Gönderen Konu: 35mm 40mm 50mm yay ölçülerinin golflerde resimli örneklerini yükleyelim  (Okunma sayısı 44048 defa)

Çevrimdışı ercan başoğlu

• Profili Görüntüle
selam.bende 3.5 cm yay var.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
resımlerı beklıyoruz

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
İns yarin takilcak yaylar  ben koyacagim resimleri bol bol yorumunu alirim samet  :p

Çevrimdışı bermuda24

• Profili Görüntüle
İns yarin takilcak yaylar  ben koyacagim resimleri bol bol yorumunu alirim samet  :p

inşallah iyi sonuç alırsın hocam konfor nasıl olacak onuda bizimle paylaşırsan bizimde bilgimiz olsun bende düşünüyorum çünkü taktırmayı konfor hakkında bilgi alırsam ona göre bende yaptırmayı planlıyorum

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar ben de aracı yükseltmeyi düşünüyorum, her yere sürtüyor altı, bozuk bi yoldan bile geçerken kart kurt sürterek geçiyor...Biraz yükselmesi için kaçlık yay takmak lazım? üzerindeki orjinaller kaç mesela?

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar ben de aracı yükseltmeyi düşünüyorum, her yere sürtüyor altı, bozuk bi yoldan bile geçerken kart kurt sürterek geçiyor...Biraz yükselmesi için kaçlık yay takmak lazım? üzerindeki orjinaller kaç mesela?
senin şuan kullandığın yay kaç mm

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
evet yay işinide hallettik 3,5 wogtland marka yay takıldı arkadaşlar görüş ve düşüncelerimi sizlere seve seve aktarabilirim
bu resim jantların takıldığı ve yayın henüz takılmadığı resim

burda ise sadece arkaya yay takılmışken çekilen resim

öne yayın takılmamış hali

öne yayın takılmış hali

ve komple bitmiş haldeyken çekilen resimler

ve herşey bittikten sonra rot ayarlaması yapılırken

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
güzel görünüyor güle güle kullan. tam yandan çekilmiş fotosu yokmu aracın?

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
sanırım bi çok arkadaşım avantaj ve dezavantajlarını merak ediyor önce avantajlarından bahsedeyim tabi bunlar benim kendi görüşlerim bence görsellik açısından çok güzel oldu tam istediğim ölçüde ve yere olan mesafede çok iyi daha fazla kesinlikle düşürmeyi düşünmem 40mm ve 50mm le kıyaslarsak daha az zararlı diyebilirim öncelikle orj amartisörlere takıldığı için orj yaya yakın bi oran olduğu için amartisörleri daha geç bitirecektir buda dezavantajın avantajı olabilir taktırdıktan sonra biraz test sürüşü yaptım ve virajlarda süper bi sürüş keyfi aldım eskisine nazaran viraja girdimmi girmedimmi pek anlayamadım ;Dbunuda bi avantaj sayabiliriz ve kasislerde yada tümseklerde yere sürtme altını vurma gibi bi sıkıntıyla kesinlikle karşılaşmadım gayet normal zaten normaldede dikkatli araba kulanırım  :tamamdir ben memnun kaldım bunu rahatça söyleyebilirim gelelim dezavantajlarına öncelikle tabiki gibi orj amartisörlere zararı olacak ama kesinlikle uzun sürelerde anlaşılacak olan bi zarardır bu sürüş konfor sertleşti eskisine nazaran ama çok ta buyuk bı rahatsızlık vermiyo normalde hisetmeyeceğiniz tümsekleri kucuk cukurlukları hissetmeye başlyosunuz ve çukura ve tumseğe girdiğinizdeki çıkan sesler değişiyo tak tuk şeklini alıyo ;D ;D ;D birde usta şunu söyledi kesinlikle uzun yola gidersen bu şekilde gitme arabanın canına okursun orjinal yaylarını taktırıp çık yoksa sonuç vahim olabilir :saygılar bunun dışında gayet güzel bence fazlasıyla değer ben hiç bir dez avantajını  sorun olarak görmüyorum sorularınızada elimden geldiğince öğrendiğimce cvp verebilirim
« Son Düzenleme: 19 Mart 2012, 22:17:20 Gönderen: scarden »

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
güzel görünüyor güle güle kullan. tam yandan çekilmiş fotosu yokmu aracın?
teşekkürler alan dar ve aceleyle çekildiği için tam yandan alamadım ama hafta sonu aracın tamamen fotojenik fotograflarını yükleyeceğim inş

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
hayırlı olsun...sırada amortisör var demedi deme :)) :tamamdir

Çevrimdışı bermuda24

• Profili Görüntüle
on numara olmuş hayırlı olsun yere yakın görüntüsüyle aracına tekrar aşık olmuşsundur inanıyorum dezavantajları gözönüne almazsan ;) :D :D :D :D

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
senin şuan kullandığın yay kaç mm

Üzerinde orjinalleri var. kaçlık oluyor?