yarım ustaların yarım işlerini düzeltmekle baya uğraştık, kapakta contada sağlammış bereket söktürmeden teşhisi koyduk
contayı bile almıştım geri verdim.. kontakta sağlam çıktı, enjektör hortumunun çıkmasını alpers başkandan temin ettik, marş motorunun burçları boşluk yaptığı için kenar mıknatıslarına sürtme yapıyomuş onuda burçları aldım topladım, şarj konjektörünü babam değiştirtmiş sağolsun
ayıdan hatıra kırık tampon ayakları peder beye arabayı verince salmış kendini, dün tamponu hamit abi staylaa altını tahtayla olmasada strafor köpükle besleyerek yerine oturttum. karanlıkta tampon sinyallerini unutuncada birinin üstünden geçtim balon tampona sağ sinyal lazım
sigorta kutusunu açtım puzzle sevmeyenler yada beceremeyenler (benim gibi) hiç bulaşmasınlar aga içinden çıkan eciş bücüş parçaları görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız... temizledim taktım kısa devreyi halen çözebilmiş değilim.. bu arada garip bi yedekleme sistemi yapmış alamanlar ; ön sinyaller bağlı değilse dörtlü flaşörü açınca farlar yanıp sönüyor
yollardayız