Gönderen Konu: Bagaj Kapagından Zırıltı -Cızırtı  (Okunma sayısı 8863 defa)

Çevrimdışı enesandic

• JOKER
    • Profili Görüntüle
Bagaj Kapagından Zırıltı -Cızırtı
« : 29 Kasım 2011, 22:18:19 »
Vay arkadaş bu seslerde hep beni buluyor galiba 2 gündür bagaj kapağımdan bozuk yollarda acayip zırıltı geliyor bagaja bindim başkasına kullandırıp dinledim kapağın iç tarafındaki yan plastiklerinden geliyor sanki ama tam çözemiyorum acayip bi ses varmı benimde olmuştu şundan oluyor diyebilecek :)
Büyük imza...

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
Ynt: Bagaj Kapagından Zırıltı -Cızırtı
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2011, 22:50:36 »
benimde ön gögüsten ve torpidodan geliyordu, hafta sonu aldım tornavidayi giriştim ne bulduysam, söktüm herşeyi sonra turladım biraz ses kesilmiş, sonra sağlamca monte ettim tekrardan sesler bitti çok şükür.
sende sökülebilecek tüm parçaları sök ve çift taraflı bantla yapıştır ve vidala..
kolay gelsin..
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı ECU38

• GOLF V 1.6 FSI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2011, 08:08:28 »
enesandic arkadaşım bende de aynı bahsettiğin yerden ses geliyordu arka sağ stopu söktüm ve arasına çift taraflı bant yapıştırıp stopu tekrar montaj ettim ve ses kesildi haberin olsun ve kolay gelsin :)
Deyiş o deyiş patladı gitti :)

Çevrimdışı enesandic

• JOKER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2011, 19:08:10 »
yahu arabada çifttaraflı bant olmayan yer kalmadı orayıda bantlayalım artık napalım sağolun beyler
Büyük imza...

Çevrimdışı enesandic

• JOKER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2011, 16:46:56 »
torpidodanda geliyor bozuk yollarda  nokta atışı yapabilecek olan varmı  şunlar yapıyor diye üst havalandırma ızgarası hariç orayı öyle bir bantladımki kımıldayamıyor bile
Büyük imza...

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2011, 17:04:02 »
bu zırıltı, çızırtılar hiç bitmez. benim de el freni tabancasının içindeki düğmeden zırıltı geliyor bozuk yolda. sizin gene iyi bandı atarsanız kesilir ben bant atsam tabanca çalışmaz.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı atiTheSun

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2011, 10:47:47 »
plaka'dan emin olun derim. Bircok araçta arka plaka zırıldama yapıyor, plaka yada kullanıyorsanız plakalıgı sökün, arkasına, ucuz kaydırmazlardan kesip koyun, üstüne vidalayın.. bence bi deneyin, belki ses ordan geliyordur ancak ses dagıldıgı için farketmiyorsunuzdur.

Çevrimdışı enesandic

• JOKER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 29 Aralık 2011, 23:10:32 »
yok ben olayı çözdüm sekmanlardan geliyordu hallettim   
Büyük imza...

Çevrimdışı jckal_

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2011, 09:02:14 »
bagaj kapağında bulunan plastik kısmın içindeki sekmanlardan mı.. bende de olmaya başladı da c.tesi söktüreceğim. ama benim arka silgi suyu çalışmıyor onun hortumununda çıkmış olabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı enesandic

• JOKER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 30 Aralık 2011, 22:42:48 »
evet bak kapaığı söktürdüğün zaman bütün sekmanların üzerine bez bant yapıştır kılmıldaya bilecek herşeye süngerli bant yaptır çünki kapak pilastikleri çok zor çıkıyor zaten sekman dipleri kırılabilir çok dikkatli açın  ve açtığında çok iyi dikkat et ki birdaha açmayasın
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2012, 15:31:26 Gönderen: enesandic »
Büyük imza...

Çevrimdışı jckal_

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 31 Aralık 2011, 14:21:55 »
valla bu yazıyı söktürdükten sonra okudum. keşke evvel okusaydım.. çok maceralı bi gün oldu benim için. arka kapağı söktürdüm baktık sekmanları biri atmış taktık. sonra bagaj kilit plastiği yıpranmış pulla sabitledik. son olarak arka stop oynuyordu bu mu acaba dedik çünkü ses net oradan geldiğine bagaja binince kanaat getirdim. o söküldü sıkıldı sabitlendi. yine ses yine ses. bagajda oynayacak birşey kalmadı artk

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #11 : 31 Aralık 2011, 14:34:19 »
vw nin en uyuz eden eksikliği bu çıtırtı zırıltı vs. Arkadaşımın 91corolla vardı, 2004 boradan daha az tıkırtı geliyordu arabadan. Tamam VW çok iyi araç üretiyorda izalosyon bu kadar mı zor a dan Z ye hepsinde cızırtı vs. var. Bu paraya bence diğer konularda hakkını veriyor ama cızırtı-zırıltıda bu fiyattaki bi araç için ayıp bence.

Topluca Almanya VW ne mail mi atsak
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2011, 14:34:33 Gönderen: 06onur »
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı jckal_

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 31 Aralık 2011, 14:46:48 »
valla ya.. bugün sinirden bırak kalsın diye bağırmışım tamirciye.. adam inat etti ben vazgeçtim..  mail değil yazılı mektup bile yazarım bu sinirle.

Çevrimdışı enesandic

• JOKER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 01 Ocak 2012, 15:34:39 »
o pilastiğin üzerindeki bütün sekmanların üzerine bant yapacaksınız  bez bant yani , sekman metale değmeyecek eğer değerse ne olursa olsun ses yapar
Büyük imza...