Gönderen Konu: golf IV swich tamiri, cam kriko tamiri ve yazılım yükleme yapıldı  (Okunma sayısı 6930 defa)

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
öncelikle merhabalar hayırlı ramazanlar arkadaşlar,

malatyada sol arka cam krikosu tamirinin üst üste 4 sefer yapılması (hepsi 3-4 hafta toplamda) ve tekrar bir haftasonu düşerek beni mağdur etmesi üzerine elazığın yolunu tuttum dün sabah aykut topdemir hocamın yanına. kendisi ile aylardır arada konuşmamıza rağmen (bilgisayara bağlayarak yazılım ile cam kaldırma-indirme vb. hk.da) bir türlü denk gelememiştik, en sonunda yurtdışından gelmesiyle onu yakalamış oldum ve tekrar yakalayamam diye oruçlu ağzımla sabah 8de yola düştüm  :D

aykut hocam kendisi fırat üni.de yar.doç. ama vag grubu araçlar konusunda inanılmaz bilgili ve tecrübeli. elazığda bizi çevreyolundan aldı ve sanayiye tata servisine gittik, oradaki ustamızda vag grubu tecrübeli servisten çıkma bir ustaymış, kapıları bagajı ve kilitleri dağıtmaları dakikalar aldı çok şaşırdım.

yapılabilecekler eski başka bir başlık altında belirtilmiş ki zaten bende bu başlığı açan arkadaştan almıştım aykut hocamın telefonunu
http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/yazilim-yukleme-t23661.0.html

aracımın sol ön kapı ve bagaj swich tamiri yapıldı, sol arka cam krikosu tamir edildi. (cam kaldırma halatının makarasını tutan parça kırılırmış, bu sefer üstüne metal bir şerit vidalandıki daha sağlam olsun)
yazılım ile kumandadan cam açma-kapama, hızlanınca kapıların kitlenmesinin iptali-anahtarı çıkarınca kapıların açılmasının iptali, anahtar araç üstünde iken kapıyı açınca sesli ikaz vermesi, emniyet kemeri ikazının ilk çalıştırmada hatırlatması, servis 3000 km var uyarısının km ve gün olarak uzatılması (km.den önce gün dolarsa yine veriyor uyarıyı bende 111 gün olmuş onu 360 yaptık), yol bilgisayarının almancadan ingilizceye çevilmesi yapıldı (belki daha da yaptık aklımda kalanlar bunlar)

iç dikiz aynam hepimizinki gibi akmıştı onun yerine yan dikiz aynalarının maviliğinde ayna kestirdik süper oldu

işini bilen ve nereye tornavida vuracağını bilen elinden 100lerce vag grubu araba geçmiş olan bu insanlara aracımı teslim ettiğim için çok memnunum
elazığa git gel 15-16 litre lpg yaktım, arabaya bir şey yaptırmak için başka şehire gidilir mi demeyin gidilir. onlardan çay alacağım var bayramdan sonra alacağımı tahsil etmeye gideceğim  :)

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
sıkıntılarını halletmen güzel olmuş. elazığa geleceğin zaman haber ver beraber gideriz aykut hocanın yanına.

Çevrimdışı ZL1155

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Bora 1.6 Comfortline
benim ön kapı swichlerinden birinde sıkıntı var diyarbakırdayım burda bulamadm usta. gelsem yardımcı olurmu?
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
sıkıntılarını halletmen güzel olmuş. elazığa geleceğin zaman haber ver beraber gideriz aykut hocanın yanına.
olur cidden çay borçlarını tahsil etmeyi düşünüyorum bayramdan sonra  :)

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
benim ön kapı swichlerinden birinde sıkıntı var diyarbakırdayım burda bulamadm usta. gelsem yardımcı olurmu?
önceden telefonla konuşun kesinlikle çok yardımsever biri. sizinde çok uzak sayılmaz, dediğim gibi benim kendi görüşüm bilen ve daha önce defalarca yapmış birinin yapması daha mantıklı.

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
önceden telefonla konuşun kesinlikle çok yardımsever biri. sizinde çok uzak sayılmaz, dediğim gibi benim kendi görüşüm bilen ve daha önce defalarca yapmış birinin yapması daha mantıklı.
+ 1453

Bende bunları yaptıracagım ama Sofya'dan Elazığ'a gelsem ayıp olur.. :D  :)
Das Auto..

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı ZL1155

• Profili Görüntüle
quote author=metinmb407 link=topic=31911.msg412900#msg412900 date=1344004872]
Ankaradaki arkadaşlar veya yakın arkadaşlar linke göz atın :)

http://www.vwtr.net/forum/satilik/golfivborapassat-kodlama-ile-kumandadan-cam-kaldirmaindirme-t29477.0.html
[/quote]

ankarada yaptırdım metin bey hatırlarsın belki dikmende bi petrolde :) ya bide senn MKIV logosundan nasıl bulabilirz var mı  elinde ?[
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
İnsanın şöyle içine sine sine aracına değer katacak şeyler yapması,usta elleri görünce hayran oluyorum,artık mumla arıyorsunuz o adamları.Güle güle binmek dileğiyle. ;)
03.06.2005

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
ankarada yaptırdım metin bey hatırlarsın belki dikmende bi petrolde :) ya bide senn MKIV logosundan nasıl bulabilirz var mı  elinde ?[

Valla ben yapmadım Necati usta yapmıştır kendisi Dikmende oturuyor zaten :D MKIV logosu elimde yok ama getirtebilirim  ;)

Çevrimdışı ZL1155

• Profili Görüntüle
Ynt: golf IV swich tamiri, cam kriko tamiri ve yazılım yükleme yapıldı
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos 2012, 00:35:27 »
Valla ben yapmadım Necati usta yapmıştır kendisi Dikmende oturuyor zaten :D MKIV logosu elimde yok ama getirtebilirim  ;)
[/quote]

pardon ya necati beydi doğru ya.. getirirsen sevinim ve hemen alırım :D

Çevrimdışı ZL1155

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 04 Ağustos 2012, 01:44:26 »

nasıl ulaşırım telefonu fln varmı ?

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 04 Ağustos 2012, 13:02:06 »

nasıl ulaşırım telefonu fln varmı ?

pm atıldı