Gönderen Konu: Arkadaşım bu iki araçla ilgileniyor golf 4 gtı ve audi 1.8T  (Okunma sayısı 18666 defa)

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Az önce bi arkadaşım aradı bu ilandaki iki aracı söyledi nasıl diye. araçlar temiz gibi ama fiyatlar konusunda  nasıl sizce? bana biraz fiyatlar yüksek geldi ama siz nedersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-bir-gti-ariyorsan-69706923/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-0-hata-tamamen-orjinal-ful-ful-58876246/detay/

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
Golf GTI'a 24bine pazarlık yapsın derim ben :) Audi'de kaliteli araba ama hem makyajsız kasa hem de Golf sıradan bir seri değil, GTI özel bir seridir ve herkese nasip olmaz.

Çevrimdışı uAlper

• Profili Görüntüle
Golf GTI'a 24bine pazarlık yapsın derim ben :) Audi'de kaliteli araba ama hem makyajsız kasa hem de Golf sıradan bir seri değil, GTI özel bir seridir ve herkese nasip olmaz.
kesinlikle GTI alınır bu kıyaslamadan
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

• Profili Görüntüle

Model A3 1.8 T Attraction
Kasa Tipi Hatchback/5 Kapı
Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 10,6 lt / 6,2 lt
Motor Gücü (hp) 180 hp
Şanzıman Manuel 5 Vites
Önden Çekiş
0-100 Hızlanma (KM) 7,5 sn

Golf 1.8 T GTI
Kasa Tipi Hatchback/5 Kapı
Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 10,8 lt / 6,1 lt
Motor Gücü (hp) 150 hp
Şanzıman Manuel 5 Vites
Önden Çekiş
0-100 Hızlanma (KM) 8,5 sn

• Profili Görüntüle
ikisine de bakmaya gidecekmiş.

Çevrimdışı R.Sambora

• Profili Görüntüle
ikiside guzel hakkinda hayirlisi hangisiyse onu alir insallah.
bende bulamadim hala bir arac
arac cok ama kolay begenemiyorum turkiyede olmamamdan dolayida her an bi usta bulup gosteremiyorum tabi imkandan dolayi cok gecikti bnde bir gti almak istiyorum en kisa zamanda zaten alamazsam normal bi diesel alicam.
golf guzel duruyor fotolarda temiz gibi audide temiz duruyor. golf un ic fotolari yok bisey diyemiycem ama audinin ici temizmis gercekten.
goruntu olarak golf daha guzel.

• Profili Görüntüle
ikiside guzel hakkinda hayirlisi hangisiyse onu alir insallah.
bende bulamadim hala bir arac
arac cok ama kolay begenemiyorum turkiyede olmamamdan dolayida her an bi usta bulup gosteremiyorum tabi imkandan dolayi cok gecikti bnde bir gti almak istiyorum en kisa zamanda zaten alamazsam normal bi diesel alicam.
golf guzel duruyor fotolarda temiz gibi audide temiz duruyor. golf un ic fotolari yok bisey diyemiycem ama audinin ici temizmis gercekten.
goruntu olarak golf daha guzel.

inşallah kafanıza göre bir araç bulursunuz

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
audici biraz uçmuş

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
1.8T alıyosun niye lpgli? bence o araçlara lpg takılarak yazık ediliyo gerçekten amacın 1.8T ise a3 almalı golfte lpg olmasaydı kesinlikle golf derdim ama lpg faktörü a3e itiyo
WOLFSBURG STYLE ;)

• Profili Görüntüle
1.8T alıyosun niye lpgli? bence o araçlara lpg takılarak yazık ediliyo gerçekten amacın 1.8T ise a3 almalı golfte lpg olmasaydı kesinlikle golf derdim ama lpg faktörü a3e itiyo

Prins lpg li passat 1.8T kullandınız mı hiç?

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
Ynt: Arkadaşım bu iki araçla ilgileniyor golf 4 gtı ve audi 1.8T
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2012, 23:42:48 »
kullanım açısından demiyorum farkındaysanz ben lpg ye karşıyım bu araçlarda şimdi bana lpg benzinlisnden iyi fln demeyin sakın hiçbi şekilde benzinde verdiği verimi lpg de veremez ve bu araç performans tipi özel bi araç.
WOLFSBURG STYLE ;)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2012, 23:57:23 »
kullanım açısından demiyorum farkındaysanz ben lpg ye karşıyım bu araçlarda şimdi bana lpg benzinlisnden iyi fln demeyin sakın hiçbi şekilde benzinde verdiği verimi lpg de veremez ve bu araç performans tipi özel bi araç.

Keyfi daha ucuza yaşamanın sonucu lpg dir. Araca yazık mı olacakmış, olursa olsun, bir makine bizden daha kıymetli değil yaa.
Sonuçta lpg nin daha iyi olduğunu tabiki kimse idda etmez. Ayrıca 2000 model bir gtı sıfır değil ya lpg takmaya kıyamayasın, haksız mıyım...

Ayrıca gtı ı kendime aldığım yok.
lpg ye karşı olabilirsiniz, saygı duyarım.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 07 Ocak 2012, 00:05:34 »
Keyfi daha ucuza yaşamanın sonucu lpg dir. Araca yazık mı olacakmış, olursa olsun, bir makine bizden daha kıymetli değil yaa.
Sonuçta lpg nin daha iyi olduğunu tabiki kimse idda etmez. Ayrıca 2000 model bir gtı sıfır değil ya lpg takmaya kıyamayasın, haksız mıyım...

Ayrıca gtı ı kendime aldığım yok.
lpg ye karşı olabilirsiniz, saygı duyarım.
eğer herkez bu düşüncede olsa klasik-orjinal diye bişey olmaz tabiki bende saygı duyuyorum düşüncenize fakat bazı kesim insanlar böle araçlara kıyamıyo modeli ne olursa olsun asıl değer bu şekilde şuan sıfır bi mk4 gti varmı bence ellenmemiş bi gtı ya sahip olmanın farkı bambaşkadır tabiki bu keyfi ucuza yaşamak isteynler olcaktır amabana kalırsa orjinal bi gti sürücüsü gibi içine bindiğinde aldığı zevkle aynısını alamıycaktır ki o kişininde içinde keşke lpgsiz olsa düşncesi he olcaktır gti bence çok farklı bi olay özel bi seri..
WOLFSBURG STYLE ;)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 07 Ocak 2012, 00:07:36 »
Ayrıca SERHAT BEY. Yanlış anlamayın sakın beni. Yorum yazdığınız için çok teşekkürler. Haksız da değilsiniz, benzin biraz ucuz olsa da herkes aracına orjinal haliyle binebilse keşke. Senede 25-30 bin arası yol yapıyorum. Benzinde binsem halim nice olur:) saygılar

Arkadaşım 2006 ford focus ghia TDCI almış gece mavisi renkte boyasız 120 binde 27.500  TL ye.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2012, 14:19:00 Gönderen: ogretmen_ankara »