Gönderen Konu: Double din hakkında  (Okunma sayısı 77611 defa)

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Double din hakkında
« Yanıtla #84 : 09 Mart 2012, 11:42:25 »
gerekmiyor. mikrofonu var zaten hoparlör olarak da aracın ses sistemini kullanıyor. sana kalan sadece telefonu cihazla eşleştirmek.
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #85 : 09 Mart 2012, 12:11:24 »
öyle ama aydınlatması da parklara bağlanarak birde climatronic ile eş değerde yanacak şekilde ayarlanabilirse özellikle gece çok güzel duruyor. cd changer girişi var onlarda ve ona uygun aparatlar var cd changer yerine ipod usb bilmem ne bağlamak için eğer uğraşabilirim dersen. 3 5 tane mp3 cd yazdım mı yeter bana. ben sadece görselliği için istiyorum ve o teyp üstündeki boşluğu doldurmak için. aydınlatma bütünlüğü de önemli benim için. o yüzden rcd 200 istiyorum yoksa bu konudaki aletten bende alırdım.

evet bende senin gibi düşünüyorum o uyum çok iyi oluyor gece kıpkırmızı oluyor konsol ama cihaz demode changer çıkışı yoksa aparat takılamazda ama aparat takılıyosa kesin olarak bende rcd 200 alıcam sanırım yada dokunmatik olmayan Double dın lerden eve gidince bikaç model ornek veririm akşama tam bizim o boşluğa uyacak daha eli yüzü düzgün aletler fiyatlarıda 500 civar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 09 Mart 2012, 13:01:39 »
tamam bak bakalım bi. ama changer girişi var eminim. google da rcd 200 arat görsellere geç zaten fotoların çoğunda arka panelin şeması var ve cd diye ayrı bir soket yeri var. zaten bağlanamayacak olsa üzerinde 1 2 3 4 5 6 tuşları olmaz tahminimce. onlar hem radyo hafızası hemde cd no su diye biliyorum. valla vwturk forumunda da birisi aydınlatmaların nasıl parklara bağlanabileceğini ve ışık şiddetinin ayarlanabileceğini anlatmış. gösterge panelindeki can-bus kablolarından hat alıyormuşuz. bizim araçların orjinal teybi k-bus sistemiyle iletişim kuruyormuş rcd 200 ise can-bus. yani bizimkinde tek bir kablo geliyor ışıklandırma ve iletişim için rcd 200 de iki adet + sı ve - si var. ben hiç bizimkilerin orjinal teybini görmedim ama ışıkları herhalde parklara bağlı değil mi ve gösterge ışıklarıyla birlikte kısılıp artırılabiliyor diye biliyorum...

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 09 Mart 2012, 13:51:50 »
hergün hergün zor olmayacak mı kardeş yerinden çıkar antenleri soketleri sök tak bilmem ne?

biri gece gelirde camı çerçeveyi indirip teybi bi seferliğine sökerse uğraşacak malzememiz kalmaz hocam :) ben sökerim başkası sökeceğine. çok düşündüm alarm çok çözüm değil, cam filmi desen cezası tantanası çok, zaten kendi evimde kapalı garaj güvenlik kamerası mevcut başka biyerde kalırkende uğraşıp sökücez mecbur  :tamamdir

Bu özellikler bu fiyat harika polo 6n2 ye takmak için bende sipariş vereyim birtane bari.  :tamamdir telefon ile bağlantı + görüşme yapabilmek için ayrı bir aparat gerekmiyor dimi ?

hiç bir extra aparat yok tv kutusunu saymazsak, oda sigara paketinden biraz daha irice tv anteni ona takılıyor oda başka bi kabloyla teybe. ben 6N2de teybin olduğu kısma gömdüm okutuyu sorun açmıyor
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 09 Mart 2012, 14:13:59 »
Bende sipariiş verdim  :D Teyp ışık renkleri göstergelerimiz ile uyumlu olması dahada bi ayrı güzellik  :D  Tesisatı komple satmıştım şimdi bu teyip şerefine tekrardan tesisat kurucam bu sefer 38cm lik bas alayımda inlesin ortalık  ;D 2takım mid bas bi anfide aldımı bu iş tamam  :tamamdir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 09 Mart 2012, 14:20:22 »
biri gece gelirde camı çerçeveyi indirip teybi bi seferliğine sökerse uğraşacak malzememiz kalmaz hocam :) ben sökerim başkası sökeceğine. çok düşündüm alarm çok çözüm değil, cam filmi desen cezası tantanası çok, zaten kendi evimde kapalı garaj güvenlik kamerası mevcut başka biyerde kalırkende uğraşıp sökücez mecbur  :tamamdir

hmm ben hergün söküp takacan zannettim de ondan dedim. sadece dışarda kaldığındaysa o kadar zahmeti olur artık yapacak birşey yok 500 tl lik alet sonuçta.

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 09 Mart 2012, 20:35:16 »

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 09 Mart 2012, 21:00:28 »
Çok güzel yakışmış güle güle kullan inşallah...

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 09 Mart 2012, 21:02:02 »
 yolda giderken aynı anda hem navigasyon çalışırken, aynı anda usb den mp3 çalıyor mu arkadaşlar?

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 09 Mart 2012, 21:18:49 »
yolda giderken aynı anda hem navigasyon çalışırken, aynı anda usb den mp3 çalıyor mu arkadaşlar?

teşekkürler hocam sağolun,
yarın bi deneyeyim, tam tersi oluyor ama bunu denemedim :) usbden oynatırken veya başka bir menüdeyken hız sınırını geçince şarkıyı kesip uyarıyor eğer navigasyon açıldıysa ama navigasyon ekranındayken çalıyormu yarın denerim.

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 09 Mart 2012, 21:21:17 »
Bende sipariiş verdim  :D Teyp ışık renkleri göstergelerimiz ile uyumlu olması dahada bi ayrı güzellik  :D  Tesisatı komple satmıştım şimdi bu teyip şerefine tekrardan tesisat kurucam bu sefer 38cm lik bas alayımda inlesin ortalık  ;D 2takım mid bas bi anfide aldımı bu iş tamam  :tamamdir

kardeş 22W rms iyi bir değermidir oto teybi için, daha önce hiç uğraşmadım araç ses modifiyesiyle. teyp ışığının 2 farklı rengi var kırmızı ve mavi  :tamamdir

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 10 Mart 2012, 10:25:17 »
evet
navigasyonu açmadan evel çalışan fonksiyon çalışmaya devam ediyor, Tv açıksa tvnin sesi usbden mp3 vs. çalıyorsa o veya radyonun sesi arka planda devam ediyor. menüden ses ayarları kısmı var hangi fonksiyonun ne kadar sesi çıkacağını ayarlayabiliyorsunuz ;)
« Son Düzenleme: 10 Mart 2012, 10:26:00 Gönderen: salihsefa »

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 10 Mart 2012, 10:27:26 »
evet
navigasyonu açmadan evel çalışan fonksiyon çalışmaya devam ediyor, Tv açıksa tvnin sesi usbden mp3 vs. çalıyorsa o veya radyonun sesi arka planda devam ediyor. menüden ses ayarları kısmı var hangi fonksiyonun ne kadar sesi çıkacağını ayarlayabiliyorsunuz ;)

ooo maşallah süper o zaman gerçekten de...:)

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 10 Mart 2012, 10:36:37 »
Cihaz gerçekten mükemmell.. Bu fiyata göre yanii ;) Ben giderken pusulayı açıyorum sanki arazi aracı kullanıyormuşum gibi hissediyorum...