Gönderen Konu: Double Din Çerçeve...  (Okunma sayısı 9705 defa)

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
Double Din Çerçeve...
« : 11 Mayıs 2012, 21:30:14 »
Öncelikle herkese selamlar.

Arkadaşım yeni araba aldı ve elinde uzun süredir kullanmadığı,poşette bekleyen ''Alpin W-7000'' marka Double Din'i bana verdi :)

Hemen taktırmak için ustaya götürdüm ama usta; ''bunun çerçevesi yok'' dedi. Bir de ''Bunun çerçevesini heryerde bulamazsın'' dedi..

Arkadaşa sordum ben çerçeve falan biilmiyorum dedi :D

Nedir bu çerçeve olayı dostlar ? Aşağıda Double Din'in resmi. Çin malı galiba. Çerçeve yok diye çöpe mi gidecek yani bu ürün :) Enteresan bir duruma karşı karşıyayım :)

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
Ynt: Double Din Çerçeve...
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2012, 21:53:16 »
resm nerede?_
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2012, 21:55:07 »
Ben de görünüyor şuan altta  :-\

Direk link :  http://f1205.hizliresim.com/x/c/5prwb.jpg
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2012, 21:58:42 Gönderen: serdar6055 »

Çevrimdışı zamazingo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2012, 22:19:12 »
Hayır tabiki de ustacım.Cillop gibi double din...Çerçeve uydurmaya çalışın diğer teyplerden.Uymazsa da işini bilen bir tesisatcıya gidip polyesterden kalıp alıp güzel bir çerçeve veya daha değişik zamazingo yaptırırsınız.:)
Teyp alpine çakması galiba?Gayet işlevsel görünüyor.Güle güle kullanın.Montaj sonrası resimleri bekliyorum.

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2012, 22:50:56 »
Eyvallah hocam :) Teyp alpine'nin çin versiyonu galiba  :D Ama yine de işimi görür umarım. Sonuçta para vermedim :)

Aradığım şey acaba bu mudur? Veya buna benzer çerçeveler midir?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-seat-ibiza-golf4-double-din-teyp-cercevesi-55191706/detay/

Golf 4 ile aynı galba bizim konsol. Belki uyar diye düşünüdüm.

Ayda yılda bir kere böyle raslantı eseri bir ürünüm oldu o da elimde patlayacak diye tırsıyorum :)

Çevrimdışı zamazingo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 12 Mayıs 2012, 10:42:39 »
Aynen hocam.Aradığın ürün bu.Sanırım bu ürün olmazsa sadece kötü bir görüntü oluyor din etrafında.Montajı yapın.Ürün çalışıyor mu uyum sorunu varmı bakın.Sonra bir şekilde uydurusunuz o parçayı.Benim size tavsiyem ürünün %100 uyacağından emin olduktan sonra alın.Bir kaç ses sistemi yapan profesyonel yerlere giderseniz golf 4 ile de uyuyorsa bir tane bulma olasılığınız çok yüksek.:) :D

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 16 Mayıs 2012, 23:49:59 »
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/dauble-din-teyp-kizagi-pilastik-kizak-51371977#product-information

alacağın ürün bu. cihazın üzerinde takılı olan double metal kızağı çıkarıp bunu takacaksın çuk diye oturacak etrafında da boşluk kalmayacak. senin verdiğin linkteki de sanırım aynı ürün ama fotosu net değil hem benim verdiğim yarı fiyatına  ;) :tamamdir
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2012, 23:56:44 Gönderen: ferhattasdemir »
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2012, 10:05:52 »
Sağolun arkadaşlar değerli bilgileriniz için. Yarın bu işi kökünden halledicem inşallah :)

Buarada arkadaşı aradım şu çerçeveye bak sağa sola arabanın içlerine dedim adam bagajda plastik dikdörtgen şeklinde bişey buldum dedi :D

Hemen getir dedim ve doble din teybin orjinal çerçevesi çıktı :D Takmadan bi arabada şöyle göz kararı denedim ama yinede sagdan ve soldan hafif boşluk kalacak gibi. Galiba ekstra bu linklerdeki çerçevelerden biir tane alacağız galiba..

Zaten kafayı kırdım iyice double din için :D Görüntü kötü bile olsa takma lazım :)

Navigasyon anteni ve geri görüş kamerası da takacagım ledli.kamera in girşi vardı teybin.

En kısa zamanda yaptırıp fotoları yükleyeceğim dostlar :)

Çevrimdışı plaiNSpoken

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Touran 1.6 FSI
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2012, 10:42:11 »
Serdar bey hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla cihazın metal kızağı var ve arabandaki yere tam oturur senin ihtiyacın dış çerçeve onuda teyipçiler yapabilir, orada cem elektronik olması lazım benim amca oğlunun da boracı orada yaptırmıştı işinin ehli bir arkadaş o tam senin istediğin gibi yapar.

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2012, 11:09:53 »
Serdar bey hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla cihazın metal kızağı var ve arabandaki yere tam oturur senin ihtiyacın dış çerçeve onuda teyipçiler yapabilir, orada cem elektronik olması lazım benim amca oğlunun da boracı orada yaptırmıştı işinin ehli bir arkadaş o tam senin istediğin gibi yapar.

Hocam Cem usta Tokat merkezde mi tam olarak? Veya dükkanının ismiini biliyorsanız size zahmet :) Double Din'i heryer takamıyormuş ildiğim kadarıyla.İşiin ehli ustalar gerekiyormuş. Şimdiden teşekkürler :)

Hemen taktırıp resim çekesim var :D

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2012, 11:11:03 »
Pardon. Dükkanın ismini zaten yazmışsınız Ceö Elektronik diye :) Sanaayidedir büyük ihtimalle. Hemen yarın gitmeliyim :)

Çevrimdışı plaiNSpoken

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2012, 14:23:25 »
Sanayide değil niksar yolu kavşağından behzat bulvarına yukarı giderken sağda işinin ehlidir

Çevrimdışı plaiNSpoken

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 17 Mayıs 2012, 14:29:42 »
CEM ELEKTRONİK
Gülbaharhatun Mah. behzat Bulvarı Elmacıoğlu Apt. No:58/c Tokat / Tokat
telefon (356) 212 64 68

tam adresinide buldum internetten

ben tokatta iken bütün işlerimizi ona yaptırırdık, abdullah altunsoy' un amca oğlu tavsiye etti dersin beni şimdi direk çıkartamayabilir 6 sene oldu istanbuldayım ama yazın gelirsem inşallah senlede görüşmek isterim serdar bey

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Mayıs 2012, 16:50:00 »
Çok teşekkür ettim Saaddetin bey :) Dediğiniz yere yarın uğrayacağım.Selamınızı da iletirim :) Yazın gelirseniz beklerim. Tokat kebabını özlemişsinizdir :)