Gönderen Konu: Lastik basıncı ve gürültü  (Okunma sayısı 2013 defa)

Çevrimdışı salih18200

• Profili Görüntüle
Lastik basıncı ve gürültü
« : 25 Nisan 2012, 12:02:04 »
Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün uzun yola çıktım, lastik basıncına bakmamıştım uzun zamandır. En ufak gürültüde arabadan toros gibi takırtılar geliyordu. Yanımdaki arkadaşlardan utanıyodum resmen o sesler geldiğinde. Petrolde basınçlara bakayım dedim tam 37 çıktı. Bende önleri 33 arkayı arkaları 31 yaptım. Lastiklerim çok iyi olmasada takırtı filan kalmadı arabama tekrar aşık oldum :))

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
Ynt: Lastik basıncı ve gürültü
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2012, 13:39:07 »
Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün uzun yola çıktım, lastik basıncına bakmamıştım uzun zamandır. En ufak gürültüde arabadan toros gibi takırtılar geliyordu. Yanımdaki arkadaşlardan utanıyodum resmen o sesler geldiğinde. Petrolde basınçlara bakayım dedim tam 37 çıktı. Bende önleri 33 arkayı arkaları 31 yaptım. Lastiklerim çok iyi olmasada takırtı filan kalmadı arabama tekrar aşık oldum :))

Utanılacak birşey yok ki kardeşim güzelim türkiyemin yollarından aracın her yeri deforme oldu bendede var aynı sorun ama boş bir günümde depoya çekip heryerini her tıkırtısını gidericem umarım başarılı olruum bu konuda  :D

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2012, 15:10:02 »
bence 33 bile cok 30 iyidir :tamamdir
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı salih18200

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2012, 15:50:30 »
Utanılacak birşey yok ki kardeşim güzelim türkiyemin yollarından aracın her yeri deforme oldu bendede var aynı sorun ama boş bir günümde depoya çekip heryerini her tıkırtısını gidericem umarım başarılı olruum bu konuda  :D

Hiç sorma zaten yolları yama üstüne yama, çukurlardan kaçmaktan bi hal oluyorum zaten.. Basıncı düşürünce çukurlar bile vız geldi o derece fark etti yani..