Gönderen Konu: korktuğum başıma geldi..  (Okunma sayısı 10548 defa)

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
Ynt: korktuğum başıma geldi..
« Yanıtla #14 : 19 Mart 2014, 12:13:36 »
Çünkü o kapıda boya yoktu,orjinallik bozuldu boşuboşuna.bide çarpmış kaçmış gitmiş şerefsiz farketmemesi imkansız.ben boyatmak için götürdüm aslında kaportacıya,abi boşver boyatma satarken değeri 1000 lira düşer millete laf anlatamazsın dedi...ama her sabah araca binerken düzenli olarak adamı aklımdan şöyle bir geçiriyorum yani,tam olarak 08:20 sularında...kesin doktora gitmiştir her sabah benim kulağımda aşırı bir çınlama oluyor şikayetiyle

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 19 Mart 2014, 12:26:23 »
serefsızın bırıde benim on kaputu cızmıs el kadar buyuklugunde  çarpı işareti yapmış. ben boyatacagım artık
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #16 : 19 Mart 2014, 12:49:07 »
Çok geçmiş olsun. Allah hepimizi şahincilerden korusun.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 19 Mart 2014, 13:07:08 »
çok geçmiş olsun kendime olmuş gibi üzüldüm.zor bi durum.

Çevrimdışı enes06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 19 Mart 2014, 20:00:44 »
geçmiş olsun tugay kardeşim bence boyat arabanı iyi bi yerde ama sağlam işçiliği olsun rengi tuttursun yabancı memleketlerde adamlar boyalı olunca temiz diye alıylr bizim memlekette boyatsan sıkıntı arkadaş araba ne güzel tertemiz oluyo ama gel de anlat bizimkilere ankarada şahincilerin normalini ztn hiç görmedim alayı sıkıntı o yzden çok ceza yazdım çoğuda hep sıfır çizmek çarpıp kaçmak yanlamak başka bişey yok kendi araba parçaları bakkalda mevcut olunca milletin arabasını hiçe sayıyolar yazık yaa

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 20 Mart 2014, 00:54:42 »
Uyku düzenm bozuldu bunlar yüzünden bunlarda nasıl bir kan var anlamadım 17 yasında bebe yakaladım abi 10 lira bir cigara para m vat dio babasını buluyorum ne var vurduysa yaptırıver dio. Şimdi sakin kafayla diyorumki iyiki kaçmış ve o an ben onu yakalayamamışım her zaman tek yada bi arkadasımızla olmuyoruz ailede oluyor yanımızda Allâh bunların zulmunden bizi korusun.
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #20 : 20 Mart 2014, 01:38:24 »
Uyku düzenm bozuldu bunlar yüzünden bunlarda nasıl bir kan var anlamadım 17 yasında bebe yakaladım abi 10 lira bir cigara para m vat dio babasını buluyorum ne var vurduysa yaptırıver dio. Şimdi sakin kafayla diyorumki iyiki kaçmış ve o an ben onu yakalayamamışım her zaman tek yada bi arkadasımızla olmuyoruz ailede oluyor yanımızda Allâh bunların zulmunden bizi korusun.
alıcaksın o babanın yanında taşı vurucaksın arabasının sağına soluna s... git yaptır şimdi diyiceksin böyle bi mantık olabilir mi ya nolurmuş vurduysa yaptırıver sokaktan toplanıyor  sanki para durduk yere boş şeylere gitsin.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #21 : 20 Mart 2014, 01:54:43 »
Bogardim ben olsam iyi mukayet olmussun kendine. Gecmis olsun. Keske pesini birakmasaydin. Boylesini surundureceksin. Tamiri ayri cezayi ayri odettireceksin. Bir de ugrasıp mahkemeye vereceksin tazminat davasi acacaksin. Kendi basima gelmiş gibi uzuldum. Bir o kadar da sinirlendim.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2014, 21:59:48 Gönderen: TEYOLOGY »
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 21 Mart 2014, 13:46:38 »
Bu gibi boyasız parçasında hasar olan ve yaptıran varmı acaba arkadaşlar boyatmalımıyım marspiyel boyanacak kesinde kapı üçin bi fikri olan varmı arka kapıdada hasar var ancak küçük detaylar fotoda gözükmüyor.

Çevrimdışı yusufss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 21 Mart 2014, 14:55:35 »
:bekleriz:
sabrına hayranım üstad
geçmiş olsun allah beterinden cümlemizi korusun
« Son Düzenleme: 21 Mart 2014, 14:58:26 Gönderen: yusufss »

Çevrimdışı özkan öztürk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 25 Mart 2014, 21:14:10 »
geçmiş olsun ikimize de bana da dün hastane otoparkında çakmışlar plakasını almış amcanın biri verdi sağolsun ama kim uğraşacak  :-\

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 25 Mart 2014, 22:27:57 »
geçmiş olsun ikimize de bana da dün hastane otoparkında çakmışlar plakasını almış amcanın biri verdi sağolsun ama kim uğraşacak  :-\

[/quo
uğraş dicem sen neden uğraşmadın o zaman diceksin:) Allah kimsenin başına vermesin talihsizlik çok kötü

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 26 Mart 2014, 11:58:34 »
geçmiş olsun arkadaş üzüldüm.yapanın Allah belasını versin

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 26 Mart 2014, 16:18:02 »
Geçmiş olsun tüm arkadaşlara.