herkese selamlar öncelikle.bu ara bi golf almayı planlıyoruz peder beyle birlikte ve bikaç aydır kafamızdaki araba alma işi şu ara iyicene ciddileşti.90 model bi opel kadett imiz var ve artık masrafları maddi anlamda zorlamaya başladı.benim kafamda hep bi vw vardı ama kesin şunu alalım edelim diyemiyordum.bi jettalara baktık,bi golf 5 lere baktık.en sonunda hem bütçe olarak hem de bizi üzmicek bi şey almak için golf 4 pasific alma niyetindeyiz.bütçe olarak 25bin e kadar düştüm çünkü motor da alacağım için mecbur oldum diyebiliriz
bu forumda az da olsa edindiğim bilgiler ışığında sizlerin de fikirlerini almak istedim.4 kasaya pek bakmıyodum ama pasific i yakından görüp içine oturunca fikrim değişti.forumda gördüğüm kadarıyla pasific hakkında genel düşünceler olumlu yönde.sahibinden.com da bulduğum bikaç araç vardı.hatta bi tanesinin sahibini aradık saolsun kırmadı geldi arabayı göstermek için ama sanıyorum ilanın azizliğine uğradık sanıyorum hem otomatik vites hem de lpg li çıktı
çünkü ilanda benzin ve manuel yazıyodu.tercih meselesi ama benim fikrimi soracak olursanız 4 kasalarda otomatik vites biraz sıkıntılı.bu biraz da eskiden gelen bi alışkanlık gibi.küçüklüğümden beri hep otomatik viteslere büyüklerimden de kaynaklı önyargılı yaklaşım vardı.otomatik alınaksa yeni modellerde olan F1 dsg şanzıman tarafındayım.her neyse bi ilan daha paylaşıcam sizlerle ve görüşleriniz benim için önemli.bikaç gün içinde aracı görmeye gideceğiz ve kafamıza yatarsa servise de gösterip Allah nasip ederse almayı planlıyoruz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-25-000-pesin-araba-senin-67459019/detay/ araç bu.kafamda bikaç soru vardı sahibine mesaj attım ki gidip konuştuğumuzda cevapları da alabilirim.sizlerin de düşüncelerini alırsam iyi olur.herkese iyi forumlar diliyorum.