Gönderen Konu: tekleme sorunu....  (Okunma sayısı 4347 defa)

Çevrimdışı 26golf26

• I AM LEGEND....
    • Profili Görüntüle
tekleme sorunu....
« : 04 Ağustos 2012, 00:13:09 »
merhaba arkadaşlar
bu gün başıma gelen olay, marşa bastığımda araba çok zor çalıştı sonra 1. ve 2. viteste araba tekledi ve sanki arkamdan birisi çekiyormuş gibi tekliye tekliye hareket etti 400 metre kadar kullandım sonra benzine aldım gene aynı problem vardı. Daha sonra biraz bekledim tekrar bastım sorun yoktu gaza pislik vardır diye düşündüm ama az önce 2.ciye tekrarlayınca bir problem olduğu kesin....!!!
aracımda brc marka tüp var acaba bunun  nedeni ne olabiir yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.....
bizi izlemeye devam edin...

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
Ynt: tekleme sorunu....
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2012, 00:38:35 »
gaz kelebeği yada bobin sorunu (ateşlemeyle ilgili bi sorun) gibi geldi bana
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2012, 00:42:58 »
şansa bugün benim de başıma geldi bende gazdan olabilir diyerek motor ustamın yanına gittim
boğaz kelebeğini temizledi adaptasyon yaptı sorun hallodu
belki sizinkininde sorunu budur

Çevrimdışı 26golf26

• I AM LEGEND....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2012, 01:29:24 »
umarım basit bi durumdur yarın götürcem ustaya bobinden şüheleniyorum ama eski forumlarda yazıanları inceledim kesin sonuç alan da pek olmamış bakalım hayırlısı artık

Çevrimdışı buyukvardar

• Golf 4 Bir Tutkudur Vaz Geçemezsin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2012, 21:04:35 »
LPG beyninden bile yapar bence ilk önce LPG beynini değiştir. benim araçta çok zor çalışıyordu ve giderken gaz yemiyordu boğaz kelebeğinin adaptasyonunu yaptırdım birde lpg beynini değiştirdiler araç düzeldi. tabi lpg beyni ni değişirdikten sonra dözeldi. adaptasyon yapıldı am aynı olay devam etti. benim araçdaki LPG de BRC marka. buna benzer bir sorun arkadaşın golf üne de olmuştu beyin değişti onun aracıda düzene girdi onun lpg kiti de BRC idi.

Çevrimdışı 26golf26

• I AM LEGEND....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2012, 00:45:24 »
sanayide usta bilgisayara bağladı ve hata ekranın dan motor devir sensörü hatası çıktı
krank mili sensörünü değiştirdik motorun sesi ve çekişinde biraz değişklik oldu.
ateşleme ile ilgili bi sorun vardır diye düşünüyordum ama arıza sensör çıktı .
usta ne sen nede ben ustayım usta bilgisayar dedi ikimizde ona tabiyiz dedi :saygılar. bakalım umarım aynı sorun tekrarlamaz.

Çevrimdışı bi_ta_ne_si_63

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2012, 13:09:18 »
eskiden bilgisayar mı varmı babalar gibi ustalar vardı. şimdiki kendini usta sanan tamircilerde tak bilgisayara o nereyi gösterirse hemen değiş hiç bakayım belki onarabilirim sıkıntısına girmiyorlar.