Gönderen Konu: Aracım sabahları benzin de çalışmıyor gazda çalışıyor niye böyle sizce?  (Okunma sayısı 2631 defa)

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum 1-2 haftadır aynı problemi yaşıyorum.aracım sabahları ilk çalıştırdığımda benzinde çalışıyor 10-15 saniye çalıştıktan sonra stop ediyor.bunu 3-4 kere yapıyorum hep aynı.daha sonra gazın düğmesine basık tutup direk gazda çalıştırıyorum hemen çalışıyor.sizce neden böyle yapar?
tüpün beyninden (ECU) dediler dün değiştirdik bu sabah yine aynı.neyes ki lpgnin garantisi vardı da bize girmedi   ;D
ama araç 1 kere çalıştıktan sonra bir daha o gün içinde kesinlikle böyle bir şey yapmıyor.mesela gazda çalıştırdıktan sonra 1 km falan gidiyorum stop ediyorum normal şekilde aracı çalıştırıyorum gayet güzel benzinde çalışıyor sonra tüpe geçiyor ve o gün içinde taaa ki ertesi sabaha kadar bi sorun yaşanmıyor.
var mı bi yardım etcek  :(
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2012, 10:05:15 Gönderen: Yükselgfb »

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
benzin pompası sorunu gibi
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Hararet müşiri :) Benzin pompasında sorun olsa hiç çalışmaz. Gün içerisinde çalıştığını belirtmişsiniz.

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
benzim pompası benim de aklıma geldi ama 1 kere çalıştıktan sonra öyle bir şey yapmıyor gün içinde.
hatta benzine aldım aracı bir kaç kere denedim herhangi bir çekiş sorunu da yok.
hararet müşiri aklıma gelmedi hiç konuyla alakalı sanayide ki sözde ustalar farklı şeyler söyledi.bobin diyen buji diyen kutup başı diyen ne ararsan var.
kesin hararet müşiri midir?

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Yüksek ihtimal. Araç çalışacağı zaman hararet müşiri arızalı ise göndereceği yakıtı hesaplayamaz ve boğulma yaşanır. Bende de ilk çalışma tamam ama motor sıcakken gaza basmadan çalışmıyordu motor boğuluyordu. Şimdi tık yok.