Gönderen Konu: Lastik Parlatıcı-Motor Jant Yağ Kir Sökücü-Detaylı Temizlik İlacı  (Okunma sayısı 11352 defa)

Çevrimdışı BERKİN METİN

• Profili Görüntüle
Evet bi markası var,dediğiniz gibi ticaretini yaptığımız için ismi bizde kalsın  8)

Çevrimdışı csari

• Profili Görüntüle
Yanlış anlaşılma olmasın Berkin, markanın ismini söylemen sana bişey kaybettirmez, sana güvenilmesini sağlar. İsmini öğrenipte 10 liralık şeyi araya araya  9 liraya almaya çalışacak olan yoktur sanırım. Ama şahsen ben kullandığım ürünün ismini ve kimin tarafından üretildiğini bilmek isterim. İsmini söylememek sana kalmış bişey tabi ama bu durumda senin 3 liralık ürünü 10 liraya sattığını düşünürüm.

Çevrimdışı BERKİN METİN

• Profili Görüntüle
Evet o yüzden 3 liralık ürün diye bukadar kaliteli malzemeler :)

Çevrimdışı leadri61

• Profili Görüntüle
satıcının kendi ürününü bu kadar övmesi doğal. alıp kullananlar varsa onların yorumlarını bekleriz.

Çevrimdışı taaytay

• Profili Görüntüle
son uygulama yapılırken bende ordaydım gercekten kullanımı kolay ve ciddi anlamda işe yarıyor. baya şaşırttı bizi bende kendi aracıma yapıcam

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
adamin sattigi mala niye bu kadar taktiniz sanki zorla alin diye baski yapiyo begenmiyosaniz kaliteli oldugunu dusunmuyosaniz almayin
ucuza alip asiri pahaliya sattigini dusunuyosaniz gidin ucuz yerden alin ama satis yapanin konusuna yok surda su fiyat yok burda bu fiyat yazmayin daha ucuzunu almak isteyen zaten arastirip daha ucuzunu yada daha kalitelisini arar bulur isine geliyosa alir  ;)

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1 Cabriolet
adamin sattigi mala niye bu kadar taktiniz sanki zorla alin diye baski yapiyo begenmiyosaniz kaliteli oldugunu dusunmuyosaniz almayin
ucuza alip asiri pahaliya sattigini dusunuyosaniz gidin ucuz yerden alin ama satis yapanin konusuna yok surda su fiyat yok burda bu fiyat yazmayin daha ucuzunu almak isteyen zaten arastirip daha ucuzunu yada daha kalitelisini arar bulur isine geliyosa alir  ;)

+ bi millon

Çevrimdışı csari

• Profili Görüntüle
Polemik yapmak istemem hiç sevmem de zaten, ama ben alıcıysam satıcıyla birebir konuşuyorum, senin ortalığı alevlendirmene gerek yok. Ayrıca bu ürünlerin bazılarının boyaya zarar verdiğini biliyorsundur sanırım, işte bu yüzden üreticisini öğrenmek istiyorum. Sanırım sen de ticaret yapıyorsun,ve bu yüzden bu şekilde bi tepk verdin, tüccar gibi değil de müşteri gibi düşün, adını sanını içeriğini üreticisini bilmediğin bir ürünü alırmısın ? Dürüst cevap ver.  Ne ürünmüş ya sanki devlet sırrı mübarek, Allah çarşına pazar versin kardeşim hayırlı işler sana.

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
Polemik yapmak istemem hiç sevmem de zaten, ama ben alıcıysam satıcıyla birebir konuşuyorum, senin ortalığı alevlendirmene gerek yok. Ayrıca bu ürünlerin bazılarının boyaya zarar verdiğini biliyorsundur sanırım, işte bu yüzden üreticisini öğrenmek istiyorum. Sanırım sen de ticaret yapıyorsun,ve bu yüzden bu şekilde bi tepk verdin, tüccar gibi değil de müşteri gibi düşün, adını sanını içeriğini üreticisini bilmediğin bir ürünü alırmısın ? Dürüst cevap ver.  Ne ürünmüş ya sanki devlet sırrı mübarek, Allah çarşına pazar versin kardeşim hayırlı işler sana.
+1453
Arkadas bence haklı ben markası bilmedigim bir ürünü almam. Kalıteli bir markanın ürünunu dahil alırken arastırma yaparım acaba bir zararı var mı diye.

