Gönderen Konu: yere sürtme problemi  (Okunma sayısı 10147 defa)

Çevrimdışı cyrano

• 1.6 trendlıne 2001
    • Profili Görüntüle
Ynt: yere sürtme problemi
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2012, 12:37:48 »
bana da orjinal olmayan takoz sağlıklı değil gibi geliyor

Çevrimdışı ramazan33

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2012, 13:18:46 »
Surerken biraz dikkat etcen savrulmamak I in   baska bir zarari olmaz

Çevrimdışı küçükkaranlık

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 12 Eylül 2012, 15:35:21 »
arkadaşlar bence bu golflerin kronik sorunu. ama bence bu performansa göre yol tutuşu için bu şekilde olması gerekli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #17 : 12 Eylül 2012, 19:38:33 »
Dostum aynı sorunluydu araçım araçı aldıgımda 195 55 R15 lastik vardı araçta sonra ilk aldıgım 15 dk'da 4 kere sürtünce aldıgım galeriye geri döndüm ve lastiklerimi direk 195 65 R15 yaptılar.. İlk sorunun bu..
2.si ise usta elinle denemiş diyorsun yaylanmayı usta kendini sanırım süper kahraman falan sanmış o araçın 4 yay'ının üzerinde toplam Standart 1459Kg var sen araçı kullanırken "Araçın agırlıgı+çukurun yarattıgı G kuvveti+içindekilerin agırlıgı" olarak düşünürsen o yayların elle anlaşılmayacagı çook belli..
Bence ilk önce benim gibi lastik ebatlarından başla derim, olmadı yayları yenile derim.. Tabi yinede sen bilirsin.. Ayrıca araçın bu kadar yere yakın olması bence ona süper bi yol tutuş saglıyor..
Das Auto..

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 12 Eylül 2012, 20:42:59 »
eğer avatarındaki araç seninse üzerinde 14 inç teneke jantlardan var.. buda yere biraz daha yakın olması anlamına geliyor
artı olarak üzerindeki lastik ebatları ne??
quattro

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 12 Eylül 2012, 21:29:54 »
arkadaslar ben helezon yaylarımı kestirmiştim  bugun orjinale döndüm igrenç oldu araba bildiğin leylekk. sanki golf değilde dacia duster oldu. arablarınızın yere yakınlıgının sebebi helezon yayları zamanla çöküyo. 4 tanesi 240 tl ye aldım tabi lastik jant ebatları da büyük etken. simdi verdim babama al bin leyleğe dedim
birde susturucu fln değiştirsen eğer orjinal değilse çakmalar biraz fazla yuvarlak oluyo bidon gibi oldugundan kasislerde surtuyo ben de oyle o yüzden biliyom :)
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2012, 21:51:56 Gönderen: vp703 »
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 13 Eylül 2012, 00:06:31 »
karter muhafazasıyla ilgili onun bi ayarı var tabi aracında muhafaza varsa yok biz yayla dahi sürtmüyoduk ilginç orjnal bi şekildeyken aracı sürtmen bide o dedğim muhafazaya baktır muhtemelen odur ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #21 : 13 Eylül 2012, 18:30:24 »
Dostum aynı sorunluydu araçım araçı aldıgımda 195 55 R15 lastik vardı araçta sonra ilk aldıgım 15 dk'da 4 kere sürtünce aldıgım galeriye geri döndüm ve lastiklerimi direk 195 65 R15 yaptılar.. İlk sorunun bu..
2.si ise usta elinle denemiş diyorsun yaylanmayı usta kendini sanırım süper kahraman falan sanmış o araçın 4 yay'ının üzerinde toplam Standart 1459Kg var sen araçı kullanırken "Araçın agırlıgı+çukurun yarattıgı G kuvveti+içindekilerin agırlıgı" olarak düşünürsen o yayların elle anlaşılmayacagı çook belli..
Bence ilk önce benim gibi lastik ebatlarından başla derim, olmadı yayları yenile derim.. Tabi yinede sen bilirsin.. Ayrıca araçın bu kadar yere yakın olması bence ona süper bi yol tutuş saglıyor..
arkadaslar ben helezon yaylarımı kestirmiştim  bugun orjinale döndüm igrenç oldu araba bildiğin leylekk. sanki golf değilde dacia duster oldu. arablarınızın yere yakınlıgının sebebi helezon yayları zamanla çöküyo. 4 tanesi 240 tl ye aldım tabi lastik jant ebatları da büyük etken. simdi verdim babama al bin leyleğe dedim
birde susturucu fln değiştirsen eğer orjinal değilse çakmalar biraz fazla yuvarlak oluyo bidon gibi oldugundan kasislerde surtuyo ben de oyle o yüzden biliyom :)

Arkadaşım bence tavsiyeleri dinle,o ustanın süpermen olması lazım eliyle yayların kontrolünü yapabilmesi için,anlıyorum masraf etmek istemiyorsun ama yaylarını ve lastik ebatları değiştirip,karter muhafazanı güzelce ayarlatman gerekli,bunları yapmadığın sürece o arac seni tatmin etmeyecektir. ;)
03.06.2005

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 13 Eylül 2012, 18:49:36 »
Aynen.. Ki bindigin araç bence bu dünyanın en iyi araçlarından.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 13 Eylül 2012, 21:27:28 »
yarın sana benim leyleğin fotosunu göndereyim anlarsın o zaman :) arabaya binince jipe binmiş gibi oluyorum herşeye yukardan bakıyon :D bi garip :D
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 14 Eylül 2012, 00:11:05 »
alçaktan yükseltince öyle.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 14 Eylül 2012, 00:53:42 »
araba  sürtüyor  diye  satacan 
sonra  bir daha  vw grub ayaklaşmayacan
valla iyi  miş  hepimiz  satalım kurtulalım
citröen  binelim  size  kalırsa  hem yüksek hemde  hidrolik  süspansiyon

ama  gel geelim  yanında  beyaz  yada  gümüş bir  golf geçince  bakmak yok

tammam  fıtı  fıtı  fıttııııı
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 14 Eylül 2012, 10:23:37 »
 Bakmam diyen varsa alsın binsin.. Ben Bakarım.. O yuzden degiştirmemde..
Das Auto..