Gönderen Konu: kumandadan bagaj açma  (Okunma sayısı 9686 defa)

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
kumandadan bagaj açma
« : 12 Eylül 2012, 19:05:39 »
orjinal anahtarım 2 tuşluydu. 3. ve 4 tuş yeri var ama tuş yok sonradan takılabiliyormuş, yaptırdığım yedekte ise 3 tuş var. ortadaki tuşu denedim basılı tutunca sadece bagajı açtı. 3 tuşlu anahtar kabı aldım. kumandam artık 3 tuşlu ve bagajı tek başına açabiliyor. ayrıca devrenin içinde 4. bir tuş yeri var ama tuş yok onuda denedim alarmı çaldırıyor, metal bişi ile temas ettirdim.. sanırım PANIC düğmesi dedikleride bu.
belki bilen ve bilmeyenler vardır, yeni keşfettim ve ilgilenen arkadaşlar olur diye paylaşmak istedim.

« Son Düzenleme: 12 Eylül 2012, 19:07:11 Gönderen: bennecyim »

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
Ynt: kumandadan bagaj açma
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2012, 19:23:09 »
Süper bi paylaşım bakacagım bende deneyecegim.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2012, 22:06:58 »
bu 3.tuş kumandanın içinde zaten var mı?bir de 3 tuşlu kumandayı nerden buldunuz?istanbulda yapılabilecek yer var mı acaba?aradığım özelliklerden biri :tamamdir

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2012, 23:47:25 »
kumandayı söküp içine bi bakın benim orjinal anahtarımda 3. tuş yok ama takılabileceği söyleniyor. yedek anahtarı 1,5 yıl önce yaptırdım. bugün merak edip söktüm baktım anahtar kabı 2 tuşlu ama içindeki devre 3 tuşlu, yedeği yaptırdığım yerden (sanayiden) 3 tuşlu kap aldım 40 tl ye taktım orjinal oldu.

« Son Düzenleme: 12 Eylül 2012, 23:55:10 Gönderen: bennecyim »

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Eylül 2012, 00:13:26 »
http://www.youtube.com/watch?v=nI17w3-jzqg&feature=related

bunu araştırırken keşfettiğim bir özellik

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 13 Eylül 2012, 00:47:07 »
http://www.youtube.com/watch?v=nI17w3-jzqg&feature=related

bunu araştırırken keşfettiğim bir özellik
Bu en iyisiymiş.. bunu nasıl yapmışlar ki??
Das Auto..

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 13 Eylül 2012, 00:54:10 »
Aslında adam baya ayrıntılı anlatmış ama dili bi açayıpçe.. :S biraz karışık bi işe de benziyor.. ama sonuç güzel.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #7 : 13 Eylül 2012, 02:37:43 »
usta orjinal kumandadaki yollarıda birbirine değdirdin mi çalışıyor mu aynı şekilde 3 tuşlu kapak alsak anahtarabutonu lehimlesek çalışırmı bagaj açma denediyseniz bilgi verirmisiniz
bu arada arayan arkadaşlara lazım olur link http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-volkswagen-vw-sustali-anahtar-bos-kumanda-kabi-85666476/detay

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2012, 09:21:42 »
usta orjinal kumandadaki yollarıda birbirine değdirdin mi çalışıyor mu aynı şekilde 3 tuşlu kapak alsak anahtarabutonu lehimlesek çalışırmı bagaj açma denediyseniz bilgi verirmisiniz
bu arada arayan arkadaşlara lazım olur link http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-volkswagen-vw-sustali-anahtar-bos-kumanda-kabi-85666476/detay
orjinal anahtarda denemedim, ancak burda o işlerden anlayan biri var ona sormuştum tuş takılıyor ve çalışıyor dedi. hatta sen kapak bul tuş işini ben hallederim dedi, yedek anahtar 3 tuşlu olunca orjinale taktırmaya gerek kalmadı.
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2012, 09:22:19 Gönderen: bennecyim »

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2012, 10:19:03 »
Bu olay yaklaşık 2 senedir var :) Ama Golf IV ün bagajı motorlu değil manuel olduğundan sadece kilit açılıyor bagajı atmıyor :) Dileyene 4 tuşlu anahtar getirtebilirim PANIC bence güzel bir olay ben kullanıyorum.

Mesela adamın biri oturmuş aracımın üstüne PANIC e basıyorum alarmı ötüyor eleman kaçıyor sonra  :tamamdir

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 13 Eylül 2012, 10:32:56 »
burda anlatıyor otomatik nasıl açılabileceğini, benim endişem tüm kapıları açerken bagajda açıldığı zaman kapağı kaldırırsa iyi olmaz.
http://www.youtube.com/watch?v=inExw5OKang&feature=iv&annotation_id=annotation_469867

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 13 Eylül 2012, 12:02:43 »
denemek lazım..
Das Auto..

Çevrimdışı ilkerk_58

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 13 Eylül 2012, 16:12:44 »
paylaşımınız için teşekkürler,bende en kısa zamanda yedek anahtar yaptırmayı düşünüyordum.sanayide yaptırdım dediğiniz orjinal mi?kabı falan yan sanayi olsun istemiyorum.ayrıca bu 3 tuşlu olanı bende kontrol edecem oluyorsa bende 3 tuşlu yaptırırım..tekrar teşekkürler..

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 13 Eylül 2012, 17:41:44 »
1,5 yıldır yedek anahtarı kullanıyorum, soyulma çizilme v.s hiç olmadı orjinal mi bilmiyorum daha önce hiç anahtar yaptırmadm, ama bana orjinal dendi ve orjinalden hiç farkı yok. sağlam bişi. sıfır vw lerin anhtarından hiç farkı yok.