adeta bebeğim gibi baktığım aracımı ihtiyaçtan dolayı satılığa çıkarmak zorundayım. öncelik siz volkswagen sevdalısı arkadaşların. sahibinden vs. gibi sitelere ilan vermedim. bu çok değerli araca değerini bilecek arkadaşlar bakmaya devam etsin istedim ve sitedeki arkadaşlara sundum.
* 1991 model golf cl 'dir ceylanımın modeli.
* 2004 ten bu yana bende olan bu nadide, güzel aracın değişeni yoktur.
* boyası yok denecek kadar azdır ki boya yapılırken çekilmiş fotoğraflar bende mevcut.
* jantları hariç her şeyi orijinaldir. lpg dahi takılmamıştır.
* kilometresi orijinal 128000 dedir.
* diğer satıcılar gibi en temizi en orijinali demiyorum el elden üstündür diyorum. ama gördüklerim arasında gerçekten en iyisi.
* mfk marka 3500k xenon farlarımız mevcut çalışır durumda.
* başkalarına göre tek sorunu direksiyonunun düz olması fakat benim için gerçekten problem olmuyor ki direksiyon o kadar da ağır değil.
* bizden önceki sahibi bayan avukattı ve bu hanım arabaya sonradan klima taktırmış.
* stepnesi dahi kullanılmamıştır. kapı içlerinde ve arabanın muhtelif yerlerinde orijinal etiketler hala durmakta.
* şuanlık sadece önceden dıştan çektiğim fotoğrafları bulunuyor. içten çektiğimde sizlerle paylaşacağım.
gerçekten görülmeye değer bir otomobil. ondan ayrılmak benim için gerçekten çok zor olacak ama hayat insana bazen istemediği şeyler yaptırabiliyor.
FİYAT: 11.000TL
TEL: 0(538) 974 69 38
ADRES: Düğmeciler mah. Ahmed dede sok. Eyüp/ İstanbul
Oğulcan KELPETİN