Gönderen Konu: Polo 6n/6n2 16V, Sportline/Highline, AFH/AFK icin satilik performans parcalari.  (Okunma sayısı 18288 defa)

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun :)

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı polo34

• Profili Görüntüle
ilanınız için bir güncel de ben çekeyim:) raceland epey ucuz, arkadaşlar kaçırmasın, ebay den gümrüğe takılma riskine rağmen 450 ytl'ye getirmiştim, 200 ytl ye remus da oldukça iyi fiyat....

benim kafamda birkaç soru var, cevap alabilirsem mutlu olucam:) bende  kat iptal susturucusu, raceland header, sonda da sebring 48 mm girişli 101 mm çıkışlı büyük kazanlı son susturucu var, 3000 devre kadar ses çıkarmıyor, sonrasında giderek artıyor, ara borular 8 senelik, hiç değişmedi, orta susturucuyu ed performansla değiştirmiştim (free flow, eskisiyle aynı çapta), bu ara boruları 51 mm ile değiştirsem ses çok artar mı acaba? alt devirlerde güç kaybı çok olur mu? üst devirler iyi oluyor demişsiniz, bende chip de var ama apexi de aldım şimdi, apexi ile ayar çekerek alt devirlerdeki kaybı da önleyebilirmiyim ? çok soru oldu ama ses fazla artmamalı özetle :)

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
Polo34 dostum..

Simdi benim sistem...soyle idi...Header cikisi 50-51 mm gibi..bundan sonrasina gene aralara51-52mm iki kucuk susturucu ile hic daralmadan 51mm olarak son susturucuya kadar gitmistik..ufak bir yer haric kic bir kivrim yoktu hepsi kayipsiz kivrilmisti. O ufak yeri de zaman buldugum da yapitiracaktim. Ama gidemedim oyle kaldi. Son susturucu da bize gore 52-53mm yabancilara gore 51mm free-flow son susturucu idi...yani dolayi ile 1.4 100 beygirlik sportline icin 130-140 beygirlere kadar destekleyecek bir sistemdi..Ses ozellikle alt devirlerde fazlaydi...Borular dolmaya basladikca ses azaliyor araba da gitmeye basliyordu...Alt devirlerdeki sesin fazla olmasini eksozcular borularin genis olmasina bagladilar...dedigim gibi ama ses sadece alt devirlerde rahatsiz edici idi..ust devirlerdeki ses rahatsiz edici degildi...ozellikle orta devirlerded sabit giderken tabi (4000) tam gaz hizlanmalardaki performansi oldukca iyiydi..Son surat olarak da etkisini gordum...duz yolda kesintisiz 200 lere cikiyordum..eskiden 190-192 civarinda takliyordum...

Header'in cikisin genisligine  gore ara borular yaptirman...Cok parada tutmaz zaten...;)

Sendeki sesin azligi ara borulardaki daralmalardan olabilir...Apexi icin bir fikrim yok hic kullanmadim..dolayisi ile ayar yapmadim ama...Senin araba da onno cip vardi, apexi ile yapacagin ayarlar sonrasinda gene ufak kazanclar elde edebilirsin diye dusunuyorum....Ama benim ki sadece tahmin...;) 

Çevrimdışı polo34

• Profili Görüntüle
header seninkiyle aynı benim, 50-51 mm demişsin, aracın egzoz borularının orjinal çapı nedir acaba? belki 51 yerine son susturucu çapı olan 48mm yaptırırım, yenilemekte istiyorum bir yandan...

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
09.01.2008 itibari ile guncel......

Çevrimdışı dedeman

• Profili Görüntüle
özelden mesaj yolladım. takas uygunsa görüşelim

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
selamlar guncel...

Yer kapliyor...Remus Eksozu uygun fiyattan vericem....sozde degil gercekte 6 gun kullandim...;)
« Son Düzenleme: 29 Mart 2008, 19:21:18 Gönderen: VWci »

Çevrimdışı Tholl-ga

• Sleeper MK4
    • Profili Görüntüle
uğur beyy manifold a talibim.güzel bi fiyatı pm atabilirmisinz :)

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
Tolgacim selam, sen kafandaki fiyati bana soyle oradan yola cikalim...herhalde anlasiriz..bir fiyat sorup ondan sonra size hayirli satislar diyenlerden -bu forum icin gecerli degil- gicik oldum...:)

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
Selamlar, headeri sokturemedigim icin sokturune kadar guncel degil... Alici arkadaslar zor durumda kaliyor bu durumdan.

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
Remus son susturucu guncel.....

Çevrimdışı vw6n

• vw6n
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Toyota auris
Manifold satıldımı? 8V'ye olurmu?

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
manifold satilik degil (8v'de olmaz) cunku arabada takili.... remus son susturucuyu verelim istersen...