Gönderen Konu: aydınlatma??  (Okunma sayısı 7940 defa)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
Ynt: aydınlatma??
« Yanıtla #14 : 25 Haziran 2012, 23:09:16 »
ayaklardaki ledleri tavan lambasından aldım, ortadaki uzun olandan. bu sayede hangi kapı açılırsa açılsın yanıyor. kapı altları için kapılara bağlaman sıkıntı olmaz. kapı altları için kabloyu nerden geçireceksin, kablonun görünmemesi lazım orjinal birşey için. kapıyı yada döşemeyi delme sakın orjinali bozulmasın.
ben böyle birşey düşünüyorum  http://www.youtube.com/watch?v=Z4_XebIJFPg
bunu nasıl yapmışlar yaa??
o lambayı nerden bulacaz?
hemen yapmak istiyorum çok cix.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #15 : 25 Haziran 2012, 23:10:35 »
Hadi canımmmmm bu süpermiş yaa bulursan +1 ben varım.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 26 Haziran 2012, 11:43:58 »
araştıracağım bulmaya çalışırım. kapı altlarını delersen toz ve su almamasını sağlaman yeterli. http://www.youtube.com/watch?v=UhHpwxvdy54 bu da aracımın dışına yaptığım led çalışmalarım. hepsi kendi emeğim.

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 26 Haziran 2012, 12:21:40 »
çok güzel olmuş, ama ön lambaların kızmızı olmasının cezası ağır.
aynaları nasıl yaptın?
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 26 Haziran 2012, 12:40:51 »
bende polis çakarıda vardı söktüm. polisin biri o kırmızıları sök demişti zaten, gıcık oldum sökmedim. aynalar bayağı uğraştırdı. önce aynaları söktüm  (kapı içlerini komple sökmek gerekiyor aynaları çıkarabilmekiçin), aynanın kapağını çıkardım. lehim makinasıyla 3 adet delik açtım ledlerin boyuna göre. ledleri içeriden dışarıya doğru takıp arkasını silikonladım. elektriği ön sinyallerden aldım. zamanın varsa güzel bir uğraş ama 2 gün sırtım ağrıdı. özellikle sinyaller çok dikkat çekiyor insanın emeğine değiyor.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2012, 12:42:21 Gönderen: bennecyim »

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 26 Haziran 2012, 15:34:24 »
Gündüz 1-2 detaylı foto ekleyebilir misin sinyaller için.. birde video olursa süper olur.. ben bide bişey soracagım tavana giden ışıkların elektrik kabloları tam nereden geçiyor biliyorsun sanırım bana oranın bi fotosunuda çekebilir misin senin led ayak aydınlatmadı için bugun kaliteli buz mavisi led'ler sipariş verdim.. onu yapacagım.. ama araçın  kablolaması hakkında hiç bilgim yok.. arka ayaklar içinde düşünüyorum hatta aynısını.. ;) bu konu çok işime yarayacak araba çok sade geliyor çünkü bana..
Das Auto..

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 26 Haziran 2012, 21:37:04 »
tavan lambasını söküp elektiriği ordan aldım. kabloyu sağ taraftan aşağıya indirdim, döşemenin arasından (cam ile döşeme arsına kabloyu rahatça koyabilirsin) foto eklemeye çalışırım. ledler gece çok süper aydınlatıyor.

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 26 Haziran 2012, 22:32:21 »
evet ona eminim ledler süper olacak.. ;) deneyecegim..
Das Auto..