Gönderen Konu: Kaportadaki siyah plastikler :(  (Okunma sayısı 9955 defa)

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
Ynt: Kaportadaki siyah plastikler :(
« Yanıtla #28 : 09 Ocak 2012, 16:37:05 »
yok değil Okan  ::) İzmir'de Almanya için üretiliyor :) Bende görüştüm bir ara yurt içine satışınız var mı diye var dediler ama çeşit azlığı ve fiyat yüzünden vazgeçtim ben :) Satan çocuk zaten techturkey üyesi ve İzmir'li değil mi? :) Kimyasal ürünlerin ithalatı kolay iş değil,hemen getirtemez zaten

İzmirli aynen techden yüzyüze görüştüğüm insan abi adam zaten ithalat yapıyo makine parçası filan o yüzden çok sıkıntı olmuyomuş ama ürünler almanyadan geliyo. Burda üretilip almanyaya gönderilip ordan tekrar mı alıyo acaba
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 09 Ocak 2012, 16:39:51 »
O zaman maliyeti inanılmaz artar,yurt dışına giriş çıkış yaptığını zannetmiyorum. Yurt içi satış yapmaya başladılar muhtemeşen,çünkü 1 sene önce falan ben görüştüğümde de bana yurt içine satış yapabileceklerini söylemişlerdi. Şimdi kendi web sitesi bile var artık  :D

http://www.plasti-dip.com/

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 09 Ocak 2012, 16:48:05 »
arabada yarım kutu var yazıyodur üzerinde nerede üretildiği bakarım bi merak ettim bnde :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 09 Ocak 2012, 18:01:17 »
ben de almak istiyorum bu plasti dip denen şeyden. arabanın tamponları griye dönmüş vaziyette. acaba faydası olur mu? bir kutu yeterli olur mu bir de ? eski tip tampon var bende,incelerden :)

Çevrimdışı lancelot

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 10 Ocak 2012, 05:08:38 »
Daha yeni baktım konuya :D Herkeste aynı olaydan muzdarip :) bende plasti dip kullanmak istedim ama bulamadığım için kullanamadım o yüzden burada sormak istemiştim :)