diye vw yada audi olacak diye seçmiştim. Orta yaş üstü iki ortaklar  ve birinin oğlu Usta, birçok ta çırak var. Güvenilir iyi insanlar. Geleni gideni çok, 4 5 liftli bir servis.
Aracı bir götürüp baktırsanız eminim ilgilenirler en pratik yoldan.
Bu civarlarda oturan arkadaşlara da tavsiye ederim servisi. parça değişimi için ama özellikle motor ve yürüyenle alakalı bakım ve değişimler için.
telefonları
0216 573 0 573
0216 574 97 09
Aykut Ustanın cebi 05323670012
Babası Mehmet Usta  05424128096
Ortakları diğer Usta 05422557675

Şöyle bir iddiaları da var, yolda kalırsanız şehir dışında bile olsanız gelip bakıyorlar, organize ediyorlar gerekenleri. Ben bi kere 3 kollu su flanşı eskiyince uyarı almıştım yolda şehir içinde, gecenin bi yarısı aradım Aykut ustayı, hemen geldi arabayı aldı servise götürdü, bizi de eve:)

Vw, Audi, Seat grubuna bakıyorlar. Belki işiniz düşer, yetkili servislere para akıtmayın boş yere, bu gibi yerlerden de fiyat alın önce.

Görüşürseniz 2000 Golf 4 Özkan yönlendirdi dersiniz, tanırlar:)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2011, 09:59:59 »
Özkan Bey,

Ayrıntılı bilgilendirme için tarafınıza çok teşekkür ederim.Gerekli telefon bilgilerini cep telefonuma kaydettim.Gidersem ki yüksek ihtimal (işlerimi ayarlamaya çalışıyorum) selamınızı ustalarımıza ayrıca ileteceğimden emin olabilirsiniz.Tekrar teşekkür ederim.