Gönderen Konu: Xenon Yardım Lazım..  (Okunma sayısı 1937 defa)

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
Xenon Yardım Lazım..
« : 19 Nisan 2012, 21:56:10 »
Arkadaşlar Benim Sonar Farlardaki xenonların son taraf beyni yanmış dogal olarak sol xenon çalışmıyor burada ben bulgaristandayım gündüz hala far zorunlulugu var ben yeni xenonlar aldım netten ama kargo 3 gün verdi almanyadan gelecek.. :S o 3gün boyunca bende diyorum ki araçı kullanmadan duramayacagıma göre diger xenon'unda elektrik kablosunu çıkartsam uzunlarla takılsam sorun olur mu??

Yani Alış sorum şu ben farın sadece Xenon'a gelen elektrik kablosunu çıkarsam elektrik sorunu falan olur mu?? Daha Önce deneyen yada bu Konuda bilgisi olan var mı??

Saygılarımla..
Das Auto..

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
Ynt: Xenon Yardım Lazım..
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2012, 23:31:24 »
Beyler 69 Kişi bakmış kimse bir fikir bile beyan etmemiş ama ben size sonucu söyleyeyim diger far'ın ampul baglantılarından soktum diger çalışan kısa farı'da genel gidiş olarak geceleri sürekli uzunlarla gidiyorum gündüzde araçın sadece alttaki gündüz farlarıyla böylece 1 tane yanan 1tane sonuk kısa far görünümü olmuyor ve polislerinde dikkatını çekip durdurmuyor.. bu şekilde 6 gün ve 865 küsür km yol yaptım sorun yok elektrik arızası da vermedi sadece ilk farları çalıştırırken "zıızzzt" diye bir ses yapıyor o kadar bu arada 1 mayıs işçi bayramı sebebiyle bulgaristandaki kargo şirketleride çalışmıyor ve benim farlar 2sınden sonrasına kaldı.. :S :S
Das Auto..

Çevrimdışı go

• Profili Görüntüle
Ynt: Xenon Yardım Lazım..
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2012, 01:17:30 »
öle bir şey yapmayın çalışma denenmemiştir çalışma olasılığı yok gibi ama o balastlarda ateşleme anında 23.000 volt elektrik var sonradan bu 85 volta kadar düşsede yine insan için tehlikeli bir voltaj denemeyin derim taktir size kalmış (beyinden önce apmulu deneyin derim sağlamlık kontrolü olarak)