Gönderen Konu: Golf 4 hakkında ..  (Okunma sayısı 2918 defa)

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
Golf 4 hakkında ..
« : 23 Kasım 2011, 15:54:33 »
Merhaba arkadaslar

Genellıkle burada konuyu cok zor acıyorum cunku her sorunun cevabı saylarda gızlı.. ama bır konu hakkında gercekten acıl blgı almak ıcın acmıs bulunuyorum bu konuyu..

oncelıkle aracımdakı kapı swıchlerı hakkında bır sorunum var .. bır cok kılıtcıyı dolastım bugun ankara buyuk sanayıde ve sasmazda ve golf gorduklerı an normal swıch arızaları ıcın 20-30 derken bır anda 80-90-100 gıbı fıyatlardan acıyorlar agızlarını arkadaslar sızden yardım ıstıyorum elbet bu sorunu ANKARA da yasayıp aracının kapı swıclerını degıstıren olmustur..ve ucuza yaptırdıgınız bır yer varsa bana da onerın ne olur.. butcem ıkı on kapı ıcın 30-40 tl anca verırım lutfen bu konu hakkında yardımcı olacak arkadasları arıyorum.. adres telefon verın ya da beraber gıdelım yaptıralım..

Bırde aracımın kıs bakımını yaptıracagım kendı ustama soyledım randevu aldım ben aracımda orjınal parca kullanma taraftarıyım ve parcaları kenım dogus ya da eskıhısar ya da aydoganlarda alıp gıdıyorum ustama o uygun fıyata montajlıyor..sorunları gıderıyor.. aracım ıcın alacaklarım

-YAG.. HANGI YAGI ALACAGIMI BILMIYORUM
-BENZIN FILTRE
-POLEN FILTRE
-HAVA FILTRE

baska alacagım bırsey varmı acaba arkadaslar..gereklı olan tabı gormeden bırsey dıyemeyız dersınız ama mekanık sorunum yok sadece kıs bakımı ıcın gerekenler neler bunları alıp ustama gıdecem aracın bujı bujı kablo fren balata dısk olaylarına orada bakarak alınacak ya da alınmayacak.. baska bırsey goturmeme gerek varmı.. :) belkı son sorum garıp gelmıs olabılır ama yanıtlarsanız sevınırım tesekkurler..

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf 4 hakkında ..
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2011, 16:45:13 »
10-40yağ alacaksın. en iyisi castrol magnetectir. filtreleri de aracın motor koduna göre alacaksın.  örneğin bnm aracımın motor kodu akl. gibi. kış bakımı için ise en başta ankara gibi yerde kış lastiklerin olmalı. sonra sileceklerin durumuna baktır, sonra motor suyu silecek suyu antifirizli olmalı donmaması için.
kolay gelsin
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2011, 16:47:08 Gönderen: yesilkrt »
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2011, 16:56:55 »
10-40yağ alacaksın. en iyisi castrol magnetectir. filtreleri de aracın motor koduna göre alacaksın.  örneğin bnm aracımın motor kodu akl. gibi. kış bakımı için ise en başta ankara gibi yerde kış lastiklerin olmalı. sonra sileceklerin durumuna baktır, sonra motor suyu silecek suyu antifirizli olmalı donmaması için.
kolay gelsin

Söylenecek bir şey bırakmamış...

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2011, 22:26:48 »
çok teşekkürler yardımlarınız ıcın ..

servıs ısı tmm dır yesılkrt arkadasım cok yardımcı oldun..

bırde kapı altlarındakı ısıkları da hal edersek sorunumuz kalmıyor demektır.. saygılar