2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
he bende ticaretle ugrasiyorm dukkanlarim var benim :D
konuya yazdigin ilk mesaja bak hic alici gibi degilsin almak isteyen adam ben bunu almayi dusnuyorum ama diye baslatir cumlesini en azindan sen direk elestriyosun adam markayida solese uretici firmayida solese eminim almicaksin cunku yazdigin mesaj onu gosteriyo tek amacin elestri yapmak daha oncede soledim kimse kimseye zorla mal satmak pesinde degil begenmiyosan guvenmiyosan almazsin  :tamamdir

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
+1453
Arkadas bence haklı ben markası bilmedigim bir ürünü almam. Kalıteli bir markanın ürünunu dahil alırken arastırma yaparım acaba bir zararı var mı diye.

problem burdan kaynaklaniyo iste almicagin urunu kotulemeye calisiyosunuz uygulama yapilirken orda olan adam bile ben gordumcok guzel urun demis daha yok onu yok bunu diye mal kotuluyosnuz

Çevrimdışı csari

• Profili Görüntüle
Seninle tartışmaya girmiyorum Alper. Alacaktım ve arıyordum desem inanacakmısın ? İnanmayacaksın, o zaman gerek yok tartışmaya. . Sen her sorduğun ürünü alırmısın , öyleysen bilinçsiz bir tüketicisin haberin olsun.  Ben ürünü kötülemedim, sadece olması gerekeni söyledim. Sen madem ürünü koruyorsun ve beğeniyorsun bikaç set al da görelim, kuru kuru gadalarını alayıp, takır takır kurbanların olayım, olmasın ama değilimi.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar bu kadar birbirinize sert çıkmanıza gerek yok,herkesin haklı bir tarafı var.

*Satıcı piyasada envai çeşit olan temizleyici maddelerden en işe yarayanını bulmuş,kendi arabasında denemiş memnun kalmış ve satmak istiyor.
*Alıcı ise ne aldığını bilmek istiyor.

Bu konuda iki tarafta haklı ama şöyle bir konu var ki yasal olarak bu ürünlerin içeriğinin,üretim tarihinin,son kullanma tarihinin,kullanma talimatının paketlerinin üzerinde olması gerekir. Ha diyeceksiniz ki,denenmiş görülmüş işe yarıyor fiyatıda uygun neden balta vuruyorsunuz. Çünkü kimyasal maddeler çok tehlikeli olabilir... Sadece materyal veya boyaya zarar vermesi durumunda değil,insan sağlığınada zarar verebilir. Misal şu an benimde satışını yaptığım ve Ankara distribütörü olduğum bir marka var,ürünlerimiz arasında balata temizleme spreyi ve boğaz kelebeği temizleme spreyi var. Balata temizleyiciyi bilmeyeniniz yoktur,sanayide ustalar elini bile onunla yıkar ama boğaz kelebeği temizleyici çok daha etkin bir kimyasaldır ve kutusunun üzerinde uyarı olarak yazar: Göz ve deriye temasından kaçının,temas halinde bol duru su ile yıkayın... Temas etmeniz halinde gözde ve deride kalıcı hasarlara neden olabilir ki,elinizi değdiğiniz anda deriyi kurutmaya başlıyor.Geçen bir usta ürünü kullanmış sonra da boğaz kelebeğinin içini eliyle bir güzel silmiş. Sonra bakmış malzeme güzel kutunun arkasını çevirip okumuş muhteviyatını ve nerelerde kullnıldığını. O sırada uyarıyı görmüş koşa koşa gidip yarım saat elini yıkamış. Ya o üründe o uyarı yazısı olmasaydı...

Şimdi demek istediğim şu,kimyasal temizleyici yapılabilir. Bunun formulünü aşağı yukarı bütün kimyacılar bilir,çözücü asitlerin oranını arttırırsan ürünün etkinliği artar ancak etkinliği artan ürün mutlaka başka bir yere zarar verir. Bir temizleyici kimyasal her yüzeyde kullanılamaz,her temizleyicinin formulü farklıdır( boyalı yüzey için ayrı,metal yüzeye ayrı,plastik yüzeye ayrı vs.) ve her kimyasalında temas etmemesi gereken bir yüzey muhakkak vardır. Bu bilgilendirmeler olmadan kimyasal ürün kullanmak büyük bir risktir.

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
Seninle tartışmaya girmiyorum Alper. Alacaktım ve arıyordum desem inanacakmısın ? İnanmayacaksın, o zaman gerek yok tartışmaya. . Sen her sorduğun ürünü alırmısın , öyleysen bilinçsiz bir tüketicisin haberin olsun.  Ben ürünü kötülemedim, sadece olması gerekeni söyledim. Sen madem ürünü koruyorsun ve beğeniyorsun bikaç set al da görelim, kuru kuru gadalarını alayıp, takır takır kurbanların olayım, olmasın ama değilimi.
dogru ben bilincsiz tuketiciyim sen bu konuya yazdiklarinla yilin tuketicisi odulunu alirsin :D