Gönderen Konu: triger kayışı  (Okunma sayısı 13201 defa)

Çevrimdışı azuçkam

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #14 : 26 Mart 2014, 07:52:19 »
Sizin catlak olan kayis halk arasinda vatilator kayisi denilen kayis yani direksiyon pompasi klima ve sarj dinamosunu dondurur isciligi ve ucreti uygundur trigerde baya olmus degiseli resimde belli olmasada saglam duruyor fakat lastigin rengi atmaya dislerin izi disinda cikmaya baslamis ha koparmi kopmaz mi bunu bilemeyiz en iyisi serviste kontrol arti bi an ince degisiklik. Ust kapak revizyonu sayet usta insafliysa 1000 tl yi bulur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
Ynt: triger kayışı
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2014, 08:05:30 »
Sizin catlak olan kayis halk arasinda vatilator kayisi denilen kayis yani direksiyon pompasi klima ve sarj dinamosunu dondurur isciligi ve ucreti uygundur trigerde baya olmus degiseli resimde belli olmasada saglam duruyor fakat lastigin rengi atmaya dislerin izi disinda cikmaya baslamis ha koparmi kopmaz mi bunu bilemeyiz en iyisi serviste kontrol arti bi an ince degisiklik. Ust kapak revizyonu sayet usta insafliysa 1000 tl yi bulur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
V kayışı koparsa sorun olmaz biliyorum ama triger yetkili servisde. Değişmiş daha sonra aracın bi sahibi daha olms o değiştirdimi bilmiyorum dediğiniz gibi sağlam gözüküyor. Ama kopmuca anlamına gelmiyo teşekkür ederim hocam
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #16 : 26 Mart 2014, 11:07:33 »
Kesinlikle binme, önceki aracımda usta kayışa baktı bu bitmiş demişti ve seninki kadar kötü değildi, sadece kayışı değiştirttim maddi durumdan, 50 kayışa 50 ustaya vermiştim.
Kardeş senin yapacağın bişey var, triger kayışı alacaksın, 60-70 lira bişeydir, tanıdığın usta varsa durumu izah edip az bi miktar da ona vereceksin, sadece kayışı değiştirteceksin. ve durumun düzelinceye kadar bineceksin, sadece kayış değil set halinde değişmesi gerek normalde, fakat arıza veren kopan ilk kayıştır genelde.
Söylemeyi unuttum bu halde binersen yüksek devirli kullanma, vites düşerken yığdırma.
cok güzel vurmus arkadas
Vites değiştirirken yığdırma aracı
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2014, 11:46:53 »
lastıgı ömrü 5 senedir.. degiştirmek mantıklı duruyor v kayısı koptugu zaman bir zararı yokmus ama trıger kayısı koptugu zaman düşünmek falan ıstemiyorum .. senin yerınde ben olsam yarın degiştirim
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 26 Mart 2014, 13:24:22 »
Bugün aradım bi parçacıyı 220 tl dedi 100 lirada ustam alırım dedi sizce normal anormal durum varmı parcacı orjinali dedi connentional filan bilen varsa bi el atın yarın değişcem.

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 26 Mart 2014, 14:21:15 »
Bugün aradım bi parçacıyı 220 tl dedi 100 lirada ustam alırım dedi sizce normal anormal durum varmı parcacı orjinali dedi connentional filan bilen varsa bi el atın yarın değişcem.
sasmazda parcacı Volkswagen grubu oto nurun numarasını veriyorum ordan fiyat al onlardan da oto gürelin numarasını iste kaca takarlar de cok iyi ustalardır gürel buda sadece Volkswagen grubuna bakar
278 15 17
« Son Düzenleme: 26 Mart 2014, 14:22:29 Gönderen: okaykay_1 »

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 26 Mart 2014, 14:32:26 »
fiyat iyi ...
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 26 Mart 2014, 14:35:21 »
sasmazda parcacı Volkswagen grubu oto nurun numarasını veriyorum ordan fiyat al onlardan da oto gürelin numarasını iste kaca takarlar de cok iyi ustalardır gürel buda sadece Volkswagen grubuna bakar
278 15 17
278 15 17
Aradım orjinal dio ama baska bi marka soyledi 15 tl daha düşük bu seferde işçilik 160 tl. Benim öğrenmek istediğim orj olan marka nedir. Teşekkür ederim.

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2014, 14:38:02 »
eğer maddi olarak sıkışıksan sadece kayışları değiştirebilirsin o zaman çok tutmaz...ben yetkili serviste yaptırmıştım işlemi;devirdaimin ve diğer parçaların durumuna bakıyoruz durumları iyiyse sadece kayışları değiştiriyoruz demişlerdi

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 26 Mart 2014, 14:43:16 »
Ustamda öyle dedi devirdaim in bir yerinden anlaşılıyo bakalım iyiyse değiştirmeyiz dedi durumum sıkışık ama her an çat diye bi ses gelipde dünyam yıkılcakmıs gibi sürmek istemiyorum karttan çekcez :halazn: :-\

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 26 Mart 2014, 14:54:49 »
ürüne göre orjinallik önemli aslında şey gibi düsün mesala cakma S4 le orjinalı :D buda cok belli oldu ama demi
bide cok istemişler yaa işçilige

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 26 Mart 2014, 15:24:03 »
ürüne göre orjinallik önemli aslında şey gibi düsün mesala cakma S4 le orjinalı :D buda cok belli oldu ama demi
bide cok istemişler yaa işçilige
İşciliğe 200 diyende var parçaya 300 diyendr anlamadım

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 26 Mart 2014, 15:37:40 »
İşciliğe 200 diyende var parçaya 300 diyendr anlamadım
sen parcayı eline alıcan sonra tabi orjinal sonra sorcaksn kardesm cekinmeden bunu kaca takarsınz diye

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 26 Mart 2014, 15:39:18 »
sen parcayı eline alıcan sonra tabi orjinal sonra sorcaksn kardesm cekinmeden bunu kaca takarsınz diye
Orj parçayı nasıl anlıcaz