Gönderen Konu: BOYA YARDIM LÜTFEN :((  (Okunma sayısı 8372 defa)

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #14 : 28 Şubat 2014, 14:20:24 »
Bizim araçlar vernikli renge sahip olduğu icin zor oluyor sanirim.ben de ön tamponu ve çamurluklardaki iki ufak eziği boyattım geçende, renk gayet uyumlu oldu.aslında yine de fümeye göre falan şanslı sayılırız.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
Ynt: BOYA YARDIM LÜTFEN :((
« Yanıtla #15 : 28 Şubat 2014, 18:36:18 »
bilgisayarla karılmadı mı boya?

Çevrimdışı rkn_vw

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 4
« Yanıtla #16 : 01 Mart 2014, 00:01:20 »
bilgisayarla karılmadı mı boya?

Bilmiyorum hocam yaa nasıl yapdıklarıda bu hafta gıdıp ii bi kavga yapıp gelcem nalet olsun

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #17 : 01 Mart 2014, 10:41:53 »
Gümüş gride kayinbiraderin bir arkadaşının başına gelen olay. Sol arka köşede ufak bi islem ve boya ihtiyacı var. Yetkili servise veriyor aracı. Usta sol arka koseden bir başlıyor sol on camurluktan çıkıyor. Boyle sacmalik mı olur orijinal boyadaki hasarsiz parcalarim da boyandı diyor. Ustanın savunması baska türlü tutmazdi şeklinde oluyor. Sikayet edeceğim gerekirse mahkemeye verecegim diyordu. Sonuc ne oldu bilmiyorum.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 01 Mart 2014, 11:42:03 »
Tolga abi bende şunu söylim mi daha yeni aklıma geldi  :D daha önce 99 model honda civic aracım vardı gümüş gri tamponu yarım boyanması lazımdı biliyosun normalde komple boyanması gerekiyor boya tutması için ama usta ben hallederim yarım şekilde dedi birde plastik parça adama bıraktım arabayı 3 saat sonra telefon açtı gittim baktım tertemiz hatasız orjinal gibi verdi.Yani cidden bu kaporta işinde usta çok önemli ya 5 kuruş fazla olsun ama usta olsun en azından mide bulanmaz
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #19 : 01 Mart 2014, 15:52:20 »
Sonuna kadar katiliyorum. Yazin basinda arka tampon kosesini parca, tampon alt eklerini siyah, ic plastik aksami komple, arti spoiler boyama arti pasta cila. Bu isler icin toplam fiyat sordum. 230 dediler. Pazarlik bile etmedim. Bir de gonlumden koptu Ogleyin yemege götürdüm. Aradan 6 ay gecti arka tamponda catlamalar bas gösterdi.  Tampon alt eklerindeki boya akti gitti. Gri beyaz cirkin bir goruntu olustu. Halbu ki bana ayni is icin tavsiye edilen kaliteli bir usta 300 lira demisti. Nerede kaldi tadarrufu?

Ha isin bir de su yonu var. Bu işe 450 500 diyen iyi ustalar da var. Demek istedigim iyi işi uygun fiyata yapacak ustayi bulmak önemli. Yoksa usta iyi diye göz göre göre kendini opturmek de dogru değil.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 01 Mart 2014, 16:01:28 »
aynen öyle abi Allahtan tanıdık ustalarım varda hem ucuz hem güzel yaptırıyorum beğenmezsem yeniden boyatıyorum  :D
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 02 Mart 2014, 22:21:53 »
sadece arka sol kapıda var hocam boya eger vernıkle düzelcekse hemen gıdıyım kapıya vernık attırıyım öyle böyle kafama takılmadı arbaya bakınca dırek kapı morolımı bozuyo
sadece vernikle düzelmez tekrar boyanır yanında bir yada iki parçayla birlikte verniklenir renk kesin tutar.
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #22 : 03 Mart 2014, 15:32:07 »
Gümüş gride kayinbiraderin bir arkadaşının başına gelen olay. Sol arka köşede ufak bi islem ve boya ihtiyacı var. Yetkili servise veriyor aracı. Usta sol arka koseden bir başlıyor sol on camurluktan çıkıyor. Boyle sacmalik mı olur orijinal boyadaki hasarsiz parcalarim da boyandı diyor. Ustanın savunması baska türlü tutmazdi şeklinde oluyor. Sikayet edeceğim gerekirse mahkemeye verecegim diyordu. Sonuc ne oldu bilmiyorum.
aynı mevzu bizim arkadaşın arabasına yapıldı sarı renk polo 9n3

Çevrimdışı rkn_vw

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 4
« Yanıtla #23 : 05 Mart 2014, 00:26:02 »
Perşenbe günü kendim cebimden para verıp boyatcam tekrar bı arabanın kapısı 3 kere boyanırmı boyanıyo işde :( bu seferkı usta ben yüzde yüz tututurum dıyo bıdaha araba alırsam beyazdan başka renk asla almam

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 05 Mart 2014, 17:25:47 »
siyahta nasıl oluyor bu boya tutma işi?
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #25 : 06 Mart 2014, 01:40:53 »
ton farkı bendeki bu şekilde.