Gönderen Konu: ankarada servis önerisi  (Okunma sayısı 3887 defa)

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
ankarada servis önerisi
« : 02 Haziran 2012, 14:17:30 »
Arkadaşlar Merhaba ;

Daha öncede kronik sorun dikiz aynası başlıklı bir konu açmıştım görüşleriniz için teşekkürler.Aracımda yine forumdan öğrendiğim kadarıyla kronik sorunlarımız olan 2 sorun yaşıyorum.Birincisi yol bilgisayarı ekranımın önce silikleşmasi sonra tamemen silinmesi diğeri ise dikiz aynamın akarak özelliğini yitirmesi doğuş oto sadece dikiz aynası için 711 tl fiyat verdi.Gitiiğniz servislerden yada parçacılardan bu parçaların sıfır ve orjinallerini temin etme şansımız varmı?Varsa ne kadara malolur bana .Bide aracımın bakımları için önerebileceğiniz bir servis varmı ankaraları forumdaşların mutabık olduğu iyi bir servis. Mas Oto  varmış sanırım ancak fiyatlarına yüksek diyorlar.Biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Ynt: ankarada servis önerisi
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2012, 14:53:16 »
KAYGUSUZ OTO Necati Kaygusuz
İvedik Organize Sanayi Bölgesi, 88 Oto 2 Böl. 24 Cad. 765 Sok. No:2

Ustamıza ayrıca camlarınızı kodlatabilirsiniz. Camlarınız kumandadan açılır kapanır. Aracınızda var olan gerekli kodlamaları yapar (20 km hıza ulaşınca kapıların kilitlenmesi, yol bilgisayarı dilinin değişmesi vs) Edirne den Metin bey in selamı ile geliyorum deyin elinden geleni yapar :) Kendisi hasta derecede Opelci iken Boraya geçerek hasta bir VW ci olmuştur. Teknik bilgisi üst düzeydir. Gerekli parça no, parça vs tedarik etmede gayet bilgilidir.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2012, 14:53:45 Gönderen: metinmb407 »

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2012, 14:59:03 »
Teşekkür ederim Metin Bey Necati Ustaya gidince selamlarınızıda iletirim  sağolun yardımınız için

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2012, 15:12:59 »
Önemli değil :)

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2012, 23:20:52 »
Yokmu arkadaşlar başka ankara'da servis önerisi yardımlarınızı bekliyorum ;)

Çevrimdışı cagri_2004

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2012, 11:36:08 »
İvedikte Yeni Volkswagen var ben oraya götürüyorum aracımı bir yıldır. Yakup Usta var o serviste sadece volkswagen grubu araçlara bakıyor ve bence işinin eğli. Fiyat olarakda gayet normal fiyatlara işini yaptırabiliyorsn. Bu servisi de yine forumda bulmuştum. Tavsiye ederim.. Açık adres olarak bilmiyorum ama ivedikte boynuz diye isimlendirelen bi kavşak var duymuşsunuzdur. tam ordan yukarı doğru çıkan sokakta ilerde hemen sağda görürsünüz zaten.. Ayrıca bu ustadan önce aracımı mass oto ya götürmüştüm ama astronomik fiyatlar söylediler. ilk ve son gidişim oldu :)

Kazasız günler. ;)

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 04 Haziran 2012, 14:30:27 »
http://www.vwtr.net/forum/golf-v/ankara-vw-usta-t30606.0.html

bide buralara bak kardeşim alternatif olsun senin için

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2012, 16:32:44 »
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

Çevrimdışı aliserhanuyar

• Tuna Otomotiv - Şaşmaz/Ankara
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2012, 08:09:55 »
Ostim'de A Servis diye bir yer var. Murat İçen ustanın adı, kendisi yakın arkadaşımdır, giderseniz selamımı söylemeniz yeterli (serhan derseniz o anlar). 0544 240 06 66 telefon numarası.