beyler bilmiyorum siz ne zamandır konuşuyorsunuz bu konuyu ama 1 hafta önce ben bulmuştum araştırdım sordum ettim bide bu işlerden anladığım için anlatayım gündüz farlı alabilirsiniz anahtara gerek yok ama illa anahtar istiyorum diyosanız beni bulun onuda hallederim ben anahtarıda buldum ama bire bir aynımı onu bilmiyorum hafta sonu bakıcam bağlama olayına gelince gündüz farlı olan şu şekilde bağlanıyo güdüz farı olan kısımları röleyle birlikte park ampullerinin artısana giriyorsunuz kontak açıldı anda gündüz farlarınız yanmaya başlıyor park ampullerini açtığınız anda sönüyor eğer anahtar almıcam derseniz sis farlarını arka sislere bağlarız ama anahtar alıcam diyosanız içeriye kablo çekip orjinal yaparız sıkıntı yok o kadarka kafa yorulcak kadar zor değil bugün bi parça bekliyorum saat 9-10 giibi gelicek benim arabaya bakıcam elektrik tesisatını kontrol edicem eğer birebir böylese tekrar yazarım biraz uzun oldu kusura bakmayın umarım yardımcı olabilmişimdir kafasında soru işareti olan arkadaşlar sorabilirler