arkadaşlar öncelikle merhabalar..şu bahsettiğim araçlardan kullananlar yada sahip olanlar var mıdır aramızda ? bu ara çok övüyorlar bu araçları. en önce duyduğum çok az yakması. yakıtta acaip cimriler. bi de tipleri de çok hoş kerataların
valla bu ara kafamda öyle bi düşünce dolaşıyor acaba bora'mı satıp şöyle bişey mi alsam diye ama bgün muhabbeti geçti daha alt takımı acaip kötüymüş alan hemen satmak istiyo elinden çıkartma peşinde. işin acaibi madem bukadar güzel araba az yakıyo geniş hacimli olmasına ragmen derli toplu ufak görünümlü jeep gibi kullanışı var niye bukadar çok ikinci eli satışta. ben bugün bi tane golf almaya kalksam çok nadir buluyorum temiz araç. ama bunlar maşallah perşembe pazarı gibi sürekli satışta totalde ticarileri dahil 2.300 küsür adet fiorino satılmak üzere ilan verilmiş durumdalar.
bgün görüştüm bi balköpüğü rengi fiorino sahibiyle adam öve öve bitiremiyor aracı şöyle güzel böyle az yakıyor süper rahat istanbul izmir yaptım şu kadar yormadı bilmem ne saydı da saydı ama diğer taraftan da elinden çıkarmak isteyen isteyene ? sizlerle düşüncelerimi paylaşmak istedim . bakalım sizler neler diyeceksiniz ?