genelde uçakla geliyorum çardağa ordan denizliye geçiyorumkara yolu ilede geldim bir kaç kez afyon üzerinden acıpayam,buldan,honaz bu ilçelere gittim ..pamukkalenizede çok gittimhatta yamukkaleyide iyi bilirim(ne demek istediğimi bir denizlili olarak anlıyorsundur yamukkale nereye deniyor )yakıt durumuna gelince aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum böyle bişey mümkün değil
Inan civrile hic ugramadim o yolun üzerinde olduğunu bile hatırlamıyorum ...gerçi en az 3 yıl oldu kara yoluyla gitmedim o yüzden hatırlayamıyorum Ama denizli güzel şehir kiymetini bilin
Bence de.Yeter ki araba temiz ve bakımlı olsun.
pamukkale fındıgın merkezi
Bence lpg ile falan uğraşmayın derim.Celal arkadaşımızın aracını gördüm eyüp ustanın orada,gayet temiz ve hoş bi araba.Bana göre lpg kullanıp şanslı olan kişilerden bende bundan 3 arabamı benzinli olarak kullandım ve hiç biri beni mutlu etmedi.Sonuçta satma kararı aldım.Şu an 1.9 dizele biniyorum,kendim kıyasma imkanım olduğundan söylüyorum,ve asla lpgyi kötülemiyorum şu şartlarda insanlar tabi ki alternatif yakıt kullanarak en ekonomiği arıyorlar.Dizeli kullanır kullanmaz tamam dedim ve yaklaşık 3 senedir aracıma aşığım resmen tabi bunda eyüp ustanında katkılarını görmezden gelemem.288 lira vergi ödüyorum,benzinli olsa 116 lira galiba,fakat bi uzun yol yapın peşinizden gelebilecek araç sayısı sınırlıdır.Golf ıv dizel,lüks sınıftaki araçları feci şekilde utandıracak bi güce sahip.Ekonomi ve performansı bi arada barındırıyor.Bence kesin karar için her iki motor seçeneğini de kullanın ondan sonra karar verin.Ama asla şunu yapmayın vw ile diğer bahsettiğiniz markaları kıyaslamayın.
Not:Vw aşkı bambaşkadır.Anlatılmaz yaşanır.