Gönderen Konu: GAZ DA SORUN  (Okunma sayısı 6989 defa)

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
GAZ DA SORUN
« : 11 Mayıs 2012, 22:30:18 »
bben çokmu huyluyum bilmiyorum ama benim BORA gazda iken araba, bastın mı gaza şöyle beni arkaya tam anlamıyla yapıştırmıyor... yok o kadar değil beni koltuğa itiyor ama sonra motor bağırmaya başlıyor. daha yeni aynısını BENZİNDE yapacakmı dedim 3 viteste bastım gaza koltuğa çiviledi beni araba devir artıyor ama arabada hızlanıyor fazla ses felanda yok... Başına gelen varsa çözüm veya sorun ne acaba şimdiden tşk ler...

Çevrimdışı asi_karaca23

• Profili Görüntüle
Ynt: GAZ DA SORUN
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2012, 22:34:18 »
gaz da cok normal arkadsım arba resman essek oluyo bnmkınde öyle aptallasıyo resmen ama benzın cok farklı yanı endısenılıcek bısye yok cok normal :D
ne mutlu türküm diyene..

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2012, 22:38:12 »
:D endişelenmiyorum da bu kadar fark edermi arkadaş araba GAZda bildiğin dediğin gibi EŞŞEK AMA BENZİNDE uçak ne yapsak acaba :D gazda da uçak olsa yada benzinde eşşek :D :D :D

Çevrimdışı asi_karaca23

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2012, 22:45:37 »
bnm araba 8 v su gıbı yakıyo arkadsım amam gısıyoda köpek gıbı yol utuyo gaz öyle belkı aygaz yuro lpgde bırazdaha serı gıbıme gelıyo ama sonucta gaz rabayı maf edıyo
ne mutlu türküm diyene..

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2012, 22:47:58 »
çok haklısın gaz çok kötü ediyor arabayı öldürüyor bildiğin benim araba 16 valf içmiyo o kadar şehr içi 21-22 kuruş felan...

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2012, 22:49:24 »
O kadarda fark yok canıııım  ;D PO gaz deneyin birde boğaz kelebeğini temizleyin. Araba çıldırmaya başladı :D

Çevrimdışı asi_karaca23

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2012, 22:55:54 »
ama bogaz kelebegıne bı ayar veremezlerse bak o zaman araba nasıl yakıyo rolantıda 1500 devırden asasagı ınmıyo yanlıs hata kabul ettmez bgoz kelebegı arkadsım:D
ne mutlu türküm diyene..

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2012, 23:27:37 »
ama bogaz kelebegıne bı ayar veremezlerse bak o zaman araba nasıl yakıyo rolantıda 1500 devırden asasagı ınmıyo yanlıs hata kabul ettmez bgoz kelebegı arkadsım:D

Valla boğaz kelebeğini kendim söktüm benzinle temizledim kablom var ve adaptasyon yaptım. Ayara gerek yok adaptasyon yeterli  ;) Araba daha stabil oldu diyebilirim performans değişti.

Gaz ile benzin arasındaki farkı anlıyorsanız ya çok usta bir şöförsünüz yada aracınızda sorun var. Ne kadar süredir lpg li araç kullanıyorsunuz bilmiyorum. Ben 23 bin km dir kullanıyorum. Performansın düştüğü zaman aracın bozulduğu zamandır. Lpg enjektörüm garantiden değişti 2 silindirde sorun çıkıyordu. Şimdi yine saat gibi.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 12 Mayıs 2012, 09:53:39 »
bende onu dicektim şimdi benim gazda da güzel çekişi bi problem yok zaten gazla benzinin öyle çook ayırd edilebilecek farkları yok.
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 12 Mayıs 2012, 10:04:31 »
Birde gazın oktanı benzine göre daha yüksek.

Çevrimdışı drn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 12 Mayıs 2012, 10:08:23 »
arkadaşlar ben farkı fazlası ile hissediyorum
lpg sisteminde mi sıkıntı var diyorsunuz

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 12 Mayıs 2012, 10:13:03 »
Araçta da sıkıntı olabilir. Olayı sisteme bağlamak doğru olmaz. LPG benzine göre daha hassat yakıt olduğu için arıza olduğu halde benzinde hata vermeyen araç lpg de verebilir.

Çevrimdışı drn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 12 Mayıs 2012, 10:24:34 »
hııııı lpg takılalı 4 bin km felan yaptım her halde bu 4 binde lpg enjektöründe sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
ilk akla gelnde boğaz kelebeği oluyor benim  ,onu bi ara temizlettireyim
yine olay boğaz kelebeğine geldi anlaşılan

Çevrimdışı drn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 12 Mayıs 2012, 10:25:32 »
bu arada metin adaptasyonu nasıl kendin yaptın varmıydı daha önceden deneyimin