Gönderen Konu: 11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )  (Okunma sayısı 84330 defa)

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
o makinenin canı saolsun :)
Makina cabrio ları çekmiyor emrah ayarlıyamadım bir türlü  ;D

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
o makinenin canı saolsun :)
Şimdilik belli değil benim gelme işim , bugun stada maça gidiyorum zaten moral durumuma göre karar vericem  :saskin: şaka bir yana zaten gelirsem eğer orada görürsünüz beni  ;) ;)
ADK

Çevrimdışı sheker_

• Old School
    • Profili Görüntüle
foto  çekmekten hoşlanmıyorsan al makineyi ben seve seve çekerim. az buçuk fotoculuk wardır bendede. bmw lanetine satmak zorunda kalmıştım.

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
foto  çekmekten hoşlanmıyorsan al makineyi ben seve seve çekerim. az buçuk fotoculuk wardır bendede. bmw lanetine satmak zorunda kalmıştım.
:sevgi:

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
sende bır durumlar var ama alıcam ıfadenizi :):):):):)
Şimdilik belli değil benim gelme işim , bugun stada maça gidiyorum zaten moral durumuma göre karar vericem  :saskin: şaka bir yana zaten gelirsem eğer orada görürsünüz beni  ;) ;)

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
foto  çekmekten hoşlanmıyorsan al makineyi ben seve seve çekerim. az buçuk fotoculuk wardır bendede. bmw lanetine satmak zorunda kalmıştım.
Valla çekmeyi sevmeyen o kadar para vermez makinaya   ;D Bugune kadar buluşma kaçırmadım neredeyse, gelmek nasip olursa seve seve çekerim..
sende bır durumlar var ama alıcam ıfadenizi :):):):):)
Hasan abiyle bazı planlarımız var ama sır  şimdilik kamuoyuna açıklamıyoruz :)
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2011, 14:20:34 Gönderen: ReDDeviL »
ADK

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
Buluşma yerini inceledim tam mangallık yer gibi gözüküyor hava güzel olursa güzel vakit geçiririlir , gerçi kadro sağlam herzamanki gibi güzel olacağına eminim Hasan abi de olsaydı  :tamamdir
ADK

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
sucuk kanat but köfte hertürlü patlayana kadar yeriz sanırım :):):):)
Buluşma yerini inceledim tam mangallık yer gibi gözüküyor hava güzel olursa güzel vakit geçiririlir , gerçi kadro sağlam herzamanki gibi güzel olacağına eminim Hasan abi de olsaydı  :tamamdir

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
sucuk kanat but köfte hertürlü patlayana kadar yeriz sanırım :):):):)

yavaşşş emrah-.. Cabrio jantlar sürtmesin çamurluk dodiklerine..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle

Maçtan sonra sen de gitmek vazgeçersin sanırım.. el clasicoo
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
arkadaya 2 ağır kişi bindimi zaten sürtüyor içim eriyor sonra :):):)

yavaşşş emrah-.. Cabrio jantlar sürtmesin çamurluk dodiklerine..

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
bi GS li olarak hafta sonu mangal iyi bi teselli olacak bize diyorum :) alışmış kudurmuştan beterdir alıştık artık yenilmeye :)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
bi GS li olarak hafta sonu mangal iyi bi teselli olacak bize diyorum :) alışmış kudurmuştan beterdir alıştık artık yenilmeye :)

GS'siz bir lig düşünemiyoruz.. örneğin geçen sezon çok sıkıcıydı.. Sizin boşluğunuzda birde şike yapmışız onunla uğraşıyoruz bu aralar.. GS iyidir TS tehlikeli :)

Çevrimdışı mukad

• 2011 dsg
    • Profili Görüntüle
şu anda 10 kişiyiz galiba