Gönderen Konu: arkamı yanımı görmüyorum ya görmeden araç kullanıyorum !  (Okunma sayısı 5295 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
arkadaşlar malum kış aylarında buğu sorunu herkesin sorunu ! tamam iyi güzel de nasıl çözcez klimayı öle çeviriyom olmuyo böyle çeviriyom gene olmuyo hangi ayarı yapcaz nası önlücez bu buğuyu resmen arkamı görmüyorum ya. geçen bi yere park ettim resmen youtub e koy milyon izlenir. hiç görmeden ve park sensörü olmadan park nasıl yapılır :D şu klimayı kullanmayı biri öğretirse sevinirim :D şöyle bi link buldum klima resmi var burdan biri yardımcı olursa çok sevinir

http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/analog-klima-devir-dugmesi-ariza-golf-4-99-model-t22833.0.html
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı confidence

• Profili Görüntüle
kardeşim kısaca şöyle söyleyebılırım o alt taraftakı ok işareti varya içeri dışarı düğmesi ona kesınlıkle dokunmayacaksın dışardan hava alacak aracın içi o zaman kesınlıkle sıkıntı olmaz ön cam ve ayak yerıne getıreceksın ayarı sıkıntı ortadan kalkacak ;) sıcak soğuk sen kendın ayarlarsın artık...
CONFİDENCE
[/b]

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
ön cam ve ayak yeri derken  hangi düğme o ?

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
bn o en üstteki 3 çizgili konuma getiriyodum ama ?

Çevrimdışı confidence

• Profili Görüntüle
ön cam ve ayak yeri derken  hangi düğme o ?
ön cam işareti ile ayak işaretinin arasına getir ayarı.. o en üsteki dediğin ön cam işareti..
CONFİDENCE
[/b]

Çevrimdışı confidence

• Profili Görüntüle
bn o en üstteki 3 çizgili konuma getiriyodum ama ?
buğu çözülene kadar o ayardada bırakabılırsın sonra araya getırıp bırakırsın...
CONFİDENCE
[/b]

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
tamamdır anlaşıldı :) teşekkürler :)

Çevrimdışı confidence

• Profili Görüntüle
sakın o buğu çözücü spreydi ilaçtı onlardan kesinlikle sürme camlarına sonra huylanır komple değiştirirsin :)) benden söylemesi...
CONFİDENCE
[/b]

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
:) aklıma gelmedi değil :)

Çevrimdışı fatih_et

• Profili Görüntüle
cam buğu önleyici tavsiye edilmez, aldım kullanamadım doğru dürüst, yağ gibi bişey o da hafif buğulu ama nemi engelliyor,
hoşnut kalmadım,

confidence arkadaşım,
aracınızın jetta 1.2 TSI olduğu yazıyor,
memnun musunuz? yakıt performans, donanım, vergi, kasko gibi konular hakkında bilgilendirebilir misiniz?

Çevrimdışı forza26

• Profili Görüntüle
Ynt: arkamı yanımı görmüyorum ya görmeden araç kullanıyorum !
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2012, 18:05:41 »
peki dijital klimalarda napıcaz ön cam içinde geçerli HI ya yani sıcağa çektigimizde klimayı başlıyo buğu yapmaya

Çevrimdışı confidence

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2012, 21:38:21 »
cam buğu önleyici tavsiye edilmez, aldım kullanamadım doğru dürüst, yağ gibi bişey o da hafif buğulu ama nemi engelliyor,
hoşnut kalmadım,

confidence arkadaşım,
aracınızın jetta 1.2 TSI olduğu yazıyor,
memnun musunuz? yakıt performans, donanım, vergi, kasko gibi konular hakkında bilgilendirebilir misiniz?
aracımdan cok menumum öncelikle en başta söylemek ıstıyorum ama golf v den sonra bana bıraz buyuk geldı daha ağır bi görünüm oldu benım için :) birde elektronık araç istediğim gibi oynayamadım pek xenondu tesısattı korktum acıkcası ..yakıt benzınlı arac ıcın ıdeal sehır ıcı 280-300ü buluyor ama ben pek yakıt ölçmem cok önemlı degıl benım ıcın şehirler arası 200 220 fılan gidişi kalkışı her yönüyle on numara bi araç hele hele yenı kasa dıreksıyon koltuklar torpıdo herseyıyle yenı bı değişim cok memnunum donanım olarak hıglıne ıstemedım navi ve katlanabılır ayna ıcın o aradakı farkı vermek ıstemedım kendımde yaparım dıye ama sunroofu olması bana yetıyo vallahi beyaz ve sunroof için 2 ay bekledım ve deydı :) vergısı 218 lira kasko için bişi diyemıcem çünkü golfümün kaskosunu devam ettırdım %60 ındırırım vardı onu kullandım :)
CONFİDENCE
[/b]

Çevrimdışı confidence

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2012, 21:42:03 »
peki dijital klimalarda napıcaz ön cam içinde geçerli HI ya yani sıcağa çektigimizde klimayı başlıyo buğu yapmaya
ona dıkkat edeceksın sıcak ayarda ön cam ayarına getırrısen aynen dedıgın gıbı oluyor ama 18 derece yapınca dıgıtal klımalarda sanıyede buğu kayboluyor birde şunu söyleyeyım benım golfun torpıdo üst taraftada havalandırma vardı ( yukarı işareti olan yanı ) herzaman o ayarda bırakıyordum ve sıkıntı olmuyodu dıgıtallerde..
CONFİDENCE
[/b]