Gönderen Konu: lütfen fikir verin  (Okunma sayısı 10082 defa)

Çevrimdışı ZL1155

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Bora 1.6 Comfortline
lütfen fikir verin
« : 21 Kasım 2012, 23:43:58 »
arkadaşlar aracım 2004 pasific... bi arkadaş aracılığıyla yeni clioya bakmaya gittk tasarım harikaa..0,9 turbo 90bg lik motoru kullandım çekiş mükemmel.. aracı Allah var çok beğendim ama neticede renault. sizce golften inip bu araca binsem pişman mı olurum siz ne dersiniz ?? Araç linki bu http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat-ozellikler
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

Çevrimdışı ZL1155

• Profili Görüntüle
Ynt: lütfen fikir verin
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2012, 23:54:21 »
Clio 4 
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2012, 00:08:11 »
bence pişman olmazsınız görüntüsü olsun iç tasarımı olsun gayet güzel.

Çevrimdışı ZEGG

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2012, 00:56:26 »
bugün hafif modifiyelisini gördüm, yapıştırmış aracı yere, stop lambalarının beyaz kısmını karartmış, hoş bi jant vardı... oldukça yakışıklı. C den B ye geçeceksin.. haliyle ufak tefek sıkıntı olabilir... ama yakıtta + nın olacağı kesin... 0.9 motorun fiyatı nedir bu arada?  golf7 1.2 tsi a yakınsa şayet hiç bulaşma :D

Çevrimdışı onurmac

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2012, 09:40:15 »
Reno reno olalı beni ilk kez etkiledi o da bu tasarımla hakkaten çok güzel olmuş özellikle bu kırmızı tonu harika bu sınıfta küçük arabalarda bu renk arabayı çok iddalı gösteriyor 2000 model orta kasa pololardada böyleydi ben binmedim sürmedim ama sonuçta teknolojik bir motoru var ayrıca nissanın motorlarınıda renault yapıyor motor konusunda sorun çıkmaz tahmin ederek söylüyorum yaşasanız yaşasanız yol sesi ve sert süspansiyondan yaşarsınız :)
Hyundai iyidi Opel Güzeldi Golf Efsane :)

Çevrimdışı xaero

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2012, 13:07:12 »
tasarımı bence de gayet güzel ama teknik konularda bir fikrim yok belki şöyle bir karşılaştırma yapabiliriz.
bildiğim kadarıyla clio 20.000 de bir bakım gerektiriyorsa golf 10.000 de bir istiyor. ortalama bakım maliye golfte 300 - 400 clioda 200 - 300 olacaktır. 0 araç olacak sonuçta daha temiz ve diri olacak.
kırmızı rengi çok güzel ama benim tercihim olsa siyah alırdım :)

Çevrimdışı ZL1155

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2012, 17:35:32 »
teşekkürler yorumlarınız için kardeşlerim benim :)  0,9 icon turbo 90bg start&stop + metalik renk fiyatı 37290... ama ben oyak üyesiyim bana 34800 fiyat.   hala karar veremedim çünkü golften vazgeçmek te kolay değil :)

Çevrimdışı TuNCh

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2012, 18:05:50 »
teşekkürler yorumlarınız için kardeşlerim benim :)  0,9 icon turbo 90bg start&stop + metalik renk fiyatı 37290... ama ben oyak üyesiyim bana 34800 fiyat.   hala karar veremedim çünkü golften vazgeçmek te kolay değil :)

O fiyata a3 te alabilirsin, 2012 veya 2013 model olmaz ama reno yerine audi ye binersin, ben hayatta o parayı o araca vermezdim, kötü bir araç değil ama yinede sen bilirsin.
Golf IV Pacific [2003]

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #8 : 22 Kasım 2012, 18:11:52 »
O fiyata a3 te alabilirsin, 2012 veya 2013 model olmaz ama reno yerine audi ye binersin, ben hayatta o parayı o araca vermezdim, kötü bir araç değil ama yinede sen bilirsin.

+1
 bende modeli yüksek olsun markası çokta önemli değil düşüncesine karşıyım. modeli eski olsun markası güzel olsun.  şöyle bişey var 86 model mercedes hala sıfır gibi kullanılabiliyor ama 92 model doğan şahin yada reno mercedes kadar temiz ve sağlam olmuyor. aynı teknolojio zamandada var aynı yıllarda üretilen araçlar sonuçta.  araç güzel gerçekten güzel  görüntüsü var ama ne kadar süre içi dışı sağlamlığını koruyabilicek? ne kadar süre yıllara meydan okuyabilicek benim için önemli olan bu.

Çevrimdışı ZL1155

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2012, 18:22:14 »
haklısınız benide düşündüren bunlar zaten ama golfe devam etcem sanırımm  :)))

Çevrimdışı golf435

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 22 Kasım 2012, 18:30:40 »
marka önemsemiyorsanız ve düşük yakıt arıyorsanız doğru bir karar olur,şahsi fikrim ise  TuNCh arkadaşıma katılıyorum,ayrıca bu aracın 2.el fiyatı ne duruma düşecek ,sıkılıp satmak istediğinizde zararınız nekadar olur,performansı ve kronik sorunları ne olacak hiçbir bilgi yok,bence imkanınız varsa golf 7 yi zorlayın yoksa golf 7 nin 2.ele düşmesini bekleyin,golf golf tür ve tabi ki vw amblemi,golf 4 te renault amblemi olduğunu düşünün bu zamana kadar kalırmıydı,tabi bunlar şahsi fikirlerim insan içine sineni yapmalı,hangisi olursa o hayırlısı olsun diyelim.

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 22 Kasım 2012, 19:40:33 »
Katiliyorum, hersey teknoloji ve model degil, marka gercekten onemli, VW`e binersen arac ona kokar, Renoya bindersen renoya kokar :) Arkadaslar dogru diyor golf 6-7-8 neyse artik bu seriden git ki kokudan uzaklasma :) hatiralarin canlanir hem, bak bu golf 4 te soyleydi boyleydi dersin :)

Çevrimdışı furkanyldrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 22 Kasım 2012, 19:45:16 »
Bence doğru yolunuzdan sapmayın

Çevrimdışı oguz_kdz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 22 Kasım 2012, 20:27:14 »
reno almak ''golften vazgeçmek kolay değil'' diyen biri için yanlış karar olur