Gönderen Konu: Golf IV almak istiyorum ama..?  (Okunma sayısı 20127 defa)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Ynt: Golf IV almak istiyorum ama..?
« Yanıtla #42 : 05 Nisan 2012, 17:44:04 »
Bence de.
Yeter ki araba temiz ve bakımlı olsun.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 05 Nisan 2012, 17:51:22 »
genelde uçakla geliyorum çardağa ordan denizliye geçiyorum

kara yolu ilede geldim bir kaç kez afyon üzerinden 

acıpayam,buldan,honaz bu ilçelere gittim ..pamukkalenizede çok gittim

hatta yamukkaleyide iyi bilirim(ne demek istediğimi bir denizlili olarak anlıyorsundur yamukkale nereye deniyor ;))

yakıt durumuna gelince aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum böyle bişey mümkün değil

afyondan denizliye gecerken çivril e ugramıyor musun?
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #44 : 05 Nisan 2012, 18:06:23 »
Inan civrile hic ugramadim o yolun üzerinde olduğunu bile hatırlamıyorum ...gerçi en az 3 yıl oldu kara yoluyla gitmedim o yüzden hatırlayamıyorum

Ama denizli güzel şehir kiymetini bilin
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 05 Nisan 2012, 18:07:46 »
Inan civrile hic ugramadim o yolun üzerinde olduğunu bile hatırlamıyorum ...gerçi en az 3 yıl oldu kara yoluyla gitmedim o yüzden hatırlayamıyorum

Ama denizli güzel şehir kiymetini bilin
pamukkale fındıgın merkezi :D
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 05 Nisan 2012, 18:11:04 »
Bence de.
Yeter ki araba temiz ve bakımlı olsun.
+1453
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #47 : 05 Nisan 2012, 20:35:56 »
pamukkale fındıgın merkezi :D

^-^  aynen öyle

Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı battal gazi

• 1.4 tsı 140 hp dsg(6 ileri) çok güçlü ve ekonomik
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 05 Nisan 2012, 20:51:42 »
Tercihiniz güzelmiş,efsane kasa diye tabir ettiğimiz en tutulan modeli araştırıyorsunuz,arkadaşımda var o da memnun lpg'li 1.6 motor 136 hp olabilir aklımda öyle kalmış seride bir araç sınıfında,umarım bakımlı düzgün bir araç bulursunuz.
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2012, 20:52:05 Gönderen: battal gazi »
Jettamı 2013'te sattım,güzel bir araçtı dsg ile ilgili kronik arıza ve sorunlar yaşamış olmamıza  rağmen

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 06 Nisan 2012, 07:55:12 »
ben yenı sattım 1.6 16V comfortlıne bence alacagın arac comfortlıne veua hıghlıne olsun bırde muhakkak 16v olsun kullanmadan once bu kadar fark edecegını sanmıyordum ama 16V gercekten kendını hıssettırıyor

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 06 Nisan 2012, 12:23:49 »
arkadaşlar evet 16V daha ekonomiktir daha sessizdir biraz daha güçlüdür ama ben aracımı almadan önce çok araştırdım VW in en sorunsuz motorları SR yani 8V olanlardır. bunu arıza istatistikleri söylüyor ben değil.
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #51 : 06 Nisan 2012, 12:46:24 »
Bence lpg ile falan uğraşmayın derim.Celal arkadaşımızın aracını gördüm eyüp ustanın orada,gayet temiz ve hoş bi araba.Bana göre lpg kullanıp şanslı olan kişilerden bende bundan 3 arabamı benzinli olarak kullandım ve hiç biri beni mutlu etmedi.Sonuçta satma kararı aldım.Şu an 1.9 dizele biniyorum,kendim kıyasma imkanım olduğundan söylüyorum,ve asla lpgyi kötülemiyorum şu şartlarda insanlar tabi ki alternatif yakıt kullanarak en ekonomiği arıyorlar.Dizeli kullanır kullanmaz tamam dedim ve yaklaşık 3 senedir aracıma aşığım resmen tabi bunda eyüp ustanında katkılarını görmezden gelemem.288 lira vergi ödüyorum,benzinli olsa 116 lira galiba,fakat bi uzun yol yapın peşinizden gelebilecek araç sayısı sınırlıdır.Golf ıv dizel,lüks sınıftaki araçları feci şekilde utandıracak bi güce sahip.Ekonomi ve performansı bi arada barındırıyor.Bence kesin karar için her iki motor seçeneğini de kullanın ondan sonra karar verin.Ama asla şunu yapmayın vw ile diğer bahsettiğiniz markaları kıyaslamayın. :)
03.06.2005

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 06 Nisan 2012, 13:27:25 »
Bence lpg ile falan uğraşmayın derim.Celal arkadaşımızın aracını gördüm eyüp ustanın orada,gayet temiz ve hoş bi araba.Bana göre lpg kullanıp şanslı olan kişilerden bende bundan 3 arabamı benzinli olarak kullandım ve hiç biri beni mutlu etmedi.Sonuçta satma kararı aldım.Şu an 1.9 dizele biniyorum,kendim kıyasma imkanım olduğundan söylüyorum,ve asla lpgyi kötülemiyorum şu şartlarda insanlar tabi ki alternatif yakıt kullanarak en ekonomiği arıyorlar.Dizeli kullanır kullanmaz tamam dedim ve yaklaşık 3 senedir aracıma aşığım resmen tabi bunda eyüp ustanında katkılarını görmezden gelemem.288 lira vergi ödüyorum,benzinli olsa 116 lira galiba,fakat bi uzun yol yapın peşinizden gelebilecek araç sayısı sınırlıdır.Golf ıv dizel,lüks sınıftaki araçları feci şekilde utandıracak bi güce sahip.Ekonomi ve performansı bi arada barındırıyor.Bence kesin karar için her iki motor seçeneğini de kullanın ondan sonra karar verin.Ama asla şunu yapmayın vw ile diğer bahsettiğiniz markaları kıyaslamayın. :)

+1500
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #53 : 06 Nisan 2012, 13:51:27 »
Not:Vw aşkı bambaşkadır.Anlatılmaz yaşanır. :sevgi:
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2012, 13:52:08 Gönderen: mussel »
03.06.2005

Çevrimdışı yescolm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 06 Nisan 2012, 14:08:31 »

şu an için ben de öyle düşünüyorum, dediğiniz sebeplerden ötürü benim de ilk tercihim kesinlikle dizel ama dizelin temizini de bulmak biraz zor olacak sanki özelliklede ankara piyasasında. inş iyi bir şey dek gelir.
bir de eyüp usta dediğiniz kişi istanbul'da herhalde değil mi

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 06 Nisan 2012, 15:12:25 »
Not:Vw aşkı bambaşkadır.Anlatılmaz yaşanır. :sevgi:
ah birde iç plastık aksamlardan ses gelmese tadından yenmeyecek
2015 1.4 125ps highline