bu kapıda bişey yok fazla da can sıkıcı bir durum değil.ilk büyük kazan oldugu düşüncesiyle stres yaptıgını düşünüyorum.allah beterinden saklasın.cana geleceğine mala gelsin.ama mal da canın yongası insan üzülüyo. ama içini ferah tut.sigorta ve kasko sirketlerinini amacı işle fazla ugraşmadan aracın parçasını değiştirmektir.amaç iş yükünü hafifletmek ve işçilik ücreti ve malzeme parasından yırtmaktır.işim bu değil ama hafif kazalı araçları tamir yerine değiştirme yönetmini seçtiklerini biliyorum. şaselerde bi sıkıntı olacagını sanmıyorum.fotolardan fazlaca abartılacak bir durum söz konusu değil.şimdi sen sigortacı olsan.bu parçayı doğrultacaksın,bunun macunu var astarı var fırın boyası var.hepsi işçilik ve malzeme ücreti.sigortacılar işlerini daha hızlı takip edebilmek için değiştirin gitsin diyorlar.hal böyle olunca ufak tefek kaporta göçükleri için bile ön ve arka tamponlar,çamurlukları değiştiriliyo.örnek 2005-06 ve 2007 model jettaların değişeni olması gibi.(hemen hemen her jettanın değişeni vardır.bakınız sahibinden.com)ayrıca aracın darbe yediği sinyal acıklıgının ordaki direkte çelik bar bulunmakta ezilme olmadı ise kolay kolay şaselerde sıkıntı olmaz.bar esneme yaptıgı için sadece boyada yeryer çatlamalar meydana gelir.şahsi fikrim sigorta işine girmek istemez ve karşı taraf uyumlu biri ise 350 Tl civarında onarım yaptırmak daha mantklı.tekrar geçmiş olsun.