Gönderen Konu: Bakımlarımız yaptırdık ve YAYLANDIK...  (Okunma sayısı 14263 defa)

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
Ynt: Bakımlarımız yaptırdık ve YAYLANDIK...
« Yanıtla #28 : 21 Haziran 2012, 16:58:27 »
Dükkanı biliyorum mutlaka uğrar selamını iletirim...

sürekli telden görüşüyoruz sorununuz olursa çözer o anlamda selamımı söyleyin :-))))

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #29 : 21 Haziran 2012, 18:03:29 »
Emrah kardeşim plakalığı sayende ucuza aldım :) geldi bu akşam takayım diyorum ama  nasıl monte ettin sen bunu plakaya ? Silikonladınmı yoksa üst köşedeki delilklerden vidaladınmı ? benim plaka yapışık tamponada sökmeden halletmenın peşindeyim..

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 21 Haziran 2012, 18:12:51 »
maşallah çok güzel olmuş güle güle kullan gözüm düştü  ::)

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 21 Haziran 2012, 19:37:08 »
.
sürekli telden görüşüyoruz sorununuz olursa çözer o anlamda selamımı söyleyin :-))))

Peki iletirim selamınızı teşekkür ederim.

Emrah kardeşim plakalığı sayende ucuza aldım :) geldi bu akşam takayım diyorum ama  nasıl monte ettin sen bunu plakaya ? Silikonladınmı yoksa üst köşedeki delilklerden vidaladınmı ? benim plaka yapışık tamponada sökmeden halletmenın peşindeyim..

Rica ederim birbirimize yardımcı olmak için buradayız.
Ben onu direk vidaladım zaten eski dikdörtgen şekline geri dönersem altta kalacağı için sıkıntı yok eski plakan dikdörtgense altını tamamen temizle ki kötü görüntü oluşmasın. plakayı söküp arkada kanallardan geçir plakanı üst iki köşelerden del sonra vidala ama vidaların siyah olmasına dikkat et kötü gözükmesin.

maşallah çok güzel olmuş güle güle kullan gözüm düştü  ::)

Teşekkür ederim rabbim sizelere daha iyisini daha güzelini nasip etsin maşallah diyeyimde nazarlanmasın :D

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 21 Haziran 2012, 22:27:31 »
Güle güle kullan.. bende 3 cm takmayı düşünüyorum.. parayı ayarladım jantta kararsız kaldım. bbs ch düşünüyorum ama 5x100 ü yok hiçbiyerde  :t

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 22 Haziran 2012, 09:33:08 »
Güle güle kullan.. bende 3 cm takmayı düşünüyorum.. parayı ayarladım jantta kararsız kaldım. bbs ch düşünüyorum ama 5x100 ü yok hiçbiyerde  :t

Eğer orjinal amortisörlerle kullanacaksan sıkıntı yok 3,5cm yeterli 5cm takma jant konusuna gelince BBS CH doğru seçim RS'den daha çok yakıştıgı kesin ben senin yerınde olsam 18'' takarım. Memnun kalmazsan takas yaparız benim jantlarla bende BBS CH arıyorum ama malesef yok 5x100 bijon aralıklarıyla...

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 22 Haziran 2012, 10:03:39 »
18" bbs ch arıyorum bende. 5cm yay abartı olur 3 yada 3.5 cm yeter. bakalım jant bulabilecekmiyim.

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 22 Haziran 2012, 14:50:26 »
18" bbs ch arıyorum bende. 5cm yay abartı olur 3 yada 3.5 cm yeter. bakalım jant bulabilecekmiyim.

18'' güzel durur bence 3,5 yay ile birlikte...

Çevrimdışı fat34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 22 Haziran 2012, 19:18:46 »

18 " BBS CH arayan arkadaşım geçen yıl ben alıcaktım BBS in eski distribütörü Birlas da 1 Takım 5*100 kalmıştı ben vazgeçtim almadım istersen bir görüş halen duruyor olabilir. Çünkü artık O.Z satıyorlar

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 23 Haziran 2012, 09:18:38 »
18 " BBS CH arayan arkadaşım geçen yıl ben alıcaktım BBS in eski distribütörü Birlas da 1 Takım 5*100 kalmıştı ben vazgeçtim almadım istersen bir görüş halen duruyor olabilir. Çünkü artık O.Z satıyorlar

Teşekkür ederim...

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #38 : 23 Haziran 2012, 20:36:44 »
Bu yayların 3 - 3,5 - 5cm gibi degerleri neyi ifade ediyor??
Bende yaylansam mı diye düşünüyorum bide dostum ya kimse tavsiye etmiyor herkes gerek yok falan çekiyor bu yay muhabbetine sence durum ne farkı ne hissettigin kadar??
Das Auto..

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 23 Haziran 2012, 22:29:34 »
Bu yayların 3 - 3,5 - 5cm gibi degerleri neyi ifade ediyor??
Bende yaylansam mı diye düşünüyorum bide dostum ya kimse tavsiye etmiyor herkes gerek yok falan çekiyor bu yay muhabbetine sence durum ne farkı ne hissettigin kadar??

3 cm yere yakınlaşıyor araç. Jant takarsan güzel bir görünüm oluyor takmassan leylek gibi duruyor  :D

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #40 : 23 Haziran 2012, 22:42:27 »
;) anladım.. ben bi şu 17' OZ F1 Evo ları alayım sonra o olsun.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #41 : 24 Haziran 2012, 00:32:05 »
Pacific Jantlarıyla 3.5 Cm yay taksam konfor ve yol tutuş olumsuz etkilenirmi yay kullanan arkadaşlar ne dersiniz kimi canavar gibi olur diyor bunun yanında iki gün takıp sonra sökenlerde var.