Gönderen Konu: Havaların Soğuması ve Sorunlar?  (Okunma sayısı 6224 defa)

Çevrimdışı v3zir

• Profili Görüntüle
Havaların Soğuması ve Sorunlar?
« : 01 Şubat 2012, 20:06:41 »
S.a arkadaşlar bugün sabah saat 11 gibi arabamı (2003 Bora) çalıştırmak istediğimde zor çalıştı yani 5-6 marşta Benzinli üstelik. Daha sonrası var tabiki kapı kilit sistemi çalışmadı tuşlara basıyorum almıyor hiç biri sadece kendi kapımı açıp kapadı üstelik led 2 haftadır yanmıyor ordan özel servise gittim ustayı beklerken deneyim dedim kapıları hepside çalıştı. Ustaya dedim Switch demi sorun var kontak açıkken kapıyı kapadı birşeye baktı  switchde bir sorun yok beyninden olabilr dedi beyin bildiğim kadarıyla pahalı. Şimdi arkadaşlar bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar yada daha önce başına böyle birşey gelen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Düzcedeki Erkur yetkili servise götürmeyi düşünüyorum bana maliyeti yüksek olur mu acaba?
Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı gcilingir

• Profili Görüntüle
Ynt: Havaların Soğuması ve Sorunlar?
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2012, 21:11:52 »
Dostum yerim oyle servisi birinci degistir o servisi.mars almamasinin enver cesit sebebi var aku olabilir atesle sistemleri buji kablolari mars motoru yani en son beyin sana beyin diyende bence beyinini degistirmesi lazim.merkizi kilit olayi ise kar yagdi ise donmus olabilir gayet normal yada merkezi kilut pompasinda baglantilari gevsemis olabilir
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2012, 21:14:34 Gönderen: gcilingir »

Çevrimdışı 1 9 TDI BORA

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2012, 23:07:42 »
ARKADAŞ senin problemin öyle acele degil  aracın tek sorunu bu soguk havalar, hava durumu normaledönsün arac  normale döner. bu soguka bırak arabayı insan bile zor çalışıyor. kapılar ın sivicleri dondugundan çalışmayabilir benim borada çamlar donuyodu açılmıyodu  araç ısınınca açılıyo, iyi sürüşler, arızasız günler.
Volkswagen araba degil  yaşam tarzıdır

Çevrimdışı v3zir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2012, 23:56:10 »
Bana da soğuklar gibi geliyor Bolu da yaşıyorum biraz önce arkadaştan çıktım kapıları açtı ama gel gelelim kilitlemedi bende elimle kilitledim. Hopörler bile soğuktan etkileniyor ses bozuk geliyo sıcağa dönünce kendine geliyor. İnş sadece soğuklardandır.
İlgilenen arkadaşlara tşk ederim.

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2012, 14:05:07 »
Benimde bugün kapılarım kilitlenmiyor kumandandan kilitlemeye bastığımda hiç bir işlem yapmıyor. İçeriden kapı üzerinden kilitleme yapabiliyorum..  :o

Herhangi bir sorun olmuş olabilir mi sabah haca sıcaklığı -12 C  idi.. Bundan kaynak lı olabilir mi ????

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2012, 14:14:26 »
aracın çalışmaması da kapıların zor açılması da yuzde 80 aküden

ota naneye herşeye beyin diyorlar ya uyuz oluyorum

geçen sene transporterımızın aküsü o soğuklarda 2 haftada 2 kere boşaldı, aynı durumlar ona da oldu

Çevrimdışı v3zir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2012, 21:03:51 »
Arkadaşlar akü 2008 yılında alınmış Mutlu akü bastığımda normal şekilde çalışmıyor gaz vererek çalıştırıyorum tabi 3-4 deneme sonucu.

Ayrıca sizdede aynı sorun var mı bilmiyorum ama Hopörlörlerin sesi bozuk çıkıyor hava ısındığında normale dönüyor. 2 haftadır bu sorunlar canımı çok fazla sıkıyor :(   :(

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2012, 13:58:38 »
Benim sorunum buz çözücüymüşşş Gittim sanayiden bir adet buz çözücü aldım kapı kilidine sıktım 1 dk sonra tamamen normale döndü herşey.

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2012, 17:32:43 »
ben soguk havalarda kapıları kıtlemiyorum :D :D :D
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2012, 21:18:55 »
ben de lpg'yi taktıralı bir hafta oldu.Bugün enteresan bi durum oldu..trafite biraz dur-kalk fazla yaptım..sonra sanki gaz pedalı takılı kalmış gibi devir hiç 1 ve 2 den aşagı inmiyor..araba boştayken bile 1'de gösteriyor..acaba bu durumun nedeni nedir? bianda oldu..tarifkte dur-kalk fazla yaptıktan sonra oldu.

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 04 Şubat 2012, 15:29:57 »
Sorunu bugün hallettim çok şükür. Aynı sorunu yaşayacak olan arkadaşlar için buraya da yazıyorum.

hararet müşiri bozulmuş..fiyatı 45 tlcik :) hararet müsşiri bozulunca beyne bilgi gitmiyor motorun ısısıyla ilgili ve motor çalışmıyor..zorlayarak çalıştırsanız bile devir saati saçmalıyor kendi kendine iniyor çıkıyor..

müşir değişti ve adaptasyon yapldı şimdi maşallah -10 derecede bile tık diye ik marşta alıyor ve tüm devirler normal şekilde :)

Çevrimdışı ugur_seyhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2012, 15:36:47 »
swich problemi soukla beraber banada geldi :D  şimdi güneşin altında araba  kendine geldi :D

Çevrimdışı v3zir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 05 Şubat 2012, 18:20:38 »
Arkadaşlar arabayı bilgisayara bağlattım arka sağ kapıda hata buldu usta elektrikçe halleder dedi bende güvenemediğim için götürmedim ama anahtarı takıp dört camı indirdi usta arka sağ kapı camı inmedi sonra ben gidip kendi indirme tuşuna bastım indirdi kaldırdı sonra tekrar denedi usta çalıştı şu an herşey normale döndü led yanıp sönüyor tahminimce camı soğuk havada biri indirmeye kalkmış inmemiş sıkışmış galiba.  şu an herşey normal   :)

Tek bir sorun kaldı sıcakta dahi ilk çalışmada çalışmıyor ikincide çalışıyor gaz verince buda büyük ihtimal bujilerden birinde problem var diye düşünüyorum.