Gönderen Konu: golf 4 lpg yakit durumu ve yuksek devirlerde lpg den benzine gecme  (Okunma sayısı 6182 defa)

Çevrimdışı zooteknist

• Profili Görüntüle
iyi aksamlar arkadaslar ,aracim da yuksek devirlerde gazdan benzine gecme problemi var acaba neden olur  bilen varmi birde aracim sehir ici 34 kurus yakiyor lpgnin litresi 2.84 acaba aracimin yakiti normalmi

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
yakıt değeri yüksek. benzine geçme olayı lpg enjektörlerinden. enjektörler yeterli gelmiyor.

Çevrimdışı emre069

• Profili Görüntüle
arkadaşım aynen benim aracımdada benzine gecme olayı vardı taktırdığım yere gittim ve ufak bi ayarla düzeldi gidip baktırmanı tavsiye ederim.yakıt tüketimine gelince aynen 34-35 kurus arası yakıyor aracım

Çevrimdışı zooteknist

• Profili Görüntüle
insallah buyuk bir sknti yoktur  yakıt konusunda sanki bana biraz fazla yakıyor gibi geliyor 

Çevrimdışı emre069

• Profili Görüntüle
Aynen.Ama ben gazcıda araç biraz daha seri olsun diye gaz ayarını yukseltmiştim ondan beri araç fazla yakmaya basladı en yakın zamanda gidip tekrar kıstırmayı dusunuyorum

Çevrimdışı PsiKoMaNYaKoLoG

• Profili Görüntüle
lpgcide ayar yapılırken aracın kaç devirden sonra benzine geçeceğini belirlenebiliyo. bi ayar yaptır derim

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
tankın içindeki gaz bitmesine 10-15 km kala gaza yüklenince benzine geçiyor. Gaz dolu iken nekadar gaza yüklenirsem yüklenim benzine geçmiyor. takılan yere göstermenizde fayda var.

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
iyi aksamlar arkadaslar ,aracim da yuksek devirlerde gazdan benzine gecme problemi var acaba neden olur  bilen varmi birde aracim sehir ici 34 kurus yakiyor lpgnin litresi 2.84 acaba aracimin yakiti normalmi

Atiker mi sendeki de,bende de aynı sıkıntılar var

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
evet atiker. aracım otomatik dip gaz ile kalkıyorum 4. vitese kadar dip gaz gidiyorum benzine geçmiyor. 185km hıza gelince gaz dolu olsa bile benzine geçiyor.

Çevrimdışı PsiKoMaNYaKoLoG

• Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 lpg yakit durumu ve yuksek devirlerde lpg den benzine gecme
« Yanıtla #10 : 19 Kasım 2012, 00:14:06 »
bende de atiker var yeni taktırdım. usta ayar yaparken göz ucuyla görmüş bulundum benzine geçme devri seçilebiliyo ben 6000devir olarak ayarlattım mesela

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #11 : 19 Kasım 2012, 08:43:32 »
evet atiker. aracım otomatik dip gaz ile kalkıyorum 4. vitese kadar dip gaz gidiyorum benzine geçmiyor. 185km hıza gelince gaz dolu olsa bile benzine geçiyor.

Benim de gaz bitmeye yakın geçiyor benzine çok önemli değil ama yakıta çözüm bulamadım,ne kadar yakıyorsun şehiriçinde,hangi LPG ustasına gidiyorsun Mersin de,bende orda bi ayar yaptırim.
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2012, 08:44:03 Gönderen: emirdede »

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #12 : 19 Kasım 2012, 11:03:42 »
zaten ayarlanıyor ben 5750 devire ayarladım kendim yüksek devirde gaz ile arabayı yormayayım diye

Çevrimdışı zooteknist

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 19 Kasım 2012, 11:11:06 »
benim aracımın lpg markası brc    30 derece sıcaklıktan sonra lpg ye geçiyor arabam acaba bu  yüksek devirde benzine gecme olayı benim kindede varmıdır acaba