Gönderen Konu: golf 4 piyasası acilllllllll yardım  (Okunma sayısı 17577 defa)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Ynt: golf 4 piyasası acilllllllll yardım
« Yanıtla #28 : 21 Ocak 2012, 12:50:48 »
bu is zevk meselesidir. 1.Gümus gri ,2.siyah , 3.beyaz en cok tutulan renk dir.
valla bu kadar net konuşmak için ya doğuşun o dönemki satış rakamlarına ulaşmak lazım (şarkıcı doğuş değil) ya da tatmin edici genişlikte bir anket ile istatistik yapmak lazım. kişisel gözlem her zaman doğru bilgiyi vermeyebilir. bazen insan görmek istediğini görür. zamanında eşim hamileyken etrafımdaki hamile bayanlar dikkatimi çekiyordu. ne kadar çok hamile bayan var etrafta diyordum. çocuk doğdu bu sefer de etrafta ne kadar çok bebek arabasıyla dolaşan insan var demeye başladım. bugün sokakta aynı sayıda hamile bayan, aynı sayıda bebek arabasıyla dolaşan var. ama benim dikkatimi çekmiyorlar.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 21 Ocak 2012, 14:06:21 »
2001 modele 22 fiyat iyi deniyor, ben 2003 model lpgli, otomatik, sunrooflu, kazasız golfe 23500e biter diyorum insanlar pahalı diyor, ben çözemedim bu golf piyasasını :)

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 21 Ocak 2012, 14:42:15 »
valla bu kadar net konuşmak için ya doğuşun o dönemki satış rakamlarına ulaşmak lazım (şarkıcı doğuş değil) ya da tatmin edici genişlikte bir anket ile istatistik yapmak lazım. kişisel gözlem her zaman doğru bilgiyi vermeyebilir. bazen insan görmek istediğini görür. zamanında eşim hamileyken etrafımdaki hamile bayanlar dikkatimi çekiyordu. ne kadar çok hamile bayan var etrafta diyordum. çocuk doğdu bu sefer de etrafta ne kadar çok bebek arabasıyla dolaşan insan var demeye başladım. bugün sokakta aynı sayıda hamile bayan, aynı sayıda bebek arabasıyla dolaşan var. ama benim dikkatimi çekmiyorlar.
bu seni biz aydınlatır belki
http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/golf-4-de-en-cok-sevdiginiz-renk-t9097.60.html
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #31 : 21 Ocak 2012, 16:46:06 »
bu seni biz aydınlatır belki
http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/golf-4-de-en-cok-sevdiginiz-renk-t9097.60.html

ben yeterince aydınım aydınlatmana gerek yoktu.

yazdığımı bir daha oku lütfen tatmin edici genişlikte bir anket demişim. 100-150 kişilik bir anket seni tatmin eder mi bilmiyorum. bu cümlemi kendimi savunmak için çevir kazı yanmasın hesabı söylemiyorum. objektif bir şekilde diyorum ki 100-150-200 kişilik bir anket, konusu ne olursa olsun beni tatmin etmez.

edit:

böyle askıda kalmasın dedim. madem istatistik demişim istatistikle konuşayım öyleyse.

verdiğin linkteki ankete katılanların 3 oy kullanma hakkı var ve toplam 290 oy kullanılmış. 290/3= 96,6666 herkesin mutlaka 3 oy kullanmadığını söyleyebiliriz. en az 100 kişi (ve fazlası oy kullanmış. 100 kullanıcıdan da 21 tanesi favori renkleri arasında maviyi göstermiş. (23 pasifik mavisini de ekleyebiliriz bu noktada aslında)

şimdi bir fabrikamız olsa ve tek renk üretme hakkımız olsa bu şekil bir anket sonucuna göre karar vermek gerekecek olursa mutlaka senin yukarıdaki mesajında belirttiğin hususu göz önünde bulundurmamız gerekecektir. de yahu bizim elimizde tek bir aracımız var. ben bugün bir golf alacak olsam özellikle pasifik mavisini ararım. 23.000 tl olsa veririm.

100 anketörün oy kullandığı bir ankette 1-2-3 veya 5 oy kullanılan bir renk hakkında konuşacak olsak renk fiyatı etkiler de 15-20 oy ve üzeri seçim yapılan bir renk piyasada fiyatı dediğin şekilde etkiler mi bence bir kez daha düşün.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2012, 17:11:03 Gönderen: TEYOLOGY »
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı ecel35

• Profili Görüntüle
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2012, 19:04:07 Gönderen: ecel35 »

Çevrimdışı ecel35

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 22 Ocak 2012, 19:05:46 »
FİYAT YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 22 Ocak 2012, 20:54:10 »
FİYAT YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
kardes arac pasific degıl primline en boş donanıma sahip şahsen ben golf 4 bıneceksem en kötü pasific donanım olmalı dıye dusunuyorum ama favorım döşeme olarak comfortlıne  bence bunu göz onunde bulundurarak araç bak

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 22 Ocak 2012, 20:57:21 »
pardon siz satacakmısınız alacak mısınız ?

Çevrimdışı ecel35

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 22 Ocak 2012, 21:07:23 »
araç benim satmak istiyorum

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 22 Ocak 2012, 21:12:18 »
değişen ve boya gıbı onemlı etkenlerı belırtmemıssın kardes.
fıyatı etkıleyen cok onemlı faktorler bunlar, eger içinde tavanında boya yoksa fıyat cok ucuk degıl tabı guzel bır pazarlık payı koymussanız ?

Çevrimdışı ecel35

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 22 Ocak 2012, 21:54:53 »
değişen yok bel altı boya var ufak bir pazarlık payı koydum yorumların için saol..

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 23 Ocak 2012, 11:56:33 »
rıca ederım hayırlısı olsun ınsallah

Çevrimdışı ceceduman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 23 Ocak 2012, 13:32:11 »
konuyla alakalı değil belkii ama bu paketlerin en dolusundan en boşuna nasıl sıralanıyo en dolusu confortline mı ? fiyatta onu bıraz etkiledi için sordum ?

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 23 Ocak 2012, 18:58:31 »
konuyla alakalı değil belkii ama bu paketlerin en dolusundan en boşuna nasıl sıralanıyo en dolusu confortline mı ? fiyatta onu bıraz etkiledi için sordum ?
en dolusu hıghlıne sonra comfortlıne ardından prımlıne  gelıyor ama 2003 de pasıfıc dıye bır model uretıldı bu araclar hem ıyı kötü   3 kol spor dıreksıyongovde rengı cıtalar   spor stoplar spor jantlar 16'' ama eksılerı de cok fazla dıjıtal klıma yok kol dayama yok hava yastıgı 2 tane arka kapılarda hoparlor yok döşemesı sıradan kumaş döşeme  vs..