Gönderen Konu: Arabama vurdular  (Okunma sayısı 14104 defa)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
Ynt: Arabama vurdular
« Yanıtla #14 : 03 Mart 2012, 01:09:35 »
geçmiş olsun kardeşim allah daha buyuklerınden korusun  gel yardımcı olurum gelirsen

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 03 Mart 2012, 01:13:18 »
Çok üzüldüm gerçekten, geçmiş olsun Burak. Madem vurdun hiç olmazsa telefon yaz bir şey yaz sanki cebinden para çıkacak adamın. Ş.sizler, hiç mi insanın içine dert olmaz başkasının malına zarar vermek. Şükür ki kaskon varmış, sıkma canını sıfır gibi yaparlar. O yolu da kapatmaları lazımken tutup bir de ışık koydular, saçma sapan bir yol.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2012, 01:20:16 Gönderen: atego »

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 03 Mart 2012, 01:26:20 »
zaten trafik sigortası yan sanayi parça vericekti sende kıl adamsın farkını ödeyip orjınal taktırcaktın kaskon bozulsada o kadar bir fark olcak bozdur kaskoyu yaptır sıkıntı olmaz

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #17 : 03 Mart 2012, 02:31:26 »
zaten trafik sigortası yan sanayi parça vericekti sende kıl adamsın farkını ödeyip orjınal taktırcaktın kaskon bozulsada o kadar bir fark olcak bozdur kaskoyu yaptır sıkıntı olmaz

valla güzel hesap. gayet de mantıklı.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 03 Mart 2012, 09:17:52 »
geçmiş olsun burak, keşke adam plakayı tamamen alsaymış
ya ben durmayan adama da ayrı bir tilt oluyorum bilader, vurdun, lan cebinden bişey çıkmayacak ya, bırak numaranı, sigortan halledecek zaten, neyin peşindesin

Sorma kardeşim ya adam yabancıymış bide 27 plaka korktu herhalde olan bizimkine oldu zaten 2 kazamda da böyle park halindeyken vurdular durduğu yerde arabanın değeri düşüyor :(

geçmiş olsun kardeşim allah daha buyuklerınden korusun  gel yardımcı olurum gelirsen

Amin kardeşim eyw birazdan bırakıcam arabayı değişen bişey olmicak zaten sanıyorum yani inş olmaz :(

Çok üzüldüm gerçekten, geçmiş olsun Burak. Madem vurdun hiç olmazsa telefon yaz bir şey yaz sanki cebinden para çıkacak adamın. Ş.sizler, hiç mi insanın içine dert olmaz başkasının malına zarar vermek. Şükür ki kaskon varmış, sıkma canını sıfır gibi yaparlar. O yolu da kapatmaları lazımken tutup bir de ışık koydular, saçma sapan bir yol.

Abi sorma ya bi telefon yazmak bu kadar mı zor anlamıyorum adamda saolsun görmüş ilgilenmiş kar var otoparka girersem çıkmaz diye düşündüm yol kenarına koydum işte meğer 2 ucuda değnekmiş

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #19 : 03 Mart 2012, 09:32:41 »
Geçmiş olsun kardeşim. Çok sıkıcı bir olay.. Ama kaza olacağı varmış ve olmuşş nazar çıksın..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı muratcamurcu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 03 Mart 2012, 09:33:57 »
Geçmiş Olsun

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 03 Mart 2012, 09:42:47 »
valla güzel hesap. gayet de mantıklı.

yok be hoca, bir önceki sene almış olduğun hasarsızlık indirimi bir alt dilime düşüyor.atıyorum yüzde 40taysan o sene kaza yapmayınca yuzde 50 olacaktı indirimin ama yuzde 30a düşüyor.fark aslında baya var.

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 03 Mart 2012, 09:51:59 »
oglum sizin orda ptt vardı oranın guvenlık kamera kayıtlarından kamera kaydını al tutanak tuttur dosya ruju olur yanı sucsuz olursun kaskon bozulmaz kaskodan yapılır ama

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 03 Mart 2012, 10:45:19 »
oglum sizin orda ptt vardı oranın guvenlık kamera kayıtlarından kamera kaydını al tutanak tuttur dosya ruju olur yanı sucsuz olursun kaskon bozulmaz kaskodan yapılır ama

Yok ya ön tarafta değildi arka taraftaydı bu arada hasarsızlıkta %40tı :(
« Son Düzenleme: 03 Mart 2012, 10:46:13 Gönderen: dj_burak »

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 03 Mart 2012, 11:15:33 »
burak aykutun dediğini yabana atma, aracın devam ettiği güzergah üzerinde kamera olması muhtemel yerlere bir bakın.sonuçta vurduğu an önemli değil, plakanın ortasını bulmak önemli.27 plakalı kaç tane araç o an oradan geçiyordur ki?

Çevrimdışı VosWoscu06

• I Love Germany Style Mk4 Bora...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 03 Mart 2012, 11:18:24 »
Çok geçmiş olsun abi.. :-[ :-\

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 03 Mart 2012, 12:29:43 »
abicim bi aracın vurup kactıgını gören kşi varsada yeter al git abimi yada bir memur cagırın gorgu tespit tutanagı tuttururn ruju olur dosya senın sucsuz oldugun kanıtlanırsa kaskon bozulmaz kaskodan yaptırırsın nereye goturdun aracı

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 03 Mart 2012, 13:48:26 »
abicim bi aracın vurup kactıgını gören kşi varsada yeter al git abimi yada bir memur cagırın gorgu tespit tutanagı tuttururn ruju olur dosya senın sucsuz oldugun kanıtlanırsa kaskon bozulmaz kaskodan yaptırırsın nereye goturdun aracı

Biraz önce benim ustaya bıraktım aracı buralarda kamera yok ya baktımda postanenin kamerası yok dışarı, kaskoya beyanda yazdım zaten bi kaç yerde haber bıraktım gören duyan olursa diye buralarda aklıma başkada bişey gelmiyor  :(