Merhaba arkadaşlar adım Yılmaz aranıza yaklaşık 1 ay önce katıldım fakat aracım yoktu sayenizde bende zehiri aldım
Biraz araştırmadan sonra kesinlikle benim olmalı dediğim Mk1'imi buldum ver aranıza katıldım.Aracı hepiniz yakından tanıyorsunuz oktay gedikli arkadaşımızın aracıydı.
Kendisine buradan çok teşşekür ediyorum.
Gerek misafirperverliği,uslübu,dürüstlüğüyle bana daha yanına gitmeden güven verdi bende kalktım gittim.Kendisini çok uğraştırdım çünkü bu benim ilk aracım olacaktı
Sağolsun beni hiç kırmadı herşeye anlayış gösterdi tekrardan çok çok teşekkür ederim.Mükemmel bir araç hazırlamış sanki benim için yapmış bunu
Heyecandan birlikte resim çekilmeyi bile unuttuk
Bütün işlerimizi hallettikden sonra yine oktay abim bizi meşhur akçabat köftesini yemede bırakmadı oda harikaydı.Trabzon-İstanbul dönüşünden ve istanbuldan bir kaç resim ile aranıza katılmış oldum, umarım benide bir kardeşiniz olarak görürsünüz.
Herkese saygılar
Trabzon-İstanbul dönüşü Mk1'miz ilk resmini çekiliyor.Enişte sıcaktan mayıştı daha yola çıkmadan
Samsunda ilk banyomuzu yaptık.
Trabzondan itibaren yağmur bereketiyle bizi hiç yalnız bırakmadı
Ve gece 11 buçukda çok rahat ve huzurku bir şekilde hiç yorulmadan yeni evimize ulaştık.
Buda nazarlığımız oldu yolda hiç farkına varmadık çünkü en son Bolu da mola verdiğimizde herşey normaldi,akşamda evin önünde karanlık da farkedemedim,Sabah kalktığımda tavşanı görür görmez anormalliği farkettim ve hemen altına yattık ufak bir sorundu sıcaktan bağlantı lastiğimiz kopmuş oktay usta öyle dedi