Gönderen Konu: ACİLL İLK MARŞTA GAZA BASMADAN ÇALIŞMAMA SORUNU  (Okunma sayısı 2922 defa)

Çevrimdışı cerrahli34

• Profili Görüntüle
ACİLL İLK MARŞTA GAZA BASMADAN ÇALIŞMAMA SORUNU
« : 30 Ağustos 2012, 01:32:52 »
2001 golf 4 confortlıne aracım marşa basınca gaza dokunmadan almıyor bazen 2.veya 3. de gaza basmadan alıyor ANCAK arabayı sadece benzine alınca sorun kalkıyor bunun nedeni ne olabilir hararet müşürü olur dediler değiştirdim farketden birşey olmadı sizce neden olabilir

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: ACİLL İLK MARŞTA GAZA BASMADAN ÇALIŞMAMA SORUNU
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2012, 02:47:12 »
benzin pompası gidici gibi geldi bana

Çevrimdışı enes ahmet

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2012, 23:27:10 »
-öncelikle herkese merhabalar!.. ben 2001 model volkswagen golf ıv 1.6 8v comfortline kullanıyorum.. arabam ilk çalıştığı zaman gıck gıck kayış sesi geliyor.. bu araç durduğu yerde çalıştığında 10 dakika sonra geçiyor, yolda seyir esnasında ise 3-4 dakika sonra kesiliyor.. bunun sebebi nedir acaba.. triger kayışını  da yeni değiştirmiştim..  değiştirmeden önce böyle bir ses de yoktu.. acaba triger kayışı mı diyorum ama triger kayışı olsa sesin bir süre sonra kesilmemesi lazım gelir.. sizce bunun sebebi nedir, nasıl düzelir.. şimdiden teşekkürler.. iyi günler.. :)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2012, 23:56:32 »
-öncelikle herkese merhabalar!.. ben 2001 model volkswagen golf ıv 1.6 8v comfortline kullanıyorum.. arabam ilk çalıştığı zaman gıck gıck kayış sesi geliyor.. bu araç durduğu yerde çalıştığında 10 dakika sonra geçiyor, yolda seyir esnasında ise 3-4 dakika sonra kesiliyor.. bunun sebebi nedir acaba.. triger kayışını  da yeni değiştirmiştim..  değiştirmeden önce böyle bir ses de yoktu.. acaba triger kayışı mı diyorum ama triger kayışı olsa sesin bir süre sonra kesilmemesi lazım gelir.. sizce bunun sebebi nedir, nasıl düzelir.. şimdiden teşekkürler.. iyi günler.. :)

triger kayışı olsa bir süre sonra kesilmemesi lazım gelir tespiti çok doğru bir tespit değil, sente ayarını düzgün yapmıştır inşallah, trigeri değiştiren yere götürün ve daha önce bu sesin gelmediğini söyleyin.sente ayarında problem varsa sıkıntı çünkü.

o sesi v kayışından da yapar, marş motorunda sıkıntı olabilir, revizyon gerekebilir, çok bişey tutmaz