Anket

SİZCE HANGİSİNİN ALIM-SATIM PİYASASI DAHA HIZLI

VW GOLF MK4
2 (100%)
HONDA CIVIC 1.6 IES
0 (0%)
TOYOTA COROLLA GLI
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 2

Gönderen Konu: SİZCE HANGİSİ : GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -  (Okunma sayısı 32813 defa)

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Ynt: GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -
« Yanıtla #56 : 12 Aralık 2012, 17:28:06 »
Belki paylaşılmıştır ama övdüğünüz Corolla burada (2009 model)

http://www.youtube.com/watch?v=IWzAEPZ760k

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #57 : 12 Aralık 2012, 18:01:48 »
golf hantalmı tolga yapma lütfen görünüş olarak bence yeni civicten güzel motor olarakta çok daha geniş bi yelpazeye sahip 1.2 tsi 1.4tsi 1.6tdi her amaca uygun var bence ama evet o asi sportifliği diyosan 4 kasada bitti nedense 5 kasa bi nebzeydi...  benim için civic 2011de bitmiştir en evdiğim iki civic kasası meşhur vti ve 2011 kasa civicler bence gerisi kült olamadı fakat golf her çıkışında farklı marka araç kullanıcılarınıda kendine çekebildi tartışma yapmıyorum tartışsam bu şekilde seviyeli hitap etmezdim herneyse burda amaç bilgi alışverişi kimseye neyle neyi geçersin denmemiş zaten adam piyasa v.s olarak sormuş konuyu bizler buraya taşıdık. :)

hantallık terimini senin de katıldığın asi sportiflik anlamında kullanmıştım. mk4 öncesi golf nesillerinde evin bastıbacak afacanı gibiydi adeta. ama mk4 sonrasında daha ağır abi oldu. kötüleme de değil benimkisi. şu an araba bakıyorum ve mk4 bakıyorum.  :tamamdir
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 12 Aralık 2012, 19:30:26 »
hey Maaşallah. seni gidi sivri dilli seni.  :D :D

şimdi senden tek bir ricam var. yazmış olduğun mesajda, isminin ve avatar resminin hemen sağ yanında kalan mesaj başlığını bir okuyuver. ama bir dakika yazman var ama okuman yok sanırım ben yerine okuyorum.

şimdi ynt: kısaltmasını silelim:

GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -

başlığın orijinal hali bu şekildeydi. 3 sayfa tartışıldıktan sonra başlık değişti.

demek ki neymiş? forum ortamında sivri dille "siz bir halt bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum" iddiasıyla ortaya atlamamak gerekiyormuş.  ;)

vuuuuu. sonradan fark ettim ki bu çıkışı yapan arkadaş aynı zamanda başlığı açan ve sonradan değiştiren arkadaş.

demek ki neymiş? başlık açarken konu ismi olarak doğru yönlendirmek gerekiyormuş.  ;) yani yine senin hatan

vuuuuuuuu bilmiş arkadaş..... tamam hatalıysa başlık anlayan nasıl anlıyor. anlayamıyorsanız yorum da yapmayın.

3 sayfalık tartışmadan önceki konu başlığı neydi ki ? bana okumayı öğretme. Eski başlık ney yeni başlık ney Allahını seversen.
ben konu başlığını "SİZCE HANGİSİNİN ALIM-SATIM PİYASASI DAHA HIZLI - GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -" olarak verecektim fakat bu kadar uzun başlık olmayacağı için. Konunun başlığına;
"SİZCE HANGİSİ : GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ." yazdım. konu anket için açılmış bir konudur.
anketin başlığını da "SİZCE HANGİSİNİN ALIM-SATIM PİYASASI DAHA HIZLI" olarak açılmıştır. Nedendir bilmem millet konuya ekşiyince konunun başlığından "SİZCE HANGİSİ" yazısını sildim.

Ben gelen yazıları da kelime kelime takip ediyorum, okumuyor zannetmeyin. o zaman sizde yarın tekrar çalacağınız kapıyı bugün çıkarken çarpmayın o zaman... (ve bu arada senin yazdığın siz bir halt bilmiyorsunuz ben biliyorum.) yazısını da beğendim ;)
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 12 Aralık 2012, 19:33:45 »
konu konunun içinde bile sapabiliyor. Bu durumda bir sıkıntı yok. millet vw ile başka konulara girmiş bile..
Ama alaycı alaycı tavırlar takınıp. milletin eksiğini aramayın. Teşekkürler..
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 12 Aralık 2012, 20:08:23 »
konu konunun içinde bile sapabiliyor. Bu durumda bir sıkıntı yok. millet vw ile başka konulara girmiş bile..
Ama alaycı alaycı tavırlar takınıp. milletin eksiğini aramayın. Teşekkürler..

alaycı alaycı tavır takınılmasından rahatsız mı oldun? o zaman sana nasıl davranılmasını istiyorsan sen de başkalarına öyle davranacaksın.

"evet işte o zaman sizin egoistliğiniz ön plana çıkar."

"Bakıyorum da kimsenin okuması yok, ama yazması çok iyi...."

sen başlığa yazanlara karşı böyle bir tavır takınırsan,
sivri dilli davranıp sonra sana sivri dilli olduğun söylendiğinde, asıl bilmişliği sen yapıyorken başkasına bilmiş dersen,
başlığa yazan herkesin müneccim olmasını beklersen, kafandan ne geçirdiğini tahmin etmemizi beklersen,

bir kere başlık başlık değil ki. sizce hangisinin piyasası daha hızlı. bunun sencesi bencesi mi var? çıkar piyasaya sorarsın öğrenirsin. anketi bile olmaz. sence 2x2 kaç eder. hayır bence 4 de yani sence ne?

sizce hangisi: corolla mı civic mi golf mü? 1000 kişiye bu soruyu sorsan kendi şahsi fikrini söyler, üstün gördüğü aracı yazar. kimse buradan piyasasının nasıl olduğu sorusunun kast edildiğini çıkartamaz.

oohoooo kime ne anlatıyorum. neyse takıl sen kafana göre.

Çevrimdışı akdenizli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 12 Aralık 2012, 20:19:49 »
ben her zaman kafama göre.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 12 Aralık 2012, 21:25:09 »
Okan Bayülgenin programında vardı değil mi? bu kafa ne kafası diye? çağrışım yaptı birden.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2012, 21:25:38 Gönderen: TEYOLOGY »

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 12 Aralık 2012, 22:08:47 »
offf kapatalım bence bu konuyu uzamadımı sizcede? performansla kapışmayla alakası olmayan konu satı ilk başta ben sadece golf tercihim olurdu gibisinden yazdım sonrasında ortalık bana honda verseler golf bora geçemez honda iyidir şu iyidir bu iyidir bi baktık hep birlikte bi gayret çemkiriyoruz bence daha fazla kırgınlık yaratmadan birbirmzde bu olayı bitirelim!. :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #64 : 12 Aralık 2012, 22:31:46 »
offf kapatalım bence bu konuyu uzamadımı sizcede? performansla kapışmayla alakası olmayan konu satı ilk başta ben sadece golf tercihim olurdu gibisinden yazdım sonrasında ortalık bana honda verseler golf bora geçemez honda iyidir şu iyidir bu iyidir bi baktık hep birlikte bi gayret çemkiriyoruz bence daha fazla kırgınlık yaratmadan birbirmzde bu olayı bitirelim!. :)

adaş bugünlerde forum çok gergin. 21 aralık alameti heralde :D

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 12 Aralık 2012, 22:49:24 »
adaş bugünlerde forum çok gergin. 21 aralık alameti heralde :D
bişey değil mayaları haklı çıkarıyoruz durdk yere birbirimizi yiyerek ;D
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #66 : 12 Aralık 2012, 22:51:03 »
bişey değil mayaları haklı çıkarıyoruz durdk yere birbirimizi yiyerek ;D

sorma elin mayasının dötü kalkıcak. sakin bi müzik vereyim ortaya
http://www.youtube.com/watch?v=VYCOg-yglNM&feature=share

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 12 Aralık 2012, 23:01:12 »
bak bu iyi oldu
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #68 : 12 Aralık 2012, 23:08:18 »
Konunun geldigi noktayi ari maya bile tahmin edmeZdi.sonnc golf 16v herkesi gecer corollanin piyasasi cok kraldir Diyelim birer kasik bal verelim son kasigida kendimiz alip bu gereksiz konuyu kapatalim.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 12 Aralık 2012, 23:13:17 »
şimdi beni konuşturma ama bana hondayı toyotayı versinler hiçbi golf bora beni geçeme diyosun sana balda kaşıkta afiyet olsun evet haklısın bu konuyu kapatalım.
WOLFSBURG STYLE ;)