çok saçma... madem bu iş bukadar basit bu spor ekipmanları niye ürettiler hadi pazar alanı ticaret v.s dediniz bunlara o sanayide işleme tabi tuttuğunuz yayı amortisörü götürün bakalım tuv tse ce standartlarına uygun belge veriyolarmı? sana göre size göre sıfırmış nekdar eminsiniz kul yapısı bişeye sıfır hata diyemezsiniz bi arkadaş yazmış burda ufak bi çocuğn hayatından önemlimi diye önemlimi? ........ bi zevk için bence değmez e maddi yönden diğer ekimanlara yönelemiyorm belki nerdn biliceksin dersen bana yarın öbürgün bu saçma işlemlerden ötürü bu cana zarar gelip sakat v.s kaldığında kişi belki o aileninde onları karşılıycak durumu yoktur hadi onu geçtim sizin şu yaptığınız işi belediye otobüslere yaptığında ana avrat geçirmeyi hepimiz biliyoruz dimi bunebiçim iş v.s diye aman yapmayınya önce yay tak sonra para biriktir coil tak
soldan soldan geliyosunuz alayınız da hayırmı gece gece?
altı üstü destekli olduğu için fırlamaz bu 1
helozon amottisöre geçiyo doğal olarak yani onun giden arabadan fırlaması fizik kurallarına aykırı buda 2
tüv ün tse nin benim yayımı teste sokması için önce bu ülkenin yollarını avruupa şartlarına getirmeleri lazım ben cazgır adamım tüvüde karıştırdım 2 kez 1 kere daha karıştırırım.ne yol var ülkede ne asfalt!
bi anda kaldırımdaki kızı öldürdük defnettik yazık ettik kız sakat kaldı vs vs. kendi kendinize neler yazdınız çizdiniz dönüp okuyun hayal gücünüzün ne akdar geniş çapta olduğu anlamanız uzun sürmeyecektir!
belediye otobüsleri mi basıyomuş? yani alçaltıyomuş? ne alaka şidmi?