önceden yazdığım gibi debrijaj setini değiştirdiler arabamın sesi biraz düşmüştü fakat bu gün gebzeden bostancıya gidip geldim aynı ses tekrar başladı şanzumanda birşey yok deyip beni başlarından savdılar bu debriyaj sesini tetikleyen bir unsur var oda şanzumandan geliyor fakat gelde adamlara anlat bunu değişimden kaçıyorlar( adam sende kullan ya işte yaygara yapma der gibi ) aracın hastalığı belli ama teşhis koyacak doktor nerde fakat bu işin peşini bırakmıcam 1 hafta geçsin tekrar götürücem yaptılar yaptılar yapamadılar veya aynı mavalları tekrarlarsa bana aynen doğuş oto genel müdürlüğe şikayete gidiyorum hee onlarda eften püften bahanelar üretirlerse'ki sanmıyorum işte o zaman artık iş yargıya kadar uzanacak çünki bana başka çıkar yol bırakmıyorlar..
çok geçmiş olsun, sinir bozucu ve bir o kadar yıpratıcı bir durum, aracın "0" olması ve insanların (servis usta ve teknik destek uzmanlarının) kayıtsız kalışı insanın daha da sinirini bozuyor. Sorununuz eğer çözülmediyse, tekrar servise götürüp baktırın çözümlenirse ne ala, fakat kısa vadeli çözümle tekrar gönderirlerse bir süre sonra zaten bu sorun tekrarlanacağı için 3.kez servise gitme yolunuz açılacaktır; sizlerinde bildiği gibi garantili ürün 3 kez aynı sorunu yapar ve bu sorun çözülemez ise yenisi ile değiştirilmesi gerekir, bence ondan sonra doğuş otoyla görüşüp gelen yanıta göre yargı yoluna gitmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.
Umarım bunların hiçbirine gerek kalmadan sorununuz çözülür ve keyifle aracınıza binersiniz
Allah sabır versin...