Gönderen Konu: ..sol iç aks, 3. kez dağıldı.. kafayı yiycem :( ..  (Okunma sayısı 15982 defa)

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
Ynt: ..sol iç aks, 3. kez dağıldı.. kafayı yiycem :( ..
« Yanıtla #14 : 28 Temmuz 2012, 01:24:35 »
çözüm olacak mı ki? travers demirini değiştirmek?
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı adige_60

• mk4 unutulmazımsın.. mk6 yeni heyecanım :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 6- 1.6-Trendline-Siyah (2009)
« Yanıtla #15 : 28 Temmuz 2012, 03:55:05 »
vallahi  bilmiyorum. şasedeki eğikliği düzelttircem nasıl yapcam bilmiyorum ama. sonra traversi değiştircem.  aks'i değişcem orjinali ile. sonra tekerlerin yere teması ve açılarını  kontrol ettircem. arabayı bana satan elemana  inat arabayı sorunsuz hale getircem.   başkaları 10  m   pati ile kalkıyo  ben aks dagılcak diye  hor kullanamıyorum. aklımda  aks  sorunu kalmayıncaya kadar israrla ugrascam..

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2012, 14:26:07 »
konuyu merakla takip ediyorum:) inşallah bu ustalarla çıktıgımız yolda muvaffak oluruz:)bu arada benim ses ilahi bi güç tarafından kesildi:)
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2012, 13:45:55 »
senelik izne  çıktım  :D inşallah  4. kez başıma  gelmez bu olay :D arabaya binmeye korkuyorum yaa :(

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 03 Ağustos 2012, 21:28:33 »
böyle problemler arabadan soğutuyor :(

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 09 Ağustos 2012, 05:06:26 »
 yine  ön takımdan kalkıslarda ses geliyo. küt  diye bi ses. yüksek   hızlarda sol tarafa  dönüşlerde   sürtme sesi yapıo.. :(

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 09 Ağustos 2012, 12:04:21 »
tamam  bende de  vardı  aynı problem tamamıyle  aracınız  kazasız da  olsa  sert  düşüşlerde  olabilir miş  ve  aks  taşıyıcıları  boşluk yaptığı için geliyormuş  o sola dönüşlerdeki sürtme  sesi  küt  sesi  değişik nedenlerden olabilir  ama  sürtme  sesi  aks taşıyıcılarından  maliyet  500 ile  1000  tl  arasında değişebilir

iyi  formlar
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Ağustos 2012, 17:00:47 »
Allah kolaylık versin işimiz zor, şeytan diyor sıfır bi getz i patlat diyor

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2012, 23:39:11 »
bence  yeni alacağın golfün aks  problemi olsun ama getz  alma derim

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 10 Ağustos 2012, 02:05:18 »
abi  aracımın km si olmus 204 bin . bin tl ye aks
tamam  bende de  vardı  aynı problem tamamıyle  aracınız  kazasız da  olsa  sert  düşüşlerde  olabilir miş  ve  aks  taşıyıcıları  boşluk yaptığı için geliyormuş  o sola dönüşlerdeki sürtme  sesi  küt  sesi  değişik nedenlerden olabilir  ama  sürtme  sesi  aks taşıyıcılarından  maliyet  500 ile  1000  tl  arasında değişebilir

iyi  formlar

abi sen ne yaptırdın   problemi nasıl hallettin yazabilirmisn.  benim arabamın  km'si  204  bin oldu abi. bu saatten sonra 1000  tl lik masraf  zoruma gidiyo.. satcam ama  bana yapıldıgı  gibi aracı  elden  çıkartıp, sattıgım kişiye masraf olmak, küfür yemek bana yakısmaz. ne yapcam  bilmiyoum ya. ayağımı debriyajdan kaldırırken tereddüt içindeyim vallahi.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2012, 08:29:23 »
abi  aracımın km si olmus 204 bin . bin tl ye aks

abi sen ne yaptırdın   problemi nasıl hallettin yazabilirmisn.  benim arabamın  km'si  204  bin oldu abi. bu saatten sonra 1000  tl lik masraf  zoruma gidiyo.. satcam ama  bana yapıldıgı  gibi aracı  elden  çıkartıp, sattıgım kişiye masraf olmak, küfür yemek bana yakısmaz. ne yapcam  bilmiyoum ya. ayağımı debriyajdan kaldırırken tereddüt içindeyim vallahi.

yolunuz ankaraya düşerse bir usta da ben tavsiye edeceğim, antin kuntin sorunları bulmada üzerine yoktur, zaten bulamayınca direkt parça da değişmez, içine sinmez

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 10 Ağustos 2012, 18:57:29 »
illahi golf un dilinden anlayan usta olacak, her tamirci yapamıyor golfleri

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 18 Ağustos 2012, 01:10:49 »
bensol iç aks  sağ  aks iç dış taşıyıcı dahil  komple değiştirdim 600  tl  

kışın yaptığımız  kar üstündeki patiler;  ısınıp soğumala,r  sert  kalkışlar,  ani frenler ve malesef  asfaltlarımızdaki bonuslar  buna etki ediyor

ayrıca  o kalkıştaki küt sesi  motor kulaklarından da  gelebilir  motorun kasıntısını da ayarlamak lazım amortisör kafalarıda  aynı sesi  yapma ihtimali var tabi sesi net bilmediğimizden bu öngörüler de bulunuyoruz

benim ustam da  98  yılında  3 kasa bir golfte  uzun süre  aramış bu problemi ve sonunda  bulmuş o zaman baya  denemiş herşeyi  en sonunda halletmiş  zira  ozaman  o arabada  değiştirmediği alt  takım kalmamış amortisörler de  dahil olmak üzere  inat  etmiş  maliyet  konusunda  araç sahibine yarı  fiyat çıkarmış öyle anlaşmışlar
 ve  en sonunda  taşıyıcıların yaptığı  boşluk  arabanın sola  sert dönüşlerinde ki sesi yaptığı anlaşılmış  araç iyi  bir  çukura  düşmüş  süratli iken  tek kazası bu imiş
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2012, 01:14:27 Gönderen: ismailtunca81 »

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 04 Eylül 2012, 10:48:16 »
bensol iç aks  sağ  aks iç dış taşıyıcı dahil  komple değiştirdim 600  tl 

kışın yaptığımız  kar üstündeki patiler;  ısınıp soğumala,r  sert  kalkışlar,  ani frenler ve malesef  asfaltlarımızdaki bonuslar  buna etki ediyor

ayrıca  o kalkıştaki küt sesi  motor kulaklarından da  gelebilir  motorun kasıntısını da ayarlamak lazım amortisör kafalarıda  aynı sesi  yapma ihtimali var tabi sesi net bilmediğimizden bu öngörüler de bulunuyoruz

benim ustam da  98  yılında  3 kasa bir golfte  uzun süre  aramış bu problemi ve sonunda  bulmuş o zaman baya  denemiş herşeyi  en sonunda halletmiş  zira  ozaman  o arabada  değiştirmediği alt  takım kalmamış amortisörler de  dahil olmak üzere  inat  etmiş  maliyet  konusunda  araç sahibine yarı  fiyat çıkarmış öyle anlaşmışlar
 ve  en sonunda  taşıyıcıların yaptığı  boşluk  arabanın sola  sert dönüşlerinde ki sesi yaptığı anlaşılmış  araç iyi  bir  çukura  düşmüş  süratli iken  tek kazası bu imiş

ismail abi ustanın telefon numarasını yazarmısın bana. ben sivasta yaşıyorum ustayla konusup sorunu sivasta halledebilir miyim acaba