Gönderen Konu: LÜTfEN YARDIM EDIN COK ACİLL  (Okunma sayısı 7037 defa)

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
Ynt: Lütfen Yardım Edın Cok Acill
« Yanıtla #14 : 07 Şubat 2012, 12:59:24 »
enjektorler nerden baksan 150 tl civarı ben degiştirdim adam dedi ki lpg gecince çıt çıt çıt çıt bi ses geliyo o ses kesilir vuruntu kalkar dalgalanma gecer diyodu hiçbi degişiklik olmadı en son baskası baktı lpgde kacak varmış motor kısmında o yuzden vuruntu yapıyomuş kabloları iyice kontrol ettir bence ben sistemi komple degiştircem lovato taktırcam suanda da farlar sis farları teyp falan acıkken giderken devir kendi kendine ayarlayıp sabit tutmaya calışıyo bu her debriyaja bastıgımda oluyo ama tutuyo en azından yakında stop etmeye baslar diye korkuyorum sisler farlar teyp kapalıyken bişey yok elektrik aksamında mı sıkıntı var diye düşünmeye basladım
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2012, 13:00:20 Gönderen: bmutlu »

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
Ynt: LÜTfEN YARDIM EDIN COK ACİLL
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2012, 14:42:48 »
Samet Kardeşimm Senin Aracının Gaz Enjektörlerini Temizledılermı Yoksa Değişim mi oldu ?
ben değiştirdim sıkıntı bitti, benimkinin iki gözü bozulmuştu. enjekör 4 gözlü oluyor.
bilgisayar lpg enjektörünü görmez.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı serkan selli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2012, 14:54:52 »
ben değiştirdim sıkıntı bitti, benimkinin iki gözü bozulmuştu. enjekör 4 gözlü oluyor.
bilgisayar lpg enjektörünü görmez.
ne Kadara Deiştrdiler ?
İki Çeşit Araba Vardır;Almanlar Ve Diğerleri !

Çevrimdışı serkan selli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2012, 14:56:34 »
motorun yıkanmasıyla bır ılgısı yoktur ki aradan 4 ay geçmiş.Bunun tek nedeni işçiliktir.Burak arkadaşımızın dediği gibi sadece enjektörlerdendir.Enjektörlerin montajı sağlammı ılk once ona bak oynama yapıyoru yerleronden.Daha sonra dizilişi için yeniden gaz servisine git.Aralarında 1 cm bile fark olsa bu dalgalanma olur.Yani kablonun biri kısa biri uzunsa.Aynı anda püskürtme yaptıkları için bu önemlidir.
Gaza geçince Enjektrlerden Şıkır Şıkır ses gelıo Vuruo Gıbı Zaten Arabada Vuruntulu Çalışıyoo..Ama Dediğimmm Gibi Bir Saat flan çalştıktan Snra Düzeliyorr

Hayırlı Günlerde Kullan...
İki Çeşit Araba Vardır;Almanlar Ve Diğerleri !

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 08 Şubat 2012, 11:29:27 »
Çıt çıt sesi bende de var lpg'ye geçince ama ne stop etme nede dalgalanma var herşey normal yani